BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Delphindoorski Ermelo

Delphindoorski Ermelo

(5 reviews)

Beoordeeld met een 9.2 op basis van 5 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Kerkdennen 32
3851 BB Ermelo
Nederland
T: 0341-493014
http://www.delphindoorski.nl

Delphindoorski wordt beschreven als mooiste skibaan van midden Nederland. De banen liggen in een modern, ruim complex met grote ramen. Dit zorgt voor een prettige, open en lichte ruimte die is ingericht aan de hand van de Oostenrijkse pistes. Naast twee rolbanen heeft Delphindoorski ook nog een vaste baan die vaak wordt gebruikt voor sleeën en een klimmuur. Deze worden beiden veel gebruikt tijdens kinderfeestjes.

Ook heeft Delphindoorski een eigen wintersportwinkel. Hier verkopen ze alles wat je nodig hebt om je wintersportvakantie tot een succes te maken. Ook kun je hier materialen huren en kun je er terecht voor onderhoud aan je ski’s of board.

Gezelligheid

Vanuit de Oostenrijkse bar kan je beide banen in de gaten houden. Na het skiën of snowboarden kun je hier terecht voor een hapje en een drankje om even bij te komen en te kletsen met anderen. Er wordt bij Delphindoorski regelmatig een drankje of schnaps gedronken; gezelligheid rondom het skiën en boarden is belangrijk.

Lessen

De lessen bij Delphindoorski worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Je staat met maximaal drie man tegelijkertijd op de baan en wordt ingedeeld op je niveau. Ook kinderen kunnen er terecht; zij worden ingedeeld op leeftijd en niveau en hen wordt spelenderwijs de basistechniek bijgeleerd.

Ook voor mensen met een visuele of geestelijke beperking kunnen terecht bij Delphindoorski. De groepjes zijn extra klein en de deelnemers worden persoonlijk begeleidt tijdens de lessen.


Wat vind jij van Delphindoorski Ermelo?

Beoordeeld met een 9.2 op basis van 5 reviews

 • elisabeth101
  elisabeth101 18 maart 2018 · 12:14

  Mooie goed onderhouden skischool. Tot in de puntjes verzorgd. 2 nieuwe matten aanwezig en materiaal is goed onderhouden en op orde. Klein team waarvan Cas de gevorderde lessen verzorgd. Veruit de meeste mensen kunnen hier beter leren skien, alleen echt vergevorderde technische skiers zullen hier tegen een limiet aan lopen.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast942
  Gast942 17 maart 2018 · 22:37

  Cas weet precies met wie hij te maken heeft, past zijn lessen hier perfect op aan. Heeft er voor gezorgd dat mijn partner na heel jaren stuntelen nu tochten maakt. Petje af.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • GertSkietOok
  GertSkietOok 14 maart 2018 · 10:12

  De afgelopen jaren regelmatig les gehad in Ermelo. Prima kritische blikken helpen om je techniek te verbeteren een prima voorbereiding op de sneeuw.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Roy83
  Roy83 13 maart 2018 · 20:07

  Wij hebben hier dit jaar nog een paar lessen gehad voor we op wintersport gaan en zijn zeer tevreden over deze baan. Cas en Inez zijn superaardig, ze hebben 2 mooie banen en hebben hele ruime openingstijden. Ik heb het idee dat hier relatief veel gevorderden komen (maar ook genoeg echte beginners), maar Cas heeft voor iedereen nog wel wat om aan te werken 😃. In principe sta je met 3 op de baan, wat prima past en kan. De ski's zijn prima, schoenen geen ervaring mee (we hebben onze eigen schoenen). Je kunt je auto altijd kwijt, de bar is prima bevoorraad en het geheel is gewoon prima voor elkaar. Dikke kans dat wij hier volgend seizoen weer terug komen!

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast483
  Gast483 13 maart 2018 · 16:00

  Uitstekende en kritische begeleiding waardoor je ook echt beter wordt.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Delphindoorski Ermelo.