BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Schoenend00s
Schoenend00s

Schoenend00s

353 weken lid

Mijn bestemmingen

Laatste forum activiteit

Onderwerp: Topic starter Laatste activiteit Reacties
Vliegen naar de wintersport in 2021 Roel 11-05 15:14 19
Website feedback & bugs Yo-han 07-05 12:28 946
Tegen de verveling pS 05-05 10:39 110
Ski vakantie 2021 Daan050 08-04 09:06 15
Sneeuwsituatie Winterberg / Willingen 2019/2020 (Sauerland) GvPuy 30-03 11:27 716
Ervaringen Wed'Ze bindingen en terugroepactie Schoenend00s 20-03 11:11 3
korting snowworld? 4frank2 03-03 13:35 67
Met skiklasje off piste, normaal of niet? t@sje 15-02 17:05 10
Geschikt gebied om te starten als ski en/of snowboard lerares Mathijs6 14-02 16:10 11
Punta Bagna lift voor een week gesloten Rogier 12-02 18:11 10

Laatste reviews

 • Beoordeelde Weißsee Gletscherwelt met 30 maart 2016 · 20:01

  Dit gebied heeft een prima gondel die je tot hoog in het gebied brengt. Vanaf daar kun je een trage stoeltjes lift nemen naar de top. Toen ik er was waren de pistes perfect geprepareerd en bleven deze tot laat in de dag goed omdat het niet druk was, en dit met pasen. Het gebied ligt hoog (geen gletscher) en de sneeuw bleef dus erg goed. De dalafdaling is een skiroute die erg mooi is, maar wel een stukje prikken of voor snowboarders lopen. Het is geen groot gebied maar toch kent het veel mogelijkheden, zowel op als naast de piste. Er was echter geen funpark. Ik zou hier graag nog eens terug komen voor een dagje, voor meer dagen of een week zou ik ergens anders heen gaan, het is simpel weg te klein.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Les 2 Alpes met 17 maart 2015 · 19:40

  Erg vet gebied, zeker extreem zowel qua pistes als het funpark. Dalafdalingen zijn extreem op het groene pad na wat voor beginners ook geen pretje is. Ik kan dit gebied zeker aanraden, let wel op dat je niet te ver van de lift af zit met je acco, het dorp is redelijk uitgestrekt.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Pano Bar met 17 maart 2015 · 19:38

  Oke, het is echt duur om er wat te drinken maar dit bewijst wel waarom apres-ski een frans woord is. Binnen staan, buiten in de sneeuw of boven op het dakterras. Heerlijke harde beats waarvan de bas door minstens de helft van het gebied door dreunt. Zeker een keer heen gaan als de portemonnee het toe laat.

  Met vrienden
 • Beoordeelde Katapult met 9 maart 2015 · 10:12

  Als je opzoek bent naar de vunzige nacht club met koorddanseressen is dit waar je naar toe moet. De kroeg staat vol met vieze mannen die komen kijken naar de goedkope vrouwen op de bar. De club opzich zelf is netjes, mooi aangekleed en leuk verlicht maar door danseressen en de vieze mannen binnen wordt het toch die vunzige club waar je eigenlijk niet moet willen komen. Kan ik het aanraden? Leuk om een paar drankjes te doen als je dronken bent maar in semi-nuchtere toestand ver van weg blijven.

  Met vrienden
 • Beoordeelde Phillip met 9 maart 2015 · 10:09

  Vlakbij de bekende 's Finale bevindt zich deze apres ski tent. Je hebt de mogelijkheid om buiten aan de bar te staan of om naar binnen het feestgedruis in te gaan. Bier erg aan de prijs, €2,80 voor 0,2l. Binnen stond het lekker vol, zelfs in het laagseizoen. Muziekeuze is aardig met de echte feest apres ski muziek afgewisseld met bekende hits. Conclusie, leuke bar voor een paar drankjes na het skien maar wel erg aan de prijs.

  Met vrienden
 • Beoordeelde Stabele Schirmbar met 9 maart 2015 · 10:04

  Leukste schirmbar die je in Solden gaat vinden! Zeer centraal gelegen en daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van het gebied. Op het menu staan hamburgers en ook kipburgers. Voor enkel een burger ben je 6,50, kwijt en met friet er bij kom je uit op 9,50. Acceptabele prijzen voor zo'n leuke centraal gelegen tent. Het personeel is vriendelijk en zorg er voor dat je terug wilt komen wat wij ook herhaaldelijk hebben gedaan. Ondanks de kwaliteit, intimiteit en de centrale ligging hebben we hier altijd plaats kunnen nemen op ieder moment van de dag. Een klein nadeel aan de ligging is het vertrek terug het gebied in. De reis naar de gletsjer is wat ver en naar de Giggijoch dient men de drukke Langegbahn te nemen.

  Met vrienden
 • Beoordeelde Rotkogelhütte met 9 maart 2015 · 09:58

  Een gezellige maar wel erg drukke hut. Personeel is aardig en het eten is zoals je kan verwachten niet echt speciaal maar wel gewoon prima. Prijzen zijn zoals je die kan verwachten in dit soort restaurants.

  Met vrienden
 • Beoordeelde s'Finale met 9 maart 2015 · 09:57

  Aardige schirmbar met bier en slechte apre-ski muziek. Leuk om een keer naar binnen te gaan en wat gek te doen maar na één keer heb je het meer dan geizen. De playlist bestaat uit 12 nummers en iedere dag de zelfde dronken gasten. Aardig voor een keer, maar er zijn betere plaatsen.

  Met vrienden
 • Beoordeelde Zugspitz Arena met 5 maart 2015 · 14:33

  Prima skigebied voor enkele dagen. Verwacht overigens niet te veel uitdaging. Liften infrastructuur prima en ook preparatie is goed. Veel beginnende skiers en snowboarders aanwezig wat als nadeel gezien kan worden. Sfeer in het gebied is goed, aanspraak in de liften en veel families in de eettenten die overigens prima zijn qua prijs. Ik raad het aan voor families en beginnende wintersporters, maar voor gevorderde vriendengroepen af te raden.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Warth - Schröcken met 5 maart 2015 · 14:30

  Prima dag gehad hier, echter is het gebied wat klein als de verbinding met Lech dicht is. Door het slechte weer en de vele sneeuwval kan ik weinig zeggen over de preparatie. Veel vlakke stukken wat als snowboarder niet ideaal is. Prijzen in de restaurants gemiddeld. Geen funpark aanwezig.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Jasná Chopok met 5 maart 2015 · 14:27

  Zeer goed skigebied voor een niet alpen gebied. Snelle liften goede preparatie. Helaas zijn de prijzen van zowel skipas als eten op de piste niet laag. Dit gebied zou in de alpen kunnen liggen wat opgevat kan worden als compliment. Ik zou hier graag nog eens terug gaan.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Spindleruv Mlyn met 5 maart 2015 · 14:25

  Prijs kwaliteit verhouding is zeer aardig. Helaas zijn de liften erg druk en sta je soms lang te wachten. Verbinding tussen gebieden niet goed, bus rijd niet vaak genoeg naar mijn mening. Apres-ski hebben we niet gevonden, waar blijven al deze mensen 's avonds? Onder de liften zeer mooie powder-lines kunnen vinden waar we erg veel lol hebben gehad. Preparatie van de pistes zeer wisselend, soms echt heel goed, soms echt heel slecht. Klein beginner funpark kunnen vinden met een sleeper er naast. Een aantal rails, boxen en een kicker. Het is klein maar voor mij de beginner goed genoeg.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Sölden - Ötztal Arena met 5 maart 2015 · 14:22

  Zeer goed skigebied met veel snelle liften en extreem goede preparatie. Er zijn echter ook een aantal nadelen. Het is erg ver om helemaal naar de gletsers te ''reizen'' via de liften. De pistes daar zijn overigens wel erg goed en heel breed. Ik mis de echte stijle zwarte piste maar door de grote variatie in pistes is dit niet een groot minpunt. Het fun park is aardig maar mag wat uitgebreider. Langegbahn is een lift die twee delen van het gebied verbind, deze lift heeft een te lage capaciteit. Ik was er buiten de vakantie periodes en vond het al redelijk druk bij sommige liften en daarom raad ik aan om buiten vakantie periodes te gaan. Het lijkt nu wat negatief maar de snelle liften en goede preparatie maken dit voor mij een zeer goed gebied.

  Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Beoordeelde Les 2 Alpes met 19 december 2014 · 19:20

  In 2012 geweest buiten de vakanties in januari/februari. Vrij druk bij de Jandri express vroeg op de dag. Eten en drinken aan de prijs. De lift in het park is wat traag naar mijn zin maar verder wel een mooi park.

  Met vrienden Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring