DaanR

314 weken lid

Niveau

Skiën
Beginner

Favorieten

Favoriete land
Oostenrijk
Favoriete kleding merk
Luhta

Bestemmingen

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
Busverbinding SkiAmade
Laatste activiteit: 09-01-15 · 20:27
09-01-15 · 12:475

Laatste reviews

Oberforsthof Alm
18 december 2017 · 20:30

Erg goed gegeten hier in fantastische hoogzomer ambiance. Het was een haast on Oostenrijkse zeer warme augustusavond waarop we heerlijk op het terras hebben genoten van diner en uitzicht over het dal.
Zou graag in de winter even langsgaan voor een lunch tijdens het skiën om te ervaren of de sfeer in hartje winter ook zo is. Binnen ziet het er ook prima uit.

Vogei Hüttn
9 oktober 2017 · 12:19

Echt uhrige hut met groot haardvuur voor prima wintersfeer. Fijne uitbaters, ook in zomer mooie plek voor rustmoment tijdens wandeling. Boven aan de Hahnbaumlift. Tevens startpunt voor de Rodelbahn sinds de Hahnbaumalm gesloten is.

Startgels
4 december 2016 · 21:32

Geweldige plek die wij als verrassing troffen doordat we een verkeerde afslag namen bovenaan de piste. Met z’n drieën genoten van sterrenlunch met kwaliteit die ik nog nergens anders op de piste ben tegengekomen. Kost wel wat, maar komt jaarlijks weer terug in mijn gedachten als het weer richting skiseizoen gaat en dat terwijl het toch alweer wat jaartjes geleden was (2010).

Abergalm
18 december 2015 · 19:41

Super almhut met live huiskinderboerderij die van binnen uit te zien is, erg leuk. Mooie plek om te après skiën, net voor laatste afdaling nadat de liften gesloten zijn.

Met vrienden
Griesbachhütte
23 februari 2015 · 14:01

Super hut! Volledig weg van alle drukte op de piste. Halverwege skiroute 17 vanaf de Bergalm op de Aberg, direct naast gondel bergstation. Alleen voor geoefende skiërs, haha. Wij kwamen alleen een groep Oostenrijkse alleskunners tegen onderweg en in de hut, voor de rest helemaal niemand. Dat had ook te maken met het weer; op dat moment 3 dagen vette poedersneeuw achter de rug en die dag zelf zag je ook geen hand voor ogen. Het was echt zoeken naar de rode routepaaltjes onderweg.
Menukaart bestaat voornamelijk uit soep en brood met kaas/spek, maar Hefeweizen hebben ze wel gelukkig.
Volgende keer eens met mooi weer doen!

Met vrienden