BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ralph
Ralph

Ralph

591 weken lid

Favoriete land Oostenrijk
Ski / Snowboard Snowboard
Piste / Offpiste Piste
Mijn bestemmingen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (21 dec 2013 ), Großarl (22 dec 2012 ), Lermoos (24 dec 2011 )

Mijn bestemmingen


Laatste reviews

  • Beoordeelde Lermoos met 16 september 2013 · 20:04

    Kerst 2011 naar Lermoos geweest. Vanaf het Zuiden des lands was het helemaal niet ver rijden, wat een prettig pluspunt was. Voor de kids (2 en 5 jaar) allemaal erg leuk. De lessen voor onze oudste zoon waren erg leuk, leraren erg vriendelijk en goed. Bobo de pinguin was ook voor de jongste geweldig om mee te maken.Erg kindvriendelijk. Klein nadeeltje misschien is dat, vanwege de goede bereikbaarheid, het toch wel druk was tijdens deze vakantieweek.

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Beoordeelde Serfaus - Fiss - Ladis met 14 september 2013 · 12:33

    We zijn hier geweest met drie gezinnen, kinderen in de leeftijd van 0 - 5 jaar. Onze zoon voor het eerst op les gedaan. Onze accommodatie zat in Ladis, klein dorpje zonder uitbundige apres-ski. Het skigebied is erg mooi, lekkere pistes voor zowel beginners als gevorderden. De les voor onze jongste zoon viel echter erg tegen. Er was maar één lerares voor ca. 12 kinderen. Aangezien ze voor het eerst op les gingen stonden ze heel veel stil, als er iemand naar de wc moest kon iedereen wachten. Het was dat er veel ouders / grootouders bij bleven, ik zou mijn kinderen hier niet meer op les doen of eerst hele duidelijke afspraken maken.

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring