BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Sportcentrum Pentagon Dordrecht

Sportcentrum Pentagon Dordrecht

(6 reviews)

Beoordeeld met een 8.3 op basis van 6 stemmen.

Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Sikkelstraat 3
3319 LJ Dordrecht
Nederland
T: 078-6166964
http://pentagonsport.nl

Aan de rand van het natuurgebied de Biesbosch in Dordrecht vind je sportcentrum Pentagon. Naast de rolbanen kan je in dit sportcentrum ook squashen, fitnessen, klimmen aan de klimwand en kickbiken.

Pentagon beschikt over 3 skibanen, waarvan er 2 naast elkaar liggen. Alle 3 de banen zijn afgesloten van de rest van het sportcentrum. Vanaf het balkon en de bar heb je uitzicht over de banen. De bar zit samen met de receptie in het midden van het sportcentrum en hieruit kan je alle andere sporten in het gebouw zien. Aan de bar kun je een hapje en een drankje bestellen om bij te komen na een les.

Persoonlijke begeleiding

Doordat er slechts 2 mensen tegelijkertijd op de baan zijn heb je een zeer effectieve ski en snowboardtijd van 30 minuten per uur en krijg je persoonlijke begeleiding tijdens de lessen. Bij Pentagon proberen ze ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk dezelfde leraar hebt en wordt er door iedere leraar hetzelfde gewerkt.

Elke leerling heeft een individuele registratie welke per les wordt bijgehouden. Hierdoor is de begeleiding geperfectioneerd per leerling en kan iedereen op zijn eigen tempo door de oefenstof heen gaan.


Wat vind jij van Sportcentrum Pentagon Dordrecht?

Beoordeeld met een 8.3 op basis van 6 reviews

 • Gast750
  Gast750 30 januari 2020 · 21:27

  Ski hier al jaren met veel plezier. Goede sfeer en goede leraren. Mijn skitechniek is erg vooruit gegaan. Er is veel persoonlijke aandacht en je krijgt het gericht feedback. Ook zijn de oefeningen die je doet erg divers, zodat je op verschillende manieren werkt aan het verbeteren van je skitechniek.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast577
  Gast577 3 maart 2019 · 14:50

  3 kids in de leeftijd van 9 tm 11 hebben hier 10 lessen gevolgd, ze hadden hiervoor nog niet op skies gestaan dus ze Begonnen op 0. Na 10 lessen konden ze tijdens de wintersport meteen beginnen op de blauwe en rode piste. Kortom wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en raden het iedereen aan! - goede lessen - goede aanwijzingen - veel ski minuten Kortom zeer positief

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast670
  Gast670 10 januari 2019 · 20:25

  Heel klantonvriendelijk.

  Skiër
 • Gast547
  Gast547 10 april 2018 · 13:04

  Je wordt bij het Pentagon geholpen door goede en vriendelijke leraren. Ze nemen de tijd voor je, geven snel aan waar je verbeterpunten zitten en geven goed bruikbare tips om jezelf te verbeteren. Zijn ook zeer proactief en behulpzaam bij het eventueel verplaatsen van afspraak.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast807
  Gast807 16 maart 2018 · 17:26

  Goede indoorbaan! Behulpzame en vriendelijke leraren. Daarnaast een gezellige bar aanwezig en de mogelijkheid om andere sporten te beoefenen. Skibanen zijn gezellig ingericht!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Sportcentrum Pentagon Dordrecht.