BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
EGO indoorski Bergen op Zoom

EGO indoorski Bergen op Zoom

(17 reviews)

Beoordeeld met een 9.4 op basis van 17 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Oude Wouwsebaan 14
4621 JE Bergen op Zoom
Nederland
T: 0164-211495
http://egoindoorski.nl

Met meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen (vanaf 3 jaar) en gevorderden ben je bij Ego indoorski in goede handen. Het team bestaat uit echte wintersportliefhebbers en dat merk je aan alles. Hier wordt met passie lesgegeven gebaseerd op kennis en ervaring. Ego werkt met kleine groepjes van maximaal 3 personen met ongeveer hetzelfde niveau en ze rekenen geen extra kosten voor het gebruik van materiaal.

Naast een vast aantal lessen op vaste dagen kun je ook kiezen voor een flexibele leskaart waarbij de uren tot 24 uur van te voren kunnen worden verplaatst. Reserveren is noodzakelijk, zeker in het hoogseizoen van november tot en met februari. Reserveren kan telefonisch, maar ook online geregeld worden. Ego gebruikt voor de kinderen zowel de rolband als een vaste helling. Om de voortgang van de lessen te monitoren kunnen kinderen ‘apen’ verdienen en dit bijhouden in hun eigen skipaspoortje.

Naast lessen verzorgd Ego indoorski ook het onderhoud van ski’s en snowboards, kun je materiaal huren voor je vakantie en kun je er terecht voor wintersport accessoires. De locatie is goed geschikt voor feesten en partijen, met name kinderfeestjes worden er vaak georganiseerd.

Je kunt ook op skivakantie met Ego indoorski. Al sinds het bestaan van de Dutchweek Snowtime is Ego indoorski erbij. Zo kun je het seizoen in stijl afsluiten en je skitechniek verbeteren onder leiding van de leraren van Ego indoorski.


Wat vind jij van EGO indoorski Bergen op Zoom?

Beoordeeld met een 9.4 op basis van 17 reviews

 • Gast207
  Gast207 10 november 2019 · 15:18

  Skiteam is super leuk. Leuke leraren, gezellige tripjes, en vooral goed leren skieen!!!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast457
  Gast457 28 januari 2019 · 16:54

  Nadat ik een cursus heb gevolgd bij EGO indoorski, voel ik me zeker op mijn ski's. Al die lessen in de sneeuw zijn niets bij een goede les bij de indoorski. Ik ben superblij dat ik deze lessen heb gevolgd, en ik durf nu alle pistes af zonder angst!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast138
  Gast138 28 januari 2019 · 10:19

  Ik ging naar EGO indoorski om meer zefvertrouwen op lastige pistes te krijgen en om techniek bij te schaven. Dat is helemaal gelukt! Verder een goede sfeer en sympathieke instructeurs.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast912
  Gast912 26 januari 2019 · 07:46

  Super dat je kort voor de wintersport nog terecht kan. Een paar skilessen voorkomen de spierpijn nou ja die heb je dan vast gehad)en dus heerlijk relaxt op vakantie met net wat meer techniek en zekerheid. Vriendelijke mensen en snappen je niveau.

  6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast070
  Gast070 26 januari 2019 · 05:27

  Doordat de lessen met 2 leerlingen waren kreeg ik de aandacht die nodig was om mijn techniek aan te leren. Met zelfvertrouwen kon ik de berg op. Ik kom zeker terug om nog beter te worden!

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over EGO indoorski Bergen op Zoom.