BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoorski Den Bosch

Indoorski Den Bosch

(14 reviews)

Beoordeeld met een 9.9 op basis van 14 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Stadionlaan 67-69
5213 JJ Den Bosch
Nederland
T: 073-6444363
https://indoorski.nl/

Indoorski Den Bosch ligt aan het stadion van FC Den Bosch. In het midden van de ruimte is er een echte Oostenrijkse hut gebouwd die ook volledig is ingericht met de herkenbare stijl uit de Alpen, waarvan je gelijk een wintersportgevoel krijgt. De typisch Brabantse gastvrijheid voel je hier terugkomen, met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat en de warme, gezellige sfeer in de accommodatie.

Ruim twintig jaar ervaring

Naast de aankleding komen ook de cursussen voort uit de Oostenrijkse bergen. Al meer dan twintig jaar worden de lessen volgens de Oostenrijkse methodiek gegeven. Er wordt les gegeven aan de hand van niveaus, waarbij je begint bij de basis en daarna verder wordt begeleid op je eigen niveau. Als je een keer wilt proefdraaien, kan dat ook in de vorm van een proefles.

Indoorski Den Bosch werkt veel met kinderen. Zo worden er speciale kindercursussen aangeboden, kunnen jarige kids er terecht voor kinderfeestjes en weten ook bso’s en scholen uit de buurt hun weg naar de indoor rolbaan te vinden.

Voor en na een les kun je jezelf omkleden in een ruimte bovenin het hutje, maar over het algemeen komen de meeste mensen al omgekleed naar de rolbaan. Aan de bar kun je een drankje en een hapje bestellen en wordt er naast bier en wijn ook sterke drank geschonken.

Drukte

Over het algemeen ligt de drukste periode van het jaar tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie. De drukste tijdstippen zijn de woensdag- en vrijdagmiddag en de zondagochtend. Het wordt aanbevolen om er vroeg bij te zijn met reserveren; in september worden de eerste reserveringen van het jaar al gemaakt.


Wat vind jij van Indoorski Den Bosch?

Beoordeeld met een 9.9 op basis van 14 reviews

 • Gast379
  Gast379 7 januari 2020 · 19:01

  Zeer bekwame instructeurs en hele aardige meedenkende planners!

  Snowboarder
 • Jos_B
  Jos_B 5 februari 2019 · 00:03

  Na 8 jaar buiten aanklooien heb ik voorafgaand aan mijn negende seizoen vijftien indoor lessen genomen in Den Bosch. Op mijn wintersportvakantie heb ik gemerkt hoeveel ik vooruit ben gegaan qua techniek. Omdat mijn lichaam gewend was aan de bewegingen heb ik ook geen last gehad van spierpijn. Het personeel in 's-Hertogenbosch is erg vriendelijk en de sfeer ademt wintersport. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met andere banen, maar ben erg te reden over Indoorski 's-Hertogenbosch.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast557
  Gast557 26 april 2018 · 11:16

  Een erg fijne plek die er leuk uit ziet, maar de echte sfeer wordt uiteraard gecreëerd door het personeel, dat erg gastvrij en gezellig is. Met slechts een paar lessen achter de rug al veel geleerd en het idee dat ik nog veel ga leren hier! Top!!

  Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Snowy1970
  Snowy1970 5 april 2018 · 09:22

  Toen het carveskiën net in beeld kwam, ben ik voor het eerst naar Indoorski Den Bosch gegaan. En daar heb ik heel veel van geleerd (en afgeleerd...). Dat smaakte naar meer en een paar jaar later is het mijn wekelijkse sportavond geworden. Hoewel ik diverse leraren heb gehad, vulden ze elkaar naadloos aan. Het zijn stuk voor stuk prima leraren die ieder weer hun eigen specialisme hebben. Tot op de dag van vandaag slagen ze erin om mij een leuk uurtje te bezorgen én mijn techniek te verbeteren.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast906
  Gast906 28 maart 2018 · 14:02

  Ik heb hier een aantal lessen gehad om de angst die even de kop opstak te overwinnen. En met succes! Bovendien is het goed om even je skills en technieken op te frissen. Lessen zijn gezellig en goed. Tip: als je eigen schoenen hebt, neem ze mee.

  Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoorski Den Bosch.