BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

(8 reviews)

Beoordeeld met een 9.3 op basis van 8 stemmen.

Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Folkert Elsingastraat 11
3067 NW Rotterdam
Nederland
T: 010-2860001
https://www.indoorski-rotterdam.nl

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam (ISSR) is de langst draaiende indoorrolbaan van Nederland. Met ruim dertig jaar ervaring in ski- en snowboardlessen ben je hier in goede handen. De accommodatie is van binnen compleet vernieuwd en ziet er dan ook netjes en modern uit. Er heerst een gezellige, familiaire sfeer en de kantine kijkt uit op de banen.

Cursussen

Bij ISSR wordt er lesgegeven volgens de methode van de NSkiV. Naast de normale cursussen verzorgt de indoor rolbaan ook kinderlessen, privélessen, familielessen en lessen aan grote groepen en scholen. Ook kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd. Alle lessen worden op maat ingericht naar de wensen van de cursist. ISSR kan tevens putten uit jarenlange ervaring in het lesgegeven aan blinde en slechtziende wintersporters en biedt ook andere vormen van aangepaste wintersport aan. Een opleiding tot ski- of snowboardinstructeur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Heb je de techniek van het skiën of boarden onder controle, maar wil je vooral fit worden voor de wintersportvakantie? Dan kun je bij de Rotterdamse rolbaan terecht voor speciale trainingen, die verzorgd worden door fitnessinstructeurs.

ISSR is geopend van 1 september tot en met 1 juni. Vanaf december tot en met februari is het erg druk en is het aan te raden om lessen ver van tevoren te reserveren.

Overige faciliteiten en diensten

Na het skiën of boarden kun je gebruik maken van de douches en gescheiden kleedruimtes. Bijkomen doe je aan de bar met een hapje en een drankje.

ISSR organiseert twee keer per jaar een wintersportreis; in de eerste week van december naar Val Thorens en in maart tijdens de lentereis wordt er gekeken waar de sneeuw op dat moment het beste is. Ook kun je bij de indoorrolbaan terecht voor het onderhoud aan je ski’s of board en kun je er dakkoffers, sneeuwkettingen en wintersportmateriaal huren of kopen.


Wat vind jij van Indoor Ski & Snowboard Rotterdam?

Beoordeeld met een 9.3 op basis van 8 reviews

 • Gast587
  Gast587 12 januari 2019 · 10:24

  Top leraren. Ondanks jaren ervaring, leren we iedere keer weer bij. Gezellige sfeer.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • charlottewinde
  charlottewinde 30 augustus 2018 · 16:37

  Heb twee jaar terug een stuk of 4-5 lessen hier gevolgd. Een daarvan was ronduit slecht (lerares gaf ook toe zelf ‘meer met snowboarden’ te hebben). Overige lessen waren wel okay, maar erg gehaast en vooral gericht op snelheid in plaats van techniek. Voor mij helaas niet de juiste manier om het te leren. Ook hadden de leraren bij herhaling meer aandacht voor het publiek (cursisten van de volgende les die al klaar zaten, of andere bekenden die gezellig langs kwamen) dan voor de cursisten op de baan.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast332
  Gast332 3 april 2018 · 21:32

  Heerlijke ski accommodatie, waarbij je met open armen verwelkomd wordt. Je wordt er goed geholpen en er zijn duidelijke instructies. Na vele lessen kan ik met goede moed de wintersport elk jaar weer tegemoet gaan.

  Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast262
  Gast262 3 april 2018 · 21:02

  Helemaal top hier

  Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast662
  Gast662 21 maart 2018 · 14:19

  Ik heb vorig jaar 6 lessen gehad in Rotterdam en daarna heb ik websites van diverse andere banen in de regio bestudeerd. Volgens mij kan je op alle banen veel leren en heb ik geen doorslaggevende redenen kunnen vinden om te moeten switchen. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Deze baan heeft voor mij simpelweg alles wat ik nodig heb: deskundige instructeurs, gezellige sfeer, nette accomodatie, goede bereikbaarheid. Mijn tip: ga met z'n tweeën, laat een filmpje van jezelf maken en kijk het terug tijdens de pauzes.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoor Ski & Snowboard Rotterdam.