Veenpoort Mountains Veendam

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Lloydsweg 149641KK VeendamNederlandT: 0598-622715http://www.veenpoort.nl

Veenpoort Mountains bestaat uit twee indoor rolbanen die een accommodatie delen met een bowlingbaan en een buffetruimte. Dit maakt het een ideale accommodatie voor (bedrijfs)uitjes, bijeenkomsten en feesten. Er kunnen veel soorten arrangementen worden samengesteld. In de zomer is de rolbaan op afspraak geopend.

De lessen worden gegeven aan de hand van de opbouw van de Nederlandse Ski Vereniging. Echter wordt er vooral gekeken naar de behoeften van de individuele leerling, en wordt de aanpak daarop afgestemd. De instructeurs mogen pas lesgeven op de rolbaan wanneer zij een interne cursus hebben gevolgd en beoordeeld zijn door ervaren leraren. Ook als je niet wilt ‘bijleren’ maar gewoon wilt skiën, kun je terecht op de rolbanen.

Kinderen kunnen vanaf jonge leeftijd lessen nemen bij Veenpoort Mountains. Deze lessen worden afgestemd per kind en worden gegeven door leraren die gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen. Daarnaast kunnen er ook gezinslessen worden geboekt. Bijzonder is dat de rolbaan in Veendam ook lessen aanbiedt speciaal voor wintersporters met angst, die een-op-een begeleid worden.

Horeca

Er zijn bij Veenpoort Mountains twee barretjes, waarvan één après-skibar bij de rolbanen. Hier kun je alle soorten drank en kleine snacks bestellen. Daarnaast kun je ook van de kaart een maaltijd bestellen en kunnen er buffetten worden samengesteld voor grotere groepen.

Wat vind jij van Veenpoort Mountains Veendam?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast551
12 april 2018 · 00:12

Goede voorbereiding op ski vakantie.
Leuke leraren.
Les aangepast aan niveau leerling.
Hele jaar geopend.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
RolfK
14 maart 2018 · 09:23

Veenpoort Mountains Veendam beschikt over 2 verstelbare rollerbanen. Ik heb hier de laatste 2 jaar les gehad. Lessen zijn mij goed bevallen. Veel aandacht voor de techniek en ik heb daarin duidelijk stappen gezet. Er zijn een aantal zeer goede skileraren, zelf heb ik meestal Jeroen als skileraar gehad. Geeft op een positieve wijze les. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier veel leren. Minpunt is de entourage maar dit is wat mij betreft minder belangrijk omdat het mij om het skiën gaat.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring