BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
StevenVanGeelen
StevenVanGeelen

StevenVanGeelen

209 weken lid

Ik ben een snowboarder met meer dan 10 jaar ervaring en ga 2 keer per jaar op wintersport. Ik hou van uitdagende skigebieden

Favoriete land Oostenrijk
Ski / Snowboard Snowboard
Niveau Gevorderd
Piste / Offpiste Piste
Favoriete ski/snowboard merk Burton
Favoriete kleding merk Etirel
Favoriete ski/snowboard schoenenmerk Burton
Favoriete skibril merk Scott

Laatste reviews

 • Beoordeelde Hirschegg met 20 februari 2016 · 20:59

  Kleinwalsertal is een heel leuk skigebied en is goed te doen voor zowel beginner als gevorderde. De skileraren in Kleinwalsertal zijn ook erg aardig. Het enige nadeel aan het Kleinwalsertal erg duur is qua hotels, skipassen, etc. Een tip voor als je nog een hotel zoekt: hotel Birkenhöhe. Een perfect hotel met zwembad!

  Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Lipno met 20 februari 2016 · 20:53

  Lipno is een klein skigebied met weinig rode pistes. Voor beginners is Lipno een perfect skigebied. Voor gevorderden is het al wat minder. In de schoolvakanties moet je vaak lang wachten voor de liften en de afdalingen zijn vaak kort dus dat is vaak een nadeel. Verder is Lipno heel goedkoop qua eten, skiën en verblijf.

  Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Kühtai met 20 februari 2016 · 20:39

  Prachtig skigebied! De pistes boven op de berg zijn goed te doen voor zowel beginners als voor gevorderden. De dalafdalingen zijn vaak wat moeilijker maar als je als beginner voorzichtig naar beneden gaat zijn die pistes ook prima te doen. Al met al een heel leuk skigebied voor zowel beginner, als gevorderde!

  Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring