BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Podcast

De Wintersport Podcast

In de wintersport podcast praten Arjen en zijn gast je wekelijks bij over de mooiste bijzaak van het leven: wintersport! Ze bespreken de ontwikkelingen, trends, populaire topics op de site en uiteraard het laatste nieuws op het gebied van wintersport. Met onze eigen ervaring en kennis proberen we wat context voor je te scheppen in een gesprek dat ongeveer een half uur duurt.

Je vindt ons momenteel al gemakkelijk in de volgende podcast apps door te zoeken naar "de wintersport podcast":

Vind je ons nog niet, dan kun je in de meeste apps handmatig een url invoeren, deze is: http://podcast.wintersport.nl. Zonder podcast-player kun je de afleveringen te allen tijde hieronder terugluisteren én bekijken!

Wintersport Resort Podcast

De Wintersport Resort Podcast is een skigebieden podcast waarin we de wintersportgebieden bespreken. We hebben in het verleden tal van skigebieden bezocht en vertellen je in deze podcast graag onze ervaringen, de voors en tegens, en wat ons is opgevallen in het skigebied. Hieronder vind je de laatste afleveringen, je vind ook deze podcast terug in alle podcasts apps waaronder Spotify.


Alle Wintersport Podcasts

Alle Wintersport Resort Podcasts

 • Obertauern - Wintersport Resort Podcast

  Gepubliceerd op 18 november 2019

  Shownotes

  In de vijfde wintersport resort podcast bespreken Arjen en weerman Roel het skigebied van Obertauern. Bij de Nederlanders iets minder bekend, maar zeker bij het Duitse publiek een echte après-ski knaller. Dankzij de hoge ligging van het dorp (op de pas) heeft Obertauern bijna altijd sneeuw en is de kwaliteit ook vaak beter dan in omliggende skigebieden. Je vindt hier veel snelle stoeltjesliften en dat is maar goed ook. Wanneer de sneeuwcondities in omliggende plaatsen wat minder zijn wordt het in Obertauern snel drukker.

  Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Abonneer je dan op ons kanaal: bit.ly/2Iu1fXY of bezoek www.wintersport.nl/podcast. Voor meer informatie over het skigebied Obertauern, check: www.wintersport.nl/skigebieden/obertauern
 • Serfaus Fiss Ladis - Wintersport Resort Podcast

  Gepubliceerd op 11 november 2019

  Shownotes

  In deze resort podcast bespreken Arjen en Ben het bekende skigebied van Serfaus Fiss Ladis. Hoog gelegen op een plateau boven het Oberinntal, zijn heel populair bij families. De redenen? Een groot en gevarieerd skigebied, uitstekende faciliteiten voor kinderen en prima accommodaties. Het lijkt erop dat Serfaus, Fiss en Ladis al deze zaken tot in de puntjes hebben uitgevoerd. Een stukje Zwitserse precisie in Oostenrijk.

  Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Abonneer je dan op ons kanaal: bit.ly/2Iu1fXY of bezoek www.wintersport.nl/podcast. Voor meer informatie over het skigebied Serfaus Fiss Ladis, check: www.wintersport.nl/skigebieden/serfaus.
 • Ski Arlberg - Wintersport Resort Podcast

  Gepubliceerd op 4 november 2019

  Shownotes

  In de derde aflevering van de skigebieden podcast gaan we naar het iconische Ski Arlberg. Met meer dan 300(!!!) kilometer aan pistes is dit meer dan een gigantisch gebied! Maar is het gebied er wel op vooruit gegaan sinds de verbinding tussen Sankt Anton/Stuben en Zürs? We bespreken het in deze aflevering van de Wintersport Resort Podcast.

  Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Abonneer je dan op ons kanaal: bit.ly/2Iu1fXY of bezoek www.wintersport.nl/podcast. Voor meer informatie over het skigebied Ski Arlberg, check: www.wintersport.nl/skigebieden/arlberg .
 • Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn - Wintersport Resort Podcast

  Gepubliceerd op 28 oktober 2019

  Shownotes

  In de tweede aflevering van de skigebieden podcast gaan we naar het skigebied met waarschijnlijk de meest lange naam die er maar is: Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Een hele mond vol en dat terwijl ze binnen niet al te lange tijd gaan verbinden richting Zell am See. Wat maakt dit gebied zo bijzonder en in welke dorpen kun je het beste verblijven? Arjen bespreekt samen met zijn gast Ben één van de meest bekende skigebieden van het Salzburgerland!

  Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Abonneer je dan op ons kanaal: bit.ly/2Iu1fXY of bezoek www.wintersport.nl/podcast. Meer weten over dit skigebied? Check: www.wintersport.nl/skigebieden/saalbach !
 • SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental - Wintersport Resort Podcast

  Gepubliceerd op 18 oktober 2019

  Shownotes

  In de eerste aflevering van de skigebieden podcast bespreken we het bij Nederlanders bijzonder geliefde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Waarom gaan we hier toch massaal naartoe, in welk dorp wil je verblijven en wat is de beste piste? Je hoort het in deze aflevering van de wintersport podcast!

  Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Abonneer je dan op ons kanaal: bit.ly/2Iu1fXY of bezoek www.wintersport.nl/podcast. Meer weten over dit skigebied? Check: www.wintersport.nl/skigebieden/skiwelt.