BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
PSCLGRN
PSCLGRN

PSCLGRN

326 weken lid

Favoriete land Frankrijk
Ski / Snowboard Ski
Niveau Gevorderd
Piste / Offpiste Piste
Mijn bestemmingen Feldberg (22 feb 2014 ), La Plagne ( 8 feb 2014 ), Feldberg (23 feb 2013 ), Feldberg (25 feb 2012 ), Morillon (14 jan 2012 ), Serfaus - Fiss - Ladis ( 5 feb 2011 ), SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental ( 2 jan 2010 )

Mijn bestemmingen


Laatste reviews

  • Beoordeelde Feldberg met 2 maart 2014 · 18:54

    Skiegebied is prima als extra ski vakantie voor mij als gevorderde. Ik ga 2 keer weg en de 2de keer is de goedkope vakantie naar deze regio. Hier kan iedereen goedkoop skiën met meestal toch goeie sneeuw. Het wordt steeds populairder en dus ook drukker. Op de Feldberg bevinden zich de meeste pistes en wachttijden bij de hoofdliften bedragen vaak 10 tot soms 20 minuten. Andere sleepliften in het gebied soms korter, maar daar maken ook de skiklasjes gebruik van. Wanneer je andere gebieden gewend bent moet je je hier wel overheen zetten en geniet van het weer en de apres ski sfeer. Die is er namelijk wel. Als je niet van drukte houdt, kom niet, als je goedkoop , gezellig en niet al te duur wil kunnen skiën is dit een heerlijke regio met diverse kleine pistes (met 1 of enkele liften) in de buurt.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Beoordeelde Belchen met 2 maart 2014 · 18:48

    Heerlijk ski gebiedje en door zijn onbekendheid lekker rustig. Kom al jaren met vrienden in de regio en als de Feldberg te druk is, is dit een heerlijke uitwijkplek met voor ieder wat wils voor een ochtend of middag ski-plezier. Rode piste en lange blauwe afdaling. Mensen met een hond kunnen hem naar boven meenemen via gondel. Wat betreft blauwe afdaling zitten er een deel rode piste in die het lastig kan maken, maar men kan via rodelbaan die piste ontwijken.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring