Indoorski.com Breda

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Terheijdenseweg 5024826AB BredaNederlandT: 076-5720301http://www.indoorski.com

Indoorski.com is een indoorrolbaan in Breda met ruim 20 jaar ervaring in het geven van les waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. In de loop van de jaren hebben ze hun eigen lessen en niveaus ontwikkeld waarbij je wordt ingedeeld aan de hand van proef skiën of boarden. De lessen zijn geïnspireerd op het Nederlandse ski leerplan.

Tijdens de lessen wordt er per persoon gekeken wat de aandachtspunten zijn. Deze punten worden meegenomen in de andere lessen, waardoor je echt stappen kunt maken in je techniek. Na een les kan je bijkletsen in de gezellige kantine met open haard. Aan de bar kun je een broodje, snack of tosti bestellen en een drankje halen. Ook kun je er terecht voor onderhoud aan je ski’s of board, wat ze hebben uitbesteed.

Voor iedereen de perfecte begeleiding

Indoorski.com heeft veel verschillende soorten lessen en begeleiding om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zo zijn er onder andere privélessen, gezinslessen, groepstrainingen en seizoenkaarten ontwikkeld. Ook kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar die erg enthousiast zijn zich aansluiten bij de base-trainingen, waarbij er het hele seizoen door een keer per week wordt getraind.

Jonge kinderen skiën bij Indoorski.com maximaal met twee tegelijk op één baan. Zo kunnen zij langer en meer skiën in de tijd die ze hebben, wat een positief effect heeft op hun fysiek én technisch vermogen. Ook worden kinderen t/m 10 jaar altijd met leeftijdsgenootjes ingedeeld, wat ervoor zorgt dat ze zich aan elkaar kunnen optrekken.

Drukte

In het hoogseizoen van november tot en met februari kan het erg druk zijn bij Indoorski.com. De populairste tijden worden soms al een jaar van tevoren geboekt en zijn hierdoor al ver voor het seizoen echt begint vol. Je moet er dus vroeg bij zijn. Indoorski.com is open van begin september tot en met half april.

Wat vind jij van Indoorski.com Breda?

Krijgt een 9.3 op basis van beoordeling

Gast377
25 april 2019 · 19:01

Zeer ervaren instructeurs waarbij kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid bovenaan staan

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast527
23 april 2019 · 22:52
  • Prettige ontvangst aan de balie, mooie horeca ruimte. Goede begeleiding van de leerkrachten, alle materialen zijn aanwezig.
  • Helaas in de zomer gesloten
Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast235
16 maart 2018 · 07:30

Vlotte lessen, je leert veel in korte tijd, materiaal was voldoende

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring