BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Roundhill Dordrecht

Roundhill Dordrecht

(16 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 16 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Mijlweg 53D - 1
3316 BE Dordrecht
Nederland
T: 078-6475611
https://www.roundhill.nl

RoundHill Indoor Ski bevindt zich op een woonboulevard langs de A16, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Wat direct opvalt, is de moderne en nieuwe uitstraling van RoundHill en de grote hoeveelheid ruimte en licht in de accommodatie.

Cursussen

Er wordt bij RoundHill lesgegeven door gediplomeerde instructeurs aan de hand van de Nederlandse leerweg. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van iPads, waarbij er video-analyses gemaakt worden van de cursisten. Deze video’s worden vervolgens gebruikt om verbeteringen door te voeren en tips te geven aan de cursisten. De materialen zijn bij de cursus inbegrepen.

Naast cursussen voor kinderen en kinderfeestjes, verzorgt RoundHill ook lessen voor gezinnen en families. Hiervoor heeft de indoor rolbaan een familiekaart ontwikkeld. Om zowel de breedte- als de dieptesport te ontwikkelen, is de accommodatie een samenwerking met Skiteam Dordrecht aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen kinderen hun talenten verder benutten.

RoundHill is geopend van begin september tot en met eind juni. Van november tot de krokusvakantie is uiteraard de meest drukke periode, de weekenden en avonden in het bijzonder. Aangeraden wordt om lessen in het hoogseizoen ruim van te voren te reserveren.

Overige faciliteiten en diensten

Na de les kun je terecht bij de bar voor een drankje. Er is een groot assortiment (tap)bier en alle medewerkers van RoundHill hebben een barista diploma, en maken graag een lekkere kop koffie voor je klaar. Ook heeft RoundHill een keuken met kleine kaart waar je een broodje, soepje, tosti of bittergarnituur kan bestellen.

RoundHill biedt drie reizen aan; de Winterstarter en Dutch Week in Val Thorens en de RoundHill Wintertrip . Daarnaast kun je bij de indoor rolbaan terecht voor het onderhoud van je ski’s en snowboard en kun je er wintersportmateriaal huren voor je vakantie.


Wat vind jij van Roundhill Dordrecht?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 16 reviews

 • Gast101
  Gast101 19 februari 2020 · 11:27

  Totaal geen ervaring, ik ben 69 jaar en nu tien lessen gehad door fijne rustige mensen. Veel geleerd echt TOP. Peter B

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast777
  Gast777 4 april 2018 · 11:13

  Afgelopen seizoen op aanraden van vrienden 10 lessen gevolgd bij RoundHill. Voor onze Wintersportvakantie. Vanaf het eerste contact perfect geholpen door Mark-Jan. Vriendelijk, kundig en klantgericht. Hierdoor voelden wij ons erg welkom en dat is misschien nog wel het belangrijkste. De lessen hebben wij gevolgd bij Mark-Jan en Rogier. Deze hebben wij van begin tot het eind erg leerzaam gevonden. Met veel inzet geduld en persoonlijke aandacht zijn de lessen voorbij gevlogen. In de sneeuw was pas goed te zien wat de baan training met ons had gedaan. Helaas kunnen wij dit jaar niet mee naar de Dutchweek, maar volgend jaar zullen wij er zeker bij zijn! Met deze gezellige club willen wij wel een wintersport meemaken. Tot volgend jaar!

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast526
  Gast526 4 april 2018 · 10:54

  Ik ski weer! Dankzij de geduldige begeleiding en geweldige lessen is mijn zelfvertrouwen weer terug! De sfeer is gezellig! Voor en na de lessen staat de koffie klaar! De entourage is nieuw en uniek! Geen problemen met parkeren en heel goed te bereiken!!!

 • Gast527
  Gast527 2 april 2018 · 10:55

  Goed om weer eens bewust bezig te zijn met mijn techniek. Ook al ski ik al jaren! Duidelijke uitleg, mooie locatie en fijn team!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • MLM
  MLM 31 maart 2018 · 20:43

  Bij Roundhill word je persoonlijk welkom geheten. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt. Het afgelopen jaar getraind bij Rogier om onze techniek te verbeteren. En of er wat te verbeteren viel! Vanuit rust starten in de pizzapunt en vervolgens uitgedaagd worden met gekke oefeningen om steeds meer te proberen. Na een paar minuten staat het zweet je al op de rug, waardoor het ook een goede workout is! Alle trainers die we hebben gehad kijken goed naar wat wij nodig hebben. Ze kijken en bedenken oefeningen om ons te laten voelen en ervaren wat werkt, voor iedereen bedenken ze wel wat😃 Toen ik aangaf dat mijn hiel los zit in mijn schoen, ook daar gaat Rogier mee aan de slag om te kijken hoe hij het kan oplossen. Gevolg, goed zittende schoenen en directe sturing vanuit mijn voeten. In de sneeuw hebben we veel profijt van onze lessen op de baan. We staan zekerder op de ski’s en hebben meer controle. Een verbeterpunt is het eten. Er zijn hapjes en tosti’s te krijgen. Dat is prima voor een keer, maar als je iedere week op de baan staat rond etenstijd, dan is het ook fijn om een gezonde maaltijd te nemen. Na de zomer starten wij weer met nieuwe lessen!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Roundhill Dordrecht.