Persoonlijk profiel

Alleen leden van de Nederlandse Ski Vereniging hebben toegang tot een online persoonlijk profiel. Met een persoonlijk profiel heb je verschillende mogelijkheden op de website die andere bezoekers niet hebben. Zo kun je bijvoorbeeld online gegevens wijzigen en gebruik maken van ledenaanbiedingen.

Melding (dinsdag 23 mei 2017)

Wegens een technische storing is het op dit moment helaas niet mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen in je persoonlijk profiel. Neem hiervoor contact op met de afdeling ledenservice op leden@nederlandseskivereniging.nl of 070 – 310 11 12 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur). Zij maken dit graag voor je in orde.

Profiel nog niet geactiveerd?

Lidnummer hoger dan het getal 1.000.000

Je hebt bij het afsluiten van je lidmaatschap een e-mail ontvangen met een link waarmee je je persoonlijk profiel kunt activeren. Klik op onderstaande button als je deze link niet meer kunt vinden of je je wachtwoord bent vergeten.

Lidnummer lager dan het getal 1.000.000

Is je persoonlijk profiel nog niet geactiveerd én heb je een lidnummer lager dan het getal 1.000.000? Dan moeten je lidmaatschapsgegevens nog worden gekoppeld aan een persoonlijk profiel op wintersport.nl.