BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
TombaLaBomba
TombaLaBomba

TombaLaBomba

414 weken lid

Ski / Snowboard Ski
Niveau Gevorderd
Piste / Offpiste Piste

Laatste reviews

 • Beoordeelde Laax - Flims - Falera met 18 maart 2013 · 16:37

  Eerste maal Zwitserland en buiten de iets duurdere prijs niets dan voordelen. Die duurdere prijs is mijns inziens te rechtvaardigen, het eten is gewoon veel beter dan in Frankrijk en de mensen zijn veel vriendelijker, overall een verademing ivgm Frankrijk. De meest moderne liften die ik al heb gezien. Ik heb maar 4 slepers geteld ipv de 9 vermeld op de site. (Het kaartje op deze site is niet meer up to date). Verder zeer gevarieerde pistes en de gereglementeerde off-pistes zijn enorm fun. Dit systeem zouden ze overal moeten toepassen. Laax zelf is wel slaperig, après ski is zo goed als onbestaande. Laaxerhof is trouwens een zeer goed hotel, hoewel de kamers een beetje gedateerd zijn.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Les 2 Alpes met 9 september 2012 · 03:19

  Dit gebied is geen topper. De hoge pistes zijn wel leuk maar bieden iets te weinig uitdaging. Tijdens mijn bezoek waren er veel zwarte pistes gesloten wat er ook iets mee te maken kan hebben. Teruggaan naar het dorp kon enkel via de zwarte piste waar het vol zat met vallende beginners met alle risico's vandien terwijl dalen met de eitjes ook kon (mits enig geduld). Zoals steeds op de piste in Frankrijk belabberd eten en weinig goeie service. Hotel Le Sherpa daarentegen bood wel een goeie sfeer + eten. Enkel de slechte geluidsisolatie is een minpunt.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Paradiski met 9 september 2012 · 03:07

  In 2010 dit gebied bezocht. Enorm gevarieerde en vaak uitdagende pistes. Qua wintersport op zich een topbestemming, qua service en bediening op zijn frans en naar mijn mening ondermaats.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Via Lattea met 19 maart 2012 · 20:41

  Net terug van een weekje Via Lattea (Sestriere), supergebied voor beginners en gemiddelde skiërs. Eten spotgoedkoop, mooie vrouwen, goeie hotels, toffe uitgaansmogelijkheden, lokaal skiverhuur biedt topmateriaal en prachtig weer. Voor gevorderden is het gebied te weinig uitdagend, de zwarte pistes zijn hoogstens rood. Gevorderden, zoek uw heil elders...

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring