ML Sport & Snowcenter Doetinchem

Krijgt een 9.5 op basis van 4 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Max pers. per baan
2
Locatie
Innovatieweg 40-027007CD DoetinchemNederlandT: 055-5064515http://www.mlsport-snowcenter.nl

ML Sport en Snowcenter is een organisatie met drie vestigingen: Veenendaal, Apeldoorn en Doetichem. De vestigingen hebben een sportschool, sporthal en een rolbaan waarop je kan skiën en boarden. Bij binnenkomst bij ML Sport en Snowcenter in Beekbergen krijg je gelijk de sportieve uitstraling en sfeer mee. Bij het barretje kan je koffie, thee en fris halen en voor en na het sporten kan je gebruik maken van de kleedruimtes met douche.

Verschillende niveau’s

Voordat je begint met lessen wordt je techniek beoordeelt op de rolbaan. Aan de hand van wat de instructeurs dan zien wordt je ingedeeld in een bepaalde categorie. ML Sport en Snowcenter onderscheidt hierin drie niveau’s: beginner, half gevorderd en gevorderd. Binnen dit niveau wordt er nog onderscheid gemaakt in hoe ver je bent.

Bij ML Sport en Snowcenter kunnen kinderen vanaf 2 jaar al ski of snowboard les krijgen. De les wordt spelenderwijs opgebouwd en gegeven en vaak wordt het ook gecombineerd met sleeën. Per kind wordt de les anders ingedeeld zodat elk kind de juiste behandeling krijgt. Er wordt echter wel gekeken of het kind al de kracht heeft en het überhaupt naar zijn of haar zin heeft. Is dit niet het geval dan wordt vaak het advies gegeven om over een paar jaar terug te keren. Tevens heeft ML Sport en Snowcenter verschillende diploma’s voor kinderen om het uitdagender en leuker te maken.

Ook wordt er op de rolbanen les gegeven aan bejaarden en mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Daarnaast kunnen er privélessen, gezinslessen en groepslessen verzorgd worden en worden er vaak kinderfeestjes gehouden.

Overige faciliteiten

ML Sport en Snowcenter organiseert meerdere reizen naar verschillende gebieden per jaar. Tijdens deze reizen gaan de leraren mee ter begeleiding en wordt iedereen die dit wilt op niveau ingedeeld en meegenomen. Deze reizen zijn voor iedereen; ook groepen en gezinnen zijn welkom.

Voor advies, verkoop en onderhoud op het gebied van ski’s en snowboards kun je ook terecht bij ML Sport en Snowcenter.

Wat vind jij van ML Sport & Snowcenter Doetinchem?

Krijgt een 9.5 op basis van beoordeling

Gast606
13 augustus 2019 · 10:02

Super!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast661
19 maart 2018 · 18:13

zeer goede baan. goede uitleg

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Coen-Heveling
13 maart 2018 · 16:17

Niet de meest sfeervolle zaal, maar goede instructie is veel belangrijker. En die is er!

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring