Zjanke

242 weken lid

Enthousiaste oudere jongere, maar ik ben nog niet zo goed in oud zijn.

Niveau

Snowboarden
Beginner

Favorieten

Favoriete land
Frankrijk
Favoriete snowboard merk
F2
Favoriete kleding merk
Brunotti, Kilpi
Favoriete ski/snowboard schoenenmerk
Nitro
Favoriete skibril merk
Oakley

Bestemmingen

16 januari 2016
16 januari 2016

Laatste forum activiteit

OnderwerpGereageerd opReacties
Dit of dat #3
Laatste activiteit: 15-06-20 · 17:11
21-01-18 · 12:013974
Snowboard kopen: gekend board of volgens lengte
Laatste activiteit: 16-11-18 · 19:14
04-11-18 · 14:369
Snowboardgezelschap gezocht
Laatste activiteit: 14-10-18 · 12:54
05-10-18 · 19:439
Uitslaande brand in lift Grand Montets (F)
Laatste activiteit: 24-10-18 · 12:10
11-09-18 · 21:1566
[gezocht] ski/snowboard houders voor waxen/slijpen
Laatste activiteit: 19-08-18 · 20:25
19-08-18 · 20:254
FIS skiseizoen 2017/2018: Overzicht behaald prijzengeld
Laatste activiteit: 20-03-18 · 23:14
19-03-18 · 14:2835
Iemand ervaring met het merk Kilpi
Laatste activiteit: 24-02-18 · 09:10
24-02-18 · 09:104
Kilpi Hastar
Laatste activiteit: 26-03-18 · 11:29
19-02-18 · 21:0320
Andere hobby's behalve wintersport
Laatste activiteit: 20-02-18 · 19:47
14-02-18 · 14:0176
Beste skihandschoenen heren?
Laatste activiteit: 09-03-18 · 10:11
10-02-18 · 10:0091

Laatste reviews

Aiguilles de Peclet
2 april 2016 · 10:37

Vorig jaar ben ik samen met mijn dochter en schoonzoon hier wat gaan drinken. Genoten van het schitterende uitzicht en 's avonds mijn niet skiënde vrouw overtuigd dat ze haar hoogtevrees moest overwinnen om toch in de Funitel de peclet (gondel) te stappen om daar te gaan eten. Dat bleek een prima idee, want naast een prima lunch met prima prijzen op de onderste verdieping kun je op het boventerras voor een beetje meer echt super eten. Gezien de locatie op zo’n beetje 3000 meter is dat beetje meer ook meteen uitgelegd, het moet er wel allemaal naar toe worden gebracht. De reactie op de eerste hap van de geweldige kaasfondue hebben we op de foto staan en was voor ons reden om dit jaar weer terug te gaan…
Het enthousiasme van de (Nederlandse) eigenaar die de tijd nam om even bij ons aan tafel te blijven staan praten en uit te leggen waarom die kaasfondue zo lekker was is een absolute plus. Naast uitstappen uit de lift kun je er ook komen door de afdaling over de zwarte gletscher te nemen ?

Met familie