Skish Berkel-Enschot

Krijgt een 9.8 op basis van 13 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Generaal Eisenhowerweg 75056CR Berkel-EnschotNederlandT: 013-5339088http://www.skish.nl

Bij Skish in Berkel-Enschot kun je terecht voor skiën, snowboarden en squash. De gehele accommodatie is ingericht in de Oostenrijkse wintersportsfeer. Wanneer je binnenkomt in de kantine, waar vaak après-ski avonden worden georganiseerd, voel en zie je dit gelijk. In deze kantine kun je na het skiën of boarden terecht voor een snack of broodje en een drankje terwijl je naar de rolbanen kijkt. Ook heeft de gehele accommodatie WiFi en kan je douchen en jezelf omkleden in de gescheiden kleedruimtes.

Lessen

Net als de sfeer zijn ook de lessen geïnspireerd door de Oostenrijkse bergen; De leraren van Skish hebben de Oostenrijkse diploma’s en geven dan ook les via deze methode. Van het begin tot het einde van de cursus heb je dezelfde leraar, wat zorgt voor vertrouwen en een snellere ontwikkeling. Naast de ‘normale’ cursussen kun je bij Skish terecht voor groepsles, gezinsles, privéles en lessen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Ook is het mogelijk om een proefles te boeken tegen een gereduceerd tarief.

Skish is het hele jaar door geopend, waardoor je ook in de zomer tijdens beperkte openingstijden kunt komen skiën of boarden. In het hoogseizoen, en met name in december en januari kan het er flink druk zijn. Er wordt dan ook aanbevolen om na de zomer al te boeken.

Reizen

Skish organiseert twee keer per jaar een wintersportreis voor haar klanten en neemt dan de leraren mee, waardoor je ook in de bergen begeleid kan worden door bekende gezichten. Ook kun je twee keer per jaar mee naar een sneeuwhal, waar je de geleerde techniek kunt toepassen in de sneeuw in plaats van op de rolbaan. Naast reizen worden er ook vaak kinderfeestjes, feesten en partijen georganiseerd bij Skish.

Wat vind jij van Skish Berkel-Enschot?

Krijgt een 9.8 op basis van beoordeling

Gast624
23 februari 2020 · 07:39

Het is heel professioneel, gezellig, de leraren zijn erg kundig. Hier kom je alvast in de sfeer van een heerlijke skivakantie.

Skiër
Gast026
19 februari 2019 · 14:20

Prima lessen van bekwame docenten voor zowel volwassenen als kinderen.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast952
30 maart 2018 · 00:25

Sinds afgelopen zomer heb ik les bij ski’s en heb in deze tijd enorm veel mogen leren. Skish hanteert de Oostenrijkse skitechnieken, dit was tijdens de eerste lessen een beetje wennen. Na een aantal lessen merkte ik al snel dat je door deze techniek vele malen fijner kan skiën. Ik ben dus enorm tevreden over Skish en ben super blij dat ik de afgelopen periode zoveel bij heb mogen leren. Ook op hoger niveau weet Skish de lessen erg afwisselend te houden. Ieder niveau kan dus bij Skish terecht voor leerzame, afwisselende en gezellige lessen. Je begint met een goede basistechniek, waardoor je naar een aantal lessen met sprongen vooruit gaat. Een echte aanrader voor jong en oud.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast651
29 maart 2018 · 20:25

Onze jongens hebben nu 2 jaar op een rij een cursus gevolgd en ziet dat ze een veel betere techniek hebben dan andere kinderen. Voor de vakantie een paar lesjes en ze kunnen op de skivakantie gewoon met ons mee. Nu wordt het tijd voor mij want ik kan ze niet meer bijhouden !! 🙈

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast475
21 maart 2018 · 20:29

Goed en gezellig bedrijf!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast257
21 maart 2018 · 06:23

De docenten zijn goed opgeleid. Door o.a. mijn kinderen 7 lessen te geven op deze rolbaan zie ik ieder jaar in de sneeuw terug hoe hun techniek groeit. Vanwege het seizoen is het belangrijk tijdig te plannen. Skish heeft een enthousiast team.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast335
20 maart 2018 · 21:29

Fijne nuttige les voor onze dochter die met skileraar diverse keren van de zwarte piste is afgegaan op wintersport 👌🏻 Bedankt Barbara!!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Hennerie
20 maart 2018 · 21:29

Na de nodige sneeuwervaring toch geprobeerd om beter te worden. Door het enthousiaste team is mijn techniek geweldig bijgespijkerd.

Sinds 1 januari 2018 is er een nieuwe eigenaar. Je merkt meteen dat het een stuk klantvriendelijker is geworden. De passie voor wintersport straalt er van af. Wat ik ook als heel positief ervaren heb is de sneeuwdag. Je gaat met leraren van Skish naar een sneeuwhal om het geleerde in de sneeuw in praktijk te brengen.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast190
20 maart 2018 · 21:05

Nieuwe eigenaar met veel nieuwe ideeën. Er staat een professioneel team klaar met hetzelfde leerschema zodat je bij alle leraren op dezelfde manier les krijgt. Na de les even bijkomen in de gezellige après-ski bar.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast276
20 maart 2018 · 20:29

Fijne sfeer, goede skileraren, goed om techniek te leren om vervolgens in de sneeuw toe te passen!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast026
20 maart 2018 · 20:21

Beste lesmethode. De skileraar staat naast je uit te leggen en je houding te corrigeren. Dit zijn professionele skileraren gediplomeerd vanuit Snowsports Academy. Skish biedt ook de mogelijkheid voor een skileraren opleiding. Het niveau is van beginners tot zeer ver gevorderd. Zeer gezellige sfeer, leuke bar en vriendelijke bediening.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast531
20 maart 2018 · 19:30

Goede lessen, Mike heeft hier zijn techniek goed onder de knie gekregen, ook wordt er plezierig geleerd bij de kinderen.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast163
13 maart 2018 · 20:43

Super leuk personeel!

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring