BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoor Ski Schagen

Indoor Ski Schagen

(7 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 7 stemmen.

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Groeneweg 1
1741 TZ Schagen
Nederland
T: 0224-213979
http://www.indoorskischagen.nl

Indoor Ski Schagen ligt op een terrein waar meerdere sportfaciliteiten zijn ondergebracht. De baan ligt bij de samenkomst van de N245 en N248 en het sportcomplex heeft de beschikking over voldoende parkeerplaatsenDe rolbaan bereik je dan ook via een kantine met uitzicht op zowel de binnen- als de buitentennisbanen. Ook de bezoekers van Indoor Ski Schagen kunnen hier natuurlijk gebruik maken van de gezellige horecagelegenheid, welke ook de mogelijkheid biedt om als het lekker weer is buiten plaats te nemen.

De rolbaan De rolbaan zelf is een degelijke baan die er netjes uitziet. De hellingshoek en de snelheid van de baan kunnen worden aangepast. Er is een grote, baanbrede spiegel waarop de skiërs de eigen bewegingen nauwlettend kunnen volgen. De baan biedt de mogelijkheid tot lessen in groepen van vier personen waarbij twee personen tegelijkertijd op de baan staan. De twee andere personen hebben dan rust.

De eigenaar en tevens instructeur van de baan is een vriendelijke en enthousiaste man die ervoor zorgt dat er ook genoeg lol wordt beleefd tijdens de lessen. Het betreft een eenmanszaak en daarom heb je altijd les van dezelfde leraar. Gedurende het hele seizoen is de baan zodanig volgeboekt dat het ruim van tevoren boeken van de lessen nodig is.


Wat vind jij van Indoor Ski Schagen?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 7 reviews

 • Gast715
  Gast715 29 december 2019 · 10:26

  Topplek om je techniek te verbeteren. Is ook prima voor je conditie. Geschikt voor elk niveau als voorbereiding op de wintersport. Enthousiaste skileraar met goeie humor. Ook heel goed voor de kinderen.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast649
  Gast649 8 september 2018 · 16:40

  Reeds meerdere jaren les gevolgd bij indoorski Schagen. Ook mijn kinderen zijn hier op les geweest. Heel leerzaam maar ook gezellig, skiën is tenslotte iets wat je met plezier moet beleven. De leraar Peter, die veel ervaring heeft dat merk je aan alles, geeft ook op een hele goede manier spelenderwijs les aan de kinderen. Echt een toppertje !!! Meer mensen zijn tevreden bij indoorski Schagen wat dan wel als nadeel heeft dat gunstige lestijden heel snel ver vooruit al volgeboekt zijn. We moeten vanuit Heiloo wel een klein stukje rijden naar Schagen maar dat hebben we er graag voor over.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast729
  Gast729 21 maart 2018 · 07:51

  Zeer goed. Peter weet onze kinderen heel goed te motiveren. Ze vinden hem leuk en leren heel goed skiën.

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast951
  Gast951 17 maart 2018 · 14:10

  Uitstekende leraar, uitstekend materiaal zowel de ski's en schoenen als de mat waarop geskied wordt.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast131
  Gast131 17 maart 2018 · 09:57

  Een geweldige plek om je techniek te verbeteren, ik heb jarenlang getraind op deze baan bij Peter en elk jaar weer technieken bijgeschaafd en bijgeleerd. De trainer heeft heel veel kennis en kwaliteit en kan het goed en op een prettige wijze overbrengen. Je skiet met twee personen tegelijk en steeds tien minuten. Daarna gaat het volgende koppel de baan op voor tien minuten. Dus uiteindelijk train je 30 minuten en dat is werkelijk voldoende want het is heel intensief. Baan is breed en kan omhoog en omlaag. De baan wordt goed onderhouden en het materiaal ook. Je kunt er ook voor de wintersport ski's huren. Een top plek met een enthousiaste, leuke trainer waar je op een gezellige, vriendelijke en kundige manier wordt getraind. Wel goed van te voren boeken want het animo is super ( en terecht dus) en dus snel vol. Prijs en kwaliteit helemaal in verhouding. Dus..... samengevat: top plek om te leren skieen of om je skills te verbeteren!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoor Ski Schagen.