BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Portes du Ski Ridderkerk

Portes du Ski Ridderkerk

(8 reviews)

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 8 stemmen.

Portes du Ski Ridderkerk
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Kerkweg 219c
2985 AS Ridderkerk
Nederland
T: 0180-490260
https://www.portesduski.nl

Portes du Ski bevindt zich op een industrieterrein vlakbij de A16 en heeft voldoende parkeerplaatsen, dus de locatie is goed te bereiken.

PMTS Portes du Ski Ridderkerk is binnen Nederland uniek in de aanpak en uitrusting. Vader en zoon Van Bosveld Heinsius werken volgens de PMTS-lijn en hebben daarmee inmiddels een trouw klantenbestand opgebouwd. Via de aanwezige horeca komt men uit bij de rolbanen. De lessen worden gegeven volgens PMTS-model waarbij direct parallel skiën wordt aangeleerd.

Rolbanen Er zijn 2 rolbanen waarvan eentje een verstelbare hellingshoek heeft. De rolbanen bevatten skimatten. Een van de rolbanen heeft een verstelbare hellingshoek. Daarbij wordt gebruik gemaakt verschillende attributen om het lessen te vergemakkelijken en de situaties op de sneeuw zo goed mogelijk na te bootsen. Lessen kunnen worden gevolgd in groepen van vier personen waarbij steeds twee personen 7,5 minuut op de baan staan.

Bootfitting Ook kun je bij Portes du Ski terecht voor bootfitting van je skischoenen. Je schoenen worden perfect op jouw voeten afgesteld, waardoor je geen pijn- en knelpunten meer zal hebben tijdens het skiën. Voor zowel de lessen als hulp met materiaal kan telefonisch een afspraak worden ingepland.

Sneeuwweek Er vindt een sneeuwweek plaats. De reis gaat naar het Franse Portes du Soleil waar gedurende de week gelest kan worden bij de vertrouwde PMTS-instructeurs.


Wat vind jij van Portes du Ski Ridderkerk?

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 8 reviews

 • Gast936
  Gast936 4 oktober 2019 · 14:21

  Uitstekende training en begeleiding voor beginners, maar zeker ook prima voor gevorderden om goed getraind aan de start te komen

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast991
  Gast991 23 september 2019 · 19:46

  Erg veel oog voor het individu. Een-Op-Een les, ski-onderwijs op maat, door de meest fantastische en ervaren leermeesters. Tevens een Skishop voor uw ski’s, schoenen, sokken en stokken.

 • Gast380
  Gast380 17 februari 2019 · 13:17

  Geweldige lessen. Veel heel veel geleerd. Super lessen, ook de aankoop van mijn ski schenen... perfect. Bedankt Guus en Jasper voor alles wat ok tot nu toe geleerd heb. Op naar het volgende seizoen. 👍👍👍🤗

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast146
  Gast146 5 april 2018 · 14:08

  Onze zoon heeft hier leren snowboarden. Eerste lessen waten pittig, maar de opbouw was prima. Steeds iets moeilijker, heel geleidelijk. Uiteindelijk is onze zoon na 10 lessen tijdens de vakantie in Oostenrijk ingedeeld in een klasje met pubers die voor tweede of derde jaar snowboardles hadden. Kon ie prima bijbenen...

  Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast485
  Gast485 26 maart 2018 · 17:39

  Ik was niet weg van Portes du Ski. Ze zijn heel overtuigd van hun eigen techniek, maar ik twijfelde erg over de aanpak. Toen ik na een aantal lessen in Nederland skiles nam in Oostenrijk moest ik een aantal dingen weer afleren.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Portes du Ski Ridderkerk.