Sluit deze melding
 
Partners

De partners, sponsoren en suppliers van de Nederlandse Ski Vereniging leveren een actieve inbreng en bijdrage aan de ontwikkeling van de wintersport. Hierdoor creëren we toegevoegde waarde voor leden, sporters en verenigingen. De ervaring vanuit deze verschillende invalshoeken helpt ons verder!

Official partners

Europeesche Verzekeringen

Al 35 jaar partner van de Nederlandse Ski Vereniging! Dankzij Europeesche reisverzekeringen – exclusief voor de Nederlandse Ski Vereniging, gaan tienduizenden leden al jaren met een gerust hart op vakantie.
Website: Europeesche.nl

 

Audi

Eigen wegen inslaan en daarmee op een unieke manier conventies doorbreken; dat is de filosofie van Audi. ‘Voorsprong door techniek’; om Audi-rijders steeds weer te verrassen met nieuwe invullingen van mobiliteit. Audi omarmt ontwikkelingen en heeft een open vizier voor nieuwe kennis en inzichten, om deze met gedrevenheid om te zetten in daadwerkelijke vooruitgang. Audi heeft met deze filosofie een succesvolle positie verworven in de Nederlandse automarkt. Het partnership met Audi onderschrijft het doel van NSkiV om wintersporters en werknemers verantwoord, veilig en sportief te laten reizen.
Website: Audi.nl

 

Lotto

Lotto, onderdeel van De Lotto, inmiddels 51 jaar actief, levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse sportwereld. Maar liefst 70% van haar winst vloeit naar de sport. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld clubhuizen en trainingsfaciliteiten worden onderhouden en is de contributie aan sportverenigingen voor sporters lager. De Lotto draagt er, als partner van de Nederlandse Ski Vereniging, aan bij dat wintersporten voor iedereen beter en toegankelijker wordt.
Website: Lotto.nl/sport

Sponsoren

SnowWorld

SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf zijn locaties waar veel van de activiteiten van de Nederlandse Ski Vereniging plaatsvinden. Naast verschillende evenementen en wedstrijden vinden er ook trainingen en opleidingen plaats.
Website: Snowworld.com

 

Ski amadé

Ski amadé is het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk en strekt zich uit over Salzburger Land en Steiermark. Een liftpas is geldig voor de Salzburger Sportwelt, Schladming – Dachstein Tauern, Gastein, Hochkönig’s Winterreich en het Großarltal. Jaarlijks worden de Nederlandse kampioenschappen alpine in het gebied Ski amadé gehouden.
Website: Skiamade.com

 

Odlo

Odlo is een in Zwitserland gevestigd maar van oorsprong Noors merk dat sportkleding maakt. Het merk is de uitvinder van het functionele sportondergoed. Odlo ondersteunt de Nederlandse biatlon en skispring selectie. Door de hoge kwaliteit van de training- en wedstrijdkleding kunnen de atleten optimaal presteren.
Website: Odlo.com

 

Ziener

Voorziet de Nederlandse selectieleden van handschoenen en de alpineskiërs van handschoenen en kleding. Het merk is gespecialiseerd in de wintersport voor zowel ski als snowboard.
Website: Ziener.com

 

Tirol

Tirol is de meest populaire deelstaat van Oostenrijk voor Nederlandse wintersporters. Met 5.200 km pistes en 70 skigebieden biedt Tirol wintersport met grenzeloos ski- en snowboardplezier voor elk niveau en alle leeftijden. Kenmerkend is het diverse aanbod van accommodaties en geroemd is de echte Tiroler gastvrijheid. Bovendien wordt in Tirol de après-ski uitbundig gevierd.
Website: Visittirol.nl

Suppliers

POC

POC voorziet de Nederlandse selectieleden van goggles. Hierdoor zijn de ogen van de atleten optimaal beschermd en hebben ze goed zicht tijdens het sporten. Het Zweedse bedrijf POC richt zich op het ontwikkelen van beschermingsmaterialen voor het uitoefenen van ‘gravity’ sporten in de sneeuw, in het water en op straat. POC staat voor veiligheid, kwaliteit en design.
Website: Pocsports.com

 

ICS (International Card Services)

Door de samenwerking met ICS kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging de NSkiV Visa Card aanvragen. Zonder contant geld op zak kun je hiermee betalen bij ruim 16 miljoen adressen, wereldwijd. Deze card is het eerste jaar gratis voor leden van de NSkiV, daarna verkrijgbaar met korting.
Website: NSkiV Visa card

 

Falke

Falke voorziet de Nederlandse alpine selectie van onderkleding en sokken. Twaalf jaar geleden ontwierp de befaamde sokkenspecialist FALKE voor het eerst een functionele sportkous met asymmetrische teen, toen een heuse revolutie in de Sportsector. De FALKE Underwear biedt ontwerpen die perfect zitten en het lichaam ook de nodige bewegingsvrijheid laten.
Website: Falke.com

 

Superfeet

De atleten en trainers van de disciplines snowboard freestyle, snowboard alpine en alpine ski worden door Superfeet van binnenzooltjes voorzien. Superfeet produceert de meest stabiliserende binnenzool die in de markt verkrijgbaar is. De inlegzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen veelgehoorde klachten te verminderen zoals kramp onder de voet, brandend gevoel, koude en tintelende voeten, drukpunten en schuiven in de schoen.
Website: Superfeet.nl

 

Salomon

Salomon is een gerenommeerd sport-outdoormerk. Behalve ski’s en snowboards heeft Salomon ook artikelen als kleding, tassen, schoenen en rugzakken. Salomon Nederland voorziet de opleiders van de Nederlandse Ski Vereniging van kleding.
Website: Salomon.com

 

Holmenkol

Holmenkol levert de wax aan de selecties van de NSkiV. En niet alleen de Nederlandse selectie maakt gebruik van Holmenkol. Een groot deel van de World Cup skiërs gebruikt de speedwax van Holmenkol om optimaal te presteren in iedere soort sneeuw.
Website: Holmenkol.com

 

Rehall

Rehall levert kleding aan de nationale selectie snowboard alpine. Rehall heeft een passie voor boardsporten en maakt sneeuw-, sport- en surfkleding. De kleding wordt uitgebreid getest door de Rehall team riders.
Website: Rehall.nl

 

Lapua

Het Finse Lapua ondersteunt de biatlon selectie met munitie. Lapua’s producten zijn klein kaliber patronen en componenten voor civiele en professioneel gebruik. Van een bescheiden en praktisch begin is Lapua uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde merken in de industrie. De beste schutters in de hele wereld kiezen Lapua cartridges. Lapua – Passion for Precision.
Website: Lapua.com

 

Arc’teryx

Arc’teryx is een toonaangevende ontwerper van buitensportkleding en –artikelen en is sinds 1989 gevestigd in Vancouver, British Columbia in Canada. Het typische logo in de vorm van een skelet stamt af van de eerst bekende vogel. Van origine is Arc’teryx een merk voor bergbeklimmers en maakte zij naam met rugzakken. Vanaf 1996 kregen zij de licentie van Gore voor de verwerking van Gore-Tex. Inmiddels heeft Arc’teryx meerdere prijzen gewonnen met hun gear en kleding. Arc’teryx is supplier van onze nationale selectie snowboardcross.
Website: Arcteryx.com

 

Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: 1. Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen, 2. Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen.
Website: Canon.nl

 

Komperdell

Al meer dan 10 jaar vormt de ontwikkeling en productie van lichaamsprotectie het hart van het bedrijf. De kennis die in het laatste decennium is vergaard, stelt Komperdell in staat om de beste protectoren te maken die er bestaan. Talrijke onderscheidingen en prijzen bevestigen de status van marktleider op dit gebied! Vandaag de dag zijn de protectoren dan ook de absolute top op het gebied van skiën, snowboarden, fietsen en paardrijden. Komperdell voorziet de nationale selectie van materialen.
Website: Komperdell.com

 

Swix

Swix is de marktleider op het gebied van wax en is de meest gebruikte wax supplier in het Worlcup circuit. Het Noorse merk zoekt altijd de beste materialen en is continue op zoek naar verbeterde recepten om zo tot de snelste wax te komen voor elke sneeuw conditie.  Swix voorziet de alpineselectie van wax en tuning materiaal.
Website: Swixsport.com

 

CEP

CEP voorziet de Nederlandse selectieleden van skicompressiekousen. CEP compressiekousen verbeteren de doorbloeding en geven stabiliteit aan je beenspieren. De compressiekleding wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door CEP Sports, de sportdivisie van het bedrijf medi. CEP staat garant voor sneller herstel, blessure preventie en extra energie voor recreatieve sporters en topatleten.
Website: Cepsport.nl

 

Wim Jaquet Sports

Met 3.500 m2 aan sportspecialisme biedt Wim Jaquet Sports een rijk assortiment aan prominente sportmerken in het hartje van Amersfoort. Zowel in de winkel als in de webshop staan service en sportspecialisme centraal. Het team van vakspecialisten is specifiek opgeleid in verschillende sportdisciplines om de klant optimaal te kunnen assisteren. Wim Jaquet Sports heeft vakkennis op het gebied van veel verschillende sporten in huis, waaronder wintersport.
Website: Wimjaquetsports.nl

Event partners

Laax

Het Zwitserse Laax is hét snowboardersdorp van Europa. Door de professionele Snowboard Freestyle Academy, de verschillende snowboard-events, speciale freeride-areas alleen voor snowboarders, de halfpipe en het funpark rond de huisberg Crap Sogn Gion is de vakantieregio tot een mekka voor snowboarders geworden. Met ontelbare après-ski-aanbiedingen, party’s, bars, concerten en innovatieve hotels trekt de streek rond Laax veel jonge gasten aan. In de week van 30 maart – 5 april 2014 vindt Snowfest opnieuw in Laax plaats.
Website: Laax.com

 

Reit im Winkl

Van 18 t/m 25 januari 2014 organiseert de Nederlandse Ski Vereniging voor de vijfde keer het Noords Festival in het Duitse langlaufparadijs Reit im Winkl. Onder de naam Noords Festival wordt de bekende formule van de NSkiV en Vasa Sport voortgezet en zijn nog enkele onderdelen aan het programma toegevoegd. Vasa Sport voert in opdracht van de NSkiV, onder de paraplu van het Noords Festival, het SneeuwActief-programma met veel instructies en tochten. De NSkiV organiseert i.s.m. de Wintersportverein Reit im Winkl het NK Langlauf en verschillende andere noordse evenementen.
Website: Reitimwinkl.de

 

Altenmarkt-Zauchensee

Skiregion Altenmarkt-Zauchensee (Oostenrijk) is gastheer van de NK alpineskiën. De N(J)K vinden komend seizoen plaats in de week van 22 februari t/m 1 maart 2014.
Website: Altenmarkt-zauchensee.at

 

Duits Verkeersbureau

Het Duits Verkeersbureau is het nationale informatiekantoor voor toerisme en recreatie. Het hoofdkantoor staat in Frankfurt am Main. Het Verkeersbureau vertegenwoordigt het vakantieland Duitsland in opdracht van het Duitse ministerie van economische zaken en wordt door dit ministerie gesubsidieerd conform een besluit van het Duitse parlement. Het Verkeersbureau ontwikkelt en communiceert strategieën en producten waarmee in het buitenland het positieve imago van Duitse bestemmingen wordt verstevigd en het toerisme naar Duitsland wordt gestimuleerd. In 30 landen over de hele wereld heeft het bureau kantoren.
Website: Germany.travel

 

Swiss International Air Lines (SWISS)

Swiss International Air Lines (SWISS) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zwitserland, met een netwerk van meer 70 bestemmingen wereldwijd. SWISS is favoriete luchtvaartmaatschappij van wintersporters. Ze brengen je niet alleen naar het hartje van de Alpen, maar vervoeren tevens gratis één set wintersportuitrusting in aanvulling op je standaard bagage.
Website: Swiss.com

Maatschappelijke partners

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation en de Nederlandse Ski Vereniging werken samen om meer jongeren kennis te laten maken met skiën en snowboarden. Naast de WintersportFUNdag zal de doorstroom naar de wedstrijdsport voor de jeugd met een beperking worden vergroot. Door het organiseren van wedstrijdtrainingen, internationale wedstrijden in Nederland in samenwerking met IPC, een NK alpine / Snowfest en een trainingsstage in La Molina, Spanje, krijgen meer jongeren met een beperking de mogelijkheid om door te stromen naar de wedstrijdsport. Dit alles valt onder de noemer van het gezamenlijke project ‘van FUNdament tot talent’ van de Johan Cruyff Foundation en de NSkiV. Dit project wordt mede ondersteund door NOC*NSF.
Website: Cruyff-foundation.org

 

Respect the Mountains

Respect the Mountains in samenwerking met de NSkiV maakt de wintersporter bewust van de kwetsbaarheid van de Alpen en van de simpele manieren om de impact van de wintersporter op het milieu en de natuur zo klein mogelijk te houden. Dat kan op een leuke, sympathieke manier zonder het plezier van de wintersport te verliezen. Door middel van zeven eenvoudige stappen kun jij de natuur enorm helpen. Welke zeven stappen dat zijn, zie je op de website van Respect the Mountains. We want to keep (y)our playground clean!
Website: Respectthemountains.com

 

VeiligheidNL

VeiligheidNL staat voor het vergroten van de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud, door het terugdringen van letsel door ongevallen. Onze kracht zit ‘m in de combinatie van letselinformatie en letselpreventie. We duiken niet alleen in de cijfers, maar kijken ook naar gedrag, omgeving en technologie. Deze kennis zetten VeiligheidNL en de NSkiV om in effectieve campagnes om verantwoord gedrag en bewustwording over veiligheid tijdens de wintersport te stimuleren.
Website: Veiligheid.nl