SkiFun43+

146 weken lid · www.skifun043.nl

Wintersport ski voor oudere alleengaande alleenstaande skiër

SKIËN is voor alle leeftijden …, maar wij doen het in bijzondere voor de oudere skiër. Skiën kun je samen doen of met een groep. Met een groep beleef je meer, je hebt samen meer plezier en bovendien ben je nooit alleen.

ELK JAAR worden deze reizen, met medewerking van Sunweb Groepsreizen, georganiseerd naar steeds wisselende skigebieden. Onze reizen zijn bestemd voor gematigde, goede en bedreven skiërs. Deelnemers zijn zowel alleengaanden, alleenstaanden als stellen of een deel van een stel en meestal zijn ze de midden-veertig gepasseerd (maar jongere deelnemers zijn ook van harte welkom).

GROEPEN ontstaan op een vrijblijvende manier en bestaan uit zes tot acht personen. Het prettige van een groep is dat je meer beleeft en dat je samen meer plezier hebt. Je leert elkaar snel kennen en er ontstaan regelmatig vriendschappen. Om mee te kunnen gaan, hoef je geen lid van een vereniging te zijn.

WIL je meer weten en/of wil je opgenomen worden in onze ‘mailinglist’? Neem dan eens een kijkje op SkiFun43+ (www.skifun043.nl)!

Hoewel nieuw op deze site doen we dit al sinds 1996! Voor de reisbestemmingen en prijzen verwijs ik je graag naar onze website.

Overige trefwoorden: ski, ouderen.

Favorieten

Favoriete land
Frankrijk
Favoriete snowboard merk
... maar ook Italië en Oostenrijk (vervolg van Favoriete wintersport land)

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
Skivakantie als stel met groep mee en les
Laatste activiteit: 12-10-20 · 22:54
11-10-20 · 12:3013