BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoor ski & snowboard Noord Holland

Indoor ski & snowboard Noord Holland

(4 reviews)

Beoordeeld met een 8.5 op basis van 4 stemmen.

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Insulindeweg 11
1462 MJ Middenbeemster
Nederland
T: 06-19836090
http://www.indoorskinoordholland.nl

Indoorski & Snowboard Noord Holland (ISNH) bevindt zich in het sportcentrum van Middenbeemster. Achterin dit sportcentrum heeft ISNH haar eigen ruimte met een rolbaan. Het enthousiasme voor de sport zie je terug bij de leraren, waarin het motto “van skiën of snowboarden jouw sport maken” terug komt. Voor en na de les kan je gebruik maken van de horeca en kleedruimtes van het sportcentrum.

Een les kan je bij ISNH online aanvragen. Je wordt dezelfde dag nog terug gebeld om één of meerdere lessen te boeken. De lessen worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau en leeftijd. Zeker bij kinderen wordt er rekening gehouden met leeftijdsgenootjes. De kinderen leren de basistechnieken op een speelse en snelle manier; na 6 tot 8 lessen kunnen de meeste al zelfstandig bochtjes draaien.

Extra services

ISNH verkoopt ook skischoenen, helmen en brillen. Daarnaast kan je er terecht voor onderhoud aan je ski’s of board. Elk jaar worden er reizen georganiseerd naar verschillende bestemmingen in Europa. Zo zijn ze de afgelopen jaren naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk geweest. Tijdens deze reizen gaan ook de leraren mee voor eventuele begeleiding.


Wat vind jij van Indoor ski & snowboard Noord Holland ?

Beoordeeld met een 8.5 op basis van 4 reviews

 • Gast249
  Gast249 24 mei 2020 · 12:08

  Ski leraar was top met de kids

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast150
  Gast150 27 december 2019 · 21:40

  Prima les goede skileraar ook skischoenen bij hun gekocht echt super

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast364
  Gast364 19 december 2019 · 21:15

  ik heb skischoenen gekocht bij indoor ski en snowboard Noord-Holland, ze bevallen heel goed, zitten lekker en skiën ook lekker! ik loop ook stage bij het bedrijf. prima samenwerking worden goeie tips gegeven waar je wat aan heb. zeker een goed bedrijf om het te leren!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast491
  Gast491 5 april 2018 · 11:52

  Deze leraar kan zelfs door je skischoenen heen zien hoe je je voeten gebruikt. Of je er wel of niet verkrampt in staat. Geeft ook advies over je skimateriaal. Heel veel aan zijn lessen gehad!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoor ski & snowboard Noord Holland .