BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skish Berkel-Enschot

Skish Berkel-Enschot

(13 reviews)

Beoordeeld met een 9.8 op basis van 13 stemmen.

Skish Berkel-Enschot
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Generaal Eisenhowerweg 7
5056 CR Berkel-Enschot
Nederland
T: 013-5339088
http://www.skish.nl

Bij Skish in Berkel-Enschot kun je terecht voor skiën, snowboarden en squash. De gehele accommodatie is ingericht in de Oostenrijkse wintersportsfeer. Wanneer je binnenkomt in de kantine, waar vaak après-ski avonden worden georganiseerd, voel en zie je dit gelijk. In deze kantine kun je na het skiën of boarden terecht voor een snack of broodje en een drankje terwijl je naar de rolbanen kijkt. Ook heeft de gehele accommodatie WiFi en kan je douchen en jezelf omkleden in de gescheiden kleedruimtes.

Lessen

Net als de sfeer zijn ook de lessen geïnspireerd door de Oostenrijkse bergen; De leraren van Skish hebben de Oostenrijkse diploma's en geven dan ook les via deze methode. Van het begin tot het einde van de cursus heb je dezelfde leraar, wat zorgt voor vertrouwen en een snellere ontwikkeling. Naast de 'normale' cursussen kun je bij Skish terecht voor groepsles, gezinsles, privéles en lessen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Ook is het mogelijk om een proefles te boeken tegen een gereduceerd tarief.

Skish is het hele jaar door geopend, waardoor je ook in de zomer tijdens beperkte openingstijden kunt komen skiën of boarden. In het hoogseizoen, en met name in december en januari kan het er flink druk zijn. Er wordt dan ook aanbevolen om na de zomer al te boeken.

Reizen

Skish organiseert twee keer per jaar een wintersportreis voor haar klanten en neemt dan de leraren mee, waardoor je ook in de bergen begeleid kan worden door bekende gezichten. Ook kun je twee keer per jaar mee naar een sneeuwhal, waar je de geleerde techniek kunt toepassen in de sneeuw in plaats van op de rolbaan. Naast reizen worden er ook vaak kinderfeestjes, feesten en partijen georganiseerd bij Skish.


Wat vind jij van Skish Berkel-Enschot?

Beoordeeld met een 9.8 op basis van 13 reviews

 • Gast624
  Gast624 23 februari 2020 · 07:39

  Het is heel professioneel, gezellig, de leraren zijn erg kundig. Hier kom je alvast in de sfeer van een heerlijke skivakantie.

  Skiër
 • Gast026
  Gast026 19 februari 2019 · 14:20

  Prima lessen van bekwame docenten voor zowel volwassenen als kinderen.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast952
  Gast952 30 maart 2018 · 00:25

  Sinds afgelopen zomer heb ik les bij ski’s en heb in deze tijd enorm veel mogen leren. Skish hanteert de Oostenrijkse skitechnieken, dit was tijdens de eerste lessen een beetje wennen. Na een aantal lessen merkte ik al snel dat je door deze techniek vele malen fijner kan skiën. Ik ben dus enorm tevreden over Skish en ben super blij dat ik de afgelopen periode zoveel bij heb mogen leren. Ook op hoger niveau weet Skish de lessen erg afwisselend te houden. Ieder niveau kan dus bij Skish terecht voor leerzame, afwisselende en gezellige lessen. Je begint met een goede basistechniek, waardoor je naar een aantal lessen met sprongen vooruit gaat. Een echte aanrader voor jong en oud.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast651
  Gast651 29 maart 2018 · 20:25

  Onze jongens hebben nu 2 jaar op een rij een cursus gevolgd en ziet dat ze een veel betere techniek hebben dan andere kinderen. Voor de vakantie een paar lesjes en ze kunnen op de skivakantie gewoon met ons mee. Nu wordt het tijd voor mij want ik kan ze niet meer bijhouden !! 🙈

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast475
  Gast475 21 maart 2018 · 20:29

  Goed en gezellig bedrijf!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skish Berkel-Enschot.