Indoor Skicentrum Zwolle

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Industrieweg 318031EB ZwolleNederlandT: 038-4238700https://www.indoorskicentrumzwolle.nl

Indoor Skicentrum Zwolle ligt in het hartje van Zwolle en is ingericht als een Oostenrijkse berghut. Vanuit de hut heb je uitzicht over de rolbanen en kun je de cursisten aan het werk zien. De lessen kun je bij Indoor Skicentrum Zwolle los of in een cursus van 6 lessen boeken.

Naast de lessen voor volwassenen is Indoor Skicentrum Zwolle gespecialiseerd in het geven van lessen aan kinderen, waarvoor zij ook de kids club hebben opgericht. Hier staan de kinderen met leeftijdgenootjes op de baan en leren zij spelenderwijs de juiste techniek aan.

Ook is het mogelijk om een kinderfeestje, bedrijfsuitje, feest of bijeenkomst te organiseren bij Indoor Skicentrum Zwolle. Er kan een arrangement worden samengesteld en eventueel kunnen er ook après ski feestjes worden georganiseerd.

Wat vind jij van Indoor Skicentrum Zwolle?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast110
6 april 2018 · 11:27

Geweldige sfeer, alsof je een berghut in oostenrijk binnen stapt.
Twee banen, goede instructeurs.
Aanrader

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Anki
13 maart 2018 · 17:10

Het indoor skicentrum Zwolle is een uitstekende plaats om techniek en skiconditie te trainen. Goede sfeer, zeer kundige en ook hartelijke docenten en een efficiënte organisatie. Het is er wel druk, je moet echt op tijd lessen bespreken en reserveren. De prijs vind ik ook aan de hoge kant (6 lessen van 210 euro), maar gezien de drukke bezetting is het de prijs ook zeker waard.
In februari kon je wel goed zien dat de rolband intensief gebruikt is; er zaten wat beschadigingen op. Heel belangrijk: de cappuccino is er prima!

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring