BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
martijn..
martijn..

martijn..

442 weken lid

sinds 1984 maar 1x een jaar gemist zonder wintesport, 7 hele seizoenen kunnen genieten van de bergen. toen weer verhuisd naar Nederland...maarrrr sinds november 2016 mag ik een skigebiedje runnen wederom in Noorwegen! www.spatindskisenter.no

Mijn bestemmingen

Laatste forum activiteit

Onderwerp: Topic starter Laatste activiteit Reacties
Gevolgen Corona lange(re) termijn 77steve 25-05 22:13 291
Welk pistenplan is dit? (deel 4) Yo-han 21-05 12:20 1296
Skigebieden: wat is jouw flop-5? GiGi 13-04 22:34 288
VLOG: Spåtind skisenter: Mijn real life Skiresort Tycoon! martijn.. 11-04 15:54 312
Skigebieden: wat is jouw top-5? GiGi 31-03 14:46 234
Waarom je telefoon ermee stopt als het koud is Rogier 03-01 09:52 19
Trysil - Noorwegen Rider_Dune 13-11-19 09:16 14
Herfstkleuren: de Alpen staan in vuur en vlam! Rogier 21-10-19 15:08 25
Kleine skigebieden: verbinden of ten onder? Roel 30-09-19 14:32 78
Live: veel beter dan verwacht Rogier 09-03-19 16:39 8

Laatste reviews

 • Beoordeelde Zell am Ziller met 25 maart 2013 · 21:53

  Super ervaring. Veel beter gebied als Kaltenbach. Hele mooie pistes aan de zell am ziller zijde. Voor diegene die lange tochten willen maken kan dat hier ook. Alleen mijn favoriete hellingen zijn wel bij de eerst genooemde plaats. Niet druk goede offpiste moegelijkheden van tree skiing tot aan big mountain. Alles is aanwezig hier. verschrikkelijk veel terrein. Verder alles efficient en snelle liften. Kom hier zeker terug.

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Torrent - Leukerbad met 15 januari 2012 · 20:27

  Ben hier geweest toen er veel sneeuw lag. De liften waren bijna continu dicht maar toch nog 2 dagen gehad. Tja het is een gedoe om er te komen. Wel hele mooie treinreis. het skien was wel aardig mooie lange en brede pistes. Veel offpiste maar weinig variatie. Je kunt hier. De thermen zijn fantastisch met natuurlijk heet water, de romeinen hadden hier vroeger al hun kuuroord. Je kunt bijna vanaf de piste er zo in skiien. Leukerbad is aan drie kanten omgeven door hoge rotswanden. Maar het dorp is gericht op het zuiden. Dus weinig avond en ochtend zon. Ook is nogal snel de weg afgelsoten. Dus men zit nogal eens vast hier. Ik zou er ga er meer naar toe, gezien de reis icm. het aanbod. Dan zou ik eerder naar andere oorden gaan met kuurbaden zoals Bad Gastein in Oostenrijk.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Torrent - Leukerbad met 15 januari 2012 · 20:26

  Ben hier geweest toen er veel sneeuw lag. De liften waren bijna continu dicht maar toch nog 2 dagen gehad. Tja het is een gedoe om er te komen. Wel hele mooie treinreis. het skien was wel aardig mooie lange en brede pistes. Veel offpiste maar weinig variatie. Je kunt hier. De thermen zijn fantastisch met natuurlijk heet water, de romeinen hadden hier vroeger al hun kuuroord. Je kunt bijna vanaf de piste er zo in skiien. Leukerbad is aan drie kanten omgeven door hoge rotswanden. Maar het dorp is gericht op het zuiden. Dus weinig avond en ochtend zon. Ook is nogal snel de weg afgelsoten. Dus men zit nogal eens vast hier. Ik zou er persoonlijk niet meer naar toe gaan. Gezien de reis en het aanbod. Dan zou ik eerder naar andere oorden gaan met kuurbaden zoals Bad Gastein in Oostenrijk.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Mellau met 17 december 2011 · 23:43

  Ik ben hier geweest toen het elders al weken niet gesneeuwd had en tot op zo'n 1600m gewoon groen was (montafon), lag in het dorp mellau zelf op 700m gewoon een halve meter! echt een sneeuwhol dus. (blijkt ook een van de meest sneeuw te pakken in oostenrijk) Prima vermaakt, vooral offpiste mogelijkheden en de skiroutes waren super. Je hoeft geen ellelangehikes te doen om bij goede stukken te komen. gewoon meteen in de buurt van de liften. het tussen de bomen skien is hier ook erg goed. Daarbij 0 wachtrijen. Eigenlijk is Mellau-Damuels een echte geheimtip voor offpiste skiers op zoek naar bakken met sneeuw. Er wordt als nadeel beoordeeld dat er geen lange skitochten gemaakt kunnen worden. dat is natuurlijk persoonlijk. Ik vindt het zelf wel prettig dat ik niet een hele dag hoef door te jagen om de aansluitende lift te moeten halen. Hier in Mellau is het juist mooi dat je het skigebied in iets minder dan 1 dag kan rondskien. Heb je ook wat tijd over om een leuke piste meerdere keren te pakken, en die zijn er zat.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Skiliftkarussell Winterberg met 10 december 2011 · 10:54

  Leuk gebied voor beginners, veel apresski en restaurants. Vrij sneeuwzeker. mocht je gevorderd zijn is de kappe wel aardig als dagtocht, maar zou ik eerder naar willingen uitwijken. Probeer op weekdagen skiien, weekenden zijn erg druk.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Oppdal met 8 december 2011 · 23:53

  Super mooi gebied, enorm veel gevarieerd offpiste aannbod wat zeer makkelijk te bereiken is, ook een gevarieerd piste aanbod. Het hele gebied is vrij uitgestrekt over 4 bergen en voelt dus groot aan ondanks het geringere aantal km's in vergelijking met oostenrijk. Heeft een mooi beginners gebied afgeschermd van de hoofdafdalingen. leuk dorpje (voor Noorse begrippen) en ideaal voor families. Nadelen: er ligt hier veel sneeuw maar de echte champagne poeder zoals elders in NO is hier niet te vinden (wat zwaardere sneeuw) Ook is de reistijd vanuit Nederland is niet aantrekkelijk. makkelijkst te bereiken via Trondheim. of vanaf de trein vanuit Oslo luchthaven. (ca. 5 uur)

  Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring