Jochem81

459 weken lid

Niveau

Snowboarden
Gevorderd

Favorieten

Favoriete snowboard merk
Flow

Bestemmingen

Laatste reviews

Körbersee
9 februari 2015 · 15:23

Zeker de moeite van een bezoekje waard!
Het restaurant ligt wat afgelegen, maar dan krijg je ook wel een leuke sfeer, vriendelijke bediening en lekker eten voor een goede prijs.

Met vrienden
Seekopf
9 februari 2015 · 15:22

Prachtige locatie met lekker zonnig terras. Voor de koudere dagen zijn er dekentjes beschikbaar zodat je toch lekker buiten kan zitten.
De bediening is erg vriendelijk en zeer snel. Doorgaans heb je binnen een paar minuten het eten op tafel. De kwaliteit is prima en de prijzen zijn redelijk in vergelijking met de rest van het gebied (vrij duur).

Met vrienden
Basecamp
9 februari 2015 · 15:18

Goede (luxe) kaart met verse zelfgemaakte pasta’s. De prijzen zijn uiteraard hoog, maar dat is bijna overal in dit gebied.
De kwaliteit van het eten is hoger dan de uitstraling van deze tent. Het oogt namelijk meer als rauwe apres-ski bar dan als goed restaurant.

Met vrienden
Sankt Anton am Arlberg
8 februari 2015 · 11:20

Net terug uit St Anton, we hebben fantastische condities gehad. Veel verse sneeuw en vervolgens nog 3 zonnige dagen. Het skigebied van St Anton viel wat tegen, gelukkig is het vrij eenvoudig om in Zurs/Lech te komen waar prachtige pistes te vinden zijn. Het kost je wel 20 min. in een overvolle skibus, maar is de moeite waard.
De prijs van de skipas is erg duur, zeker omdat er regelmatig liften dicht waren en de skibus van St.Anton naar Lech niet gratis is. Ook op de pistes is een dikke portemonnee aan te raden… De kwaliteit van het eten is overigens prima.
Voor degenen die off-piste willen is dit het paradijs!

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Meiringen-Hasliberg
3 maart 2013 · 12:33

Mooi skigebied voor beginners en families. Het gebied is niet groot, maar (met uitzondering van de weekenden) lekker rustig. Je ziet er veel families met kinderen.
Voor snowboarders is het gebied niet ideaal omdat er behoorlijk wat vlakke stukken in de pistes zitten.
Tussen de hoogste pistes zijn er mooie mogelijkheden om off-piste te gaan.
Het is Zwitserland, dus de prijzen zijn wel een stuk duurder dan in Oostenrijk.

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring