BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
ski2apresski
ski2apresski

ski2apresski

169 weken lid

Favoriete land Oostenrijk
Ski / Snowboard Ski
Niveau Gevorderd
Piste / Offpiste Piste
Favoriete ski/snowboard merk Rossignol
Favoriete kleding merk Protest
Favoriete ski/snowboard schoenenmerk Salomon
Mijn bestemmingen Gerlos (25 jan 2019 ), Sölden ( 2 feb 2018 ), Sölden (12 feb 2017 ), Les Deux Alpes (13 jan 2017 ), Kaprun (28 feb 2016 ), Zell am See (13 mrt 2015 ), Portes du Soleil (24 jan 2014 ), Châtel ( 1 feb 2013 )

Mijn bestemmingen

Laatste forum activiteit

Onderwerp: Topic starter Laatste activiteit Reacties
Bierprijs + goede betaalbare eet tentjes. solden2019 11-02-19 23:53 8

Laatste reviews

 • Beoordeelde met 12 februari 2019 · 00:43

  Prima Nederlandse pizzeria in Gerlos. De prijzen zijn betaalbaar en de bediening is erg vriendelijk. De pizza's smaken lekker. Er is wel veel 'apres-ski' publiek dus als je hier met je gezin komt dan zou ik aanraden om vroeg te gaan eten.

 • Beoordeelde met 12 februari 2019 · 00:24

  Met een bezoek aan Gerlos moet je toch wel in de Cin-Cin zijn geweest. Toch? Nou voor mij was dat als resultaat dat ik hier niet graag nogmaals wilde komen. Cin-Cin neemt Nederlands wel naar een volgend level. De portier is Nederlands, de DJ is Nederlands en ook al het personeel is Nederlands. En dus ja, 95% van de muziek is Nederlands. Natuurlijk schenken ze hier ook gewoon Heineken 😉. De sfeer is gemengd in de tent. Kom je vroeg dan is de sfeer nog goed. De DJ begint overigens pas om 17:00 uur met draaien. Daarvoor staat en afspeellijst aan die vaak nog leuker is dan wat de DJ draait. Kom je volledig in je skikleding met skischoenen dan wordt je nog wel eens raar aangekeken. Wij hebben in de twee avonden daar ook wel een vechtpartijtje gezien, maakt het er helaas niet leuker op. Als je met een groep bent is het er prima vertoeven. Het bar personeel is erg snel en hoef je dus niet lang te wachten. Wil je ergens zitten in de Cin-Cin dan is het aan te raden om er zeker tussen 15:30 en 16:00 uur te zijn. Vaak zijn al veel tafels gereserveerd door 'VIP'S" die met literflessen wodka of rum hun tafels kopen. (Het is toch geen club??). Wil je graag op je wintersport op z'n Nederlands feesten dan is dit misschien wel je tent, anders probeer bijvoorbeeld eens de Turbo bar.

 • Beoordeelde met 12 februari 2019 · 00:09

  Als je van apres-ski houdt dan is dit je plek! Ik denk dat dit de enige plek in Gerlos is waar ook nog daadwerkelijk Duits wordt gesproken. De nadruk ligt hier echt op de "Duitse apres-ski maar af en toe hoor je wel een Nederlands nummer. De DJ is werkelijk een sfeermaker en als je hier meerdere avonden komt wordt je vaak hartelijk welkom geheten. De Turbo Bar zelf is tof ingericht en er zijn voldoende bars aanwezig om je drankje te bestellen. Dat is wel het enige minpuntje want er werkt vaak te weinig personeel waardoor je soms even moet wachten op je drankje. Van alle feestlocaties in Gerlos zou ik alleen deze aanbevelen, tenzij je echt komt voor de Nederlandse 'carnaval' 😉 Deze bar is te vinden aan de voet van de Isskogelbahn en van 16:00 uur tot plm 20:00 barst het feest los!

 • Beoordeelde Dorfschenke Schüttdorf met 14 maart 2017 · 01:24

  Als je in Schüttdorf verblijft is de Dorfschenke één van de weinige feest locaties waar je heen kan gaan. Vanaf de Areitbahn I is het een klein stukje lopen om hier te komen. De muziek brengt je bij binnenkomst direct in de aprés-ski stemming en de Dorfschenke heeft een leuke Oostenrijkse uitstraling. Je kunt hier vanaf een uur of 16:00 / 17.00 uur terecht en de Dorfschenke gaat door tot diep in de nacht. Als je niet in Schüttdorf verblijft is dit een ongunstige locatie. Leuk om een keer te zijn geweest, maar geen must.

 • Beoordeelde Zur Lederhos'n met 14 maart 2017 · 01:09

  Direct aan de piste vind je deze gezellige carrousel. Vanaf 16.00 tot 21:00 uur draaien ze hier de leukste en foutste Duitse en Nederlandse apresski hits. De carrousel zelf is vrij klein dus dat is een nadeel. (vooral als je naar de toiletten moet) De sfeer is er vrijwel elke avond goed en je moet ook niet te lang wachten want de tent is voordat je het weet helemaal vol! Aan de carrousel zit nog een eetgedeelte waar je in een wat rustigere sfeer een lekker hapje kan halen. Ideale tent voor als je in Kaprun verblijft en niet met de taxi weg wilt of als je ski dag hier eindigt en je een drankje wilt doen!

 • Beoordeelde Kuckuck met 3 maart 2017 · 03:02

  Als je in Sölden de dalafdaling maakt bij de Giggijochbahn dan ski of board je zowat de Kuckuck bar in. Dat is natuurlijk ideaal! De Kuckuck heeft zowel binnen als op het terras genoeg ruimte om vele dorstige wintersporters te voorzien van het eerste drankje van de middag. Qua dranken hebben ze een leuke keuze en het is zeker waard om de bekende Kuckucks-eieren (shotjes in een eierschaal) te proberen. De aprés-ski muziek staat hier niet hard waardoor een echt feest niet snel zal ontstaan (terras). De sfeer op het terras wordt echt gemaakt of gekraakt door de aanwezige bezoekers. Helaas viel de vriendelijkheid van het persoon hier wat tegen. Hier haalden wij soms een drankje (of 2) en dan vertrokken wij weer naar een andere locatie.

 • Beoordeelde Schirmbar met 3 maart 2017 · 02:53

  Als je naar Sölden gaat dan is een bezoek aan de Schirmbar de moeite waard. De bezoekers van deze grote carrousel weten er altijd weer een feest van te maken en dat komt mede door de leuke aprés-ski muziek die hier gedraaid wordt. Qua muziek hoor je hier veel Duitstalige muziek. Als opmerking op het geluid valt hier de bass (lage tonen) wat tegen maar dat drukt de pret zeker niet. Wees wel op tijd in de Schirmbar als je aan een tafel wilt gaan staan of zitten want rond 16:00 zijn die vaak allemaal al bezet. Al de carrousel gevuld is dan is het aprés-ski feest zeker aan!

 • Beoordeelde Almrausch met 3 maart 2017 · 02:47

  In februari 2017 op wintersport in Sölden geweest en uiteraard meerdere malen in de Almrausch geweest. De muziek daar is gewoon in 1 woord top. De sfeer is er erg goed en er is geen gezeik. De muziek die gedraaid wordt is 50% Duits en 50% Nederlands, zo ook de gasten in de Almrausch. De DJ speelt vaak leuk op het publiek in. Het bar personeel is vriendelijk en spreekt vaak meerdere talen. Als je voor 16:00 / 16:30 binnen bent kan je vaak nog wel rond een tafel zitten/staan. Na deze tijd barst het feest los en zit de Almrausch stampes vol. Tot 22:00 / 22:30 kan je je goed vermaken en blijft het gezellig druk. Hierna is het wel echt tijd om te avond eten of een andere tent te zoeken ?