marionmisran

422 weken lid

Niveau

Skiën
Gevorderd

Laatste reviews

Stubaier Gletscher
14 mei 2019 · 09:20

Van 6-9 mei 2019 daar geweest. Overnacht in Neustift, dat is een ritje van ca. 15 km naar Mutterberg, er gaat een bus (ook nog in deze tijd van het jaar).
Heb heerlijk kunnen skiën, er zijn voldoende pistes en vanaf de top naar het middelstation is een mooie lange afdaling. Veel blauwe en rode pistes en een leuk funpark waar je je kan verbazen over de durf van de sporters. Het weer was ongekend goed, temperatuur hele dag onder nul, heel veel sneeuw. Voor het eerst in tijden weer lekker in de kou geskied! Al met al zeer geslaagd, maakt me nieuwsgierig naar andere gletscher.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Laax
7 maart 2019 · 00:13

In 2018 week voor de kerst geskied. Prima sneeuwcondities maar slechts 50 km pistes geopend, maar wel normale skipas prijs. Dag van vertrek was grootste gedeelte skigebied wel open. Klacht ingediend, maar kwam er niet door “talk to the hand”. In Oostenrijk bv. Saalbach-Hinterglemm hele skigebied wel open in dezelde periode. Ook het prijssysteem is onduidelijk, er wordt aangegeven dat via de Laax app skipas goedkoper is, maar dat klopt niet altijd.
Naast de normale skipas (is een prijzige kaart) is er een duurdere skipas, deze geeft voorrang bij de skilift. Vreemd hoor om bij een (blijkbaar) niet toereikend liftsysteem het probleem bij de normale skiër neer te leggen, betaal meer en je hoeft niet te wachten (wat voor boodschap gaat hiervan uit?). Voelde niet gewaardeerd als gast in dit gebied. Ga hier niet weer heen.

Met familie6 tot 10 jaar ervaring