Indoor Ski Arnhem

Krijgt een 9.5 op basis van 4 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Olympus 296832EL ArnhemNederlandT: 026 - 321 0254https://www.indoorski-arnhem.nl

In het Zuid-Arnhem - in het pand van Zwembad de Grote Koppel - ligt Indoor Ski Arnhem. De twee rolbanen liggen naast elkaar in een zeer sfeervolle en lichte ruimte. De zeer ruime bar met diverse zitjes geeft uitzicht op de pistes, maar ook de diverse squashbanen waarmee het pand wordt gedeeld.

Wat vind jij van Indoor Ski Arnhem?

Krijgt een 9.5 op basis van beoordeling

Gast656
5 november 2019 · 18:00

Mooie banen, goede skileraren, prettige manier om te trainen voor de wintersport.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast601
16 maart 2018 · 11:54

Ter voorbereiding van mijn 2e wintersportvakantie heb ik bij Indoor Ski Arnhem op de rolbaan 10 lessen genomen. Met kracht alleen red je het niet, maar door goede aanwijzingen van de skileraar ging mijn techniek met stappen vooruit. Mijn 2e skivakantie ging al een stuk relaxter met minder inspanning door een betere techniek. Hierdoor kon ik in de Franse skischool op niveau 2 beginnen.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Chonn
14 maart 2018 · 20:02

Onze familie is hier al een aantal jaren vaste klant als voorbereiding voor het skiseizoen. Wij komen hier altijd met veel plezier en ook de skileraren/leraressen zijn altijd gemotiveerd en geven prima tips om je techniek te verbeteren en foute gewoontes af te leren. Door deze voorbereiding wordt het nog meer genieten van onze wintersportvakantie, zeker bij onze kinderen zie je dat ze met sprongen vooruitgaan door les op de borstelbaan en les in de echte sneeuw.

Volwassenen lessen met z’n twee op de baan (waarvan de hellingshoek instelbaar is), bij groeps kinderlessen wordt soms met z’n drieën gelest. De lesprijzen vinden wij concurrerend in vergelijking met de prijzen die je voor les op andere borstelbanen betaald in het land. Overigens de borstelbanen (nieuwe matten) en ski’s zijn vorig jaar in 2017 vernieuwd.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast941
14 maart 2018 · 09:38

Mijn dochter ging vorig jaar voor eerste keer naar de sneeuw maar dat ging door de ijzige condities moeizaam. Daarna heeft ze een serie lessen als voorbereiding genomen bij Indoor Ski Arnhem en dit jaar op les in de sneeuw ging het een stuk soepeler!

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring