Ski-inn Dronten

Krijgt een 8.9 op basis van 7 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Educalaan 25A8251GC DrontenNederlandT: 0321-314607https://www.ski-inndronten.nl

Ski-Inn Dronten heeft de beschikking over een moderne accommodatie met twee rolbanen. De accommodatie ligt in de nabijheid van andere sportaccommodaties en in de omgeving zijn dan ook veel parkeerplaatsen. Alles in en rondom de accommodatie is schoon en verzorgd. Centraal in de hal bevinden zich de bar en de mogelijkheden om rustig te zitten, een consumptie te nuttigen en de banen in de gaten te houden.

**De rolbanen
De banen zijn netjes en bij beide banen zijn de hellingshoek en de snelheid aan te passen aan het niveau van de gebruikers. Baan 1 heeft de beschikking over een reflecterende glasplaat waarmee de eigen bewegingen kunnen worden gevolgd, baan 2 heeft een spiegel om hetzelfde effect te bewerkstelligen. Per baan kunnen lessen gevolgd worden in groepen van vier personen waarbij tegelijkertijd twee personen op de baan staan. Op de bovenverdieping kunnen mensen een warming-up doen op de aanwezige roeiapparaten en spinningfietsen. Ook kunnen boven de schoenen worden gepast en aangetrokken. De lessen worden gegeven door verscheidene gediplomeerde instructeurs. De lessen kunnen zelf worden ingepland en betaald via internet.

Sneeuwweek
Er vindt jaarlijks een sneeuwweek plaats in het Franse Val Thorens. De reis staat open voor iedereen en alle instructeurs gaan mee om de lessen te geven op de pistes daar. Onderhoud, verhuur en verkoop van materiaal is ook mogelijk bij Ski-Inn Dronten.

Wat vind jij van Ski-inn Dronten?

Krijgt een 8.9 op basis van beoordeling

Gast385
15 maart 2020 · 21:59

Top, fijne combinatie van relaxt en ski expertise bij het hele team. Variatie en flexibiliteit in de lessen. Tevens wordt de humor niet vergeten!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast176
6 januari 2020 · 11:06

Na jaren geskied te hebben, wilde ik nu leren snowboarden.
Na een proefles besloten om 14 lessen te nemen.
Doordat een mat vrij stroef is, worden foutjes in de techniek meteen gestraft en daardoor ontwikkel je je techniek heel snel.
Daarnaast is de begeleiding erg goed (dit is uiteraard subjectief) en persoonlijk. Ook dit bevorderd de ontwikkeling van de techniek.
Ik raad het lessen op een rolband dan ook zeker aan.
En bij twijfel, een proefles kan nooit kwaad.

Snowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Gast773
5 april 2018 · 10:21

Nu 4 of 5 jaar gelest…altijd gezellig en je leert er perfecte techniek…en je gaat goed voorbereid op wintersport

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Jelledm
4 april 2018 · 10:14

Wat een fijne locatie om te lessen! Zelf heb ik hier een aantal lessen gehad ter verbetering van mijn snowboard techniek, maar meer hebben de kinderen hier gelest. Ze worden goed opgevangen, er wordt voldoende afgewisseld en uiteraard wordt er een hoop lol gemaakt. Faciliteiten zijn verder prima en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Daarnaast maken ze gebruik van de online tool ‘skibook’ wat ervoor zorgt dat je heel makkelijk (ook last-minute) lessen kunt boeken.

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Anki
15 maart 2018 · 12:04

In aanvulling op wat hierboven al staat: ik heb hier ruim twee jaar geleden gelest (omdat ik een gratis skiles had gewonnen, toen heb ik er maar meteen zes geboekt). Wat mij opviel in vergelijking met ander rollerbanen:

  • de prijs was wat lager
  • er is boven een ruimte met fitnessapparaten waar je vast even kunt warmdraaien)
  • ze houden bij op welk niveau je zit en je ziet dus ook je eigen voortgang. Op schermen staat je naam en je baan en daar achter het actuele niveau. Dat was heel motiverend om te zien dat je in zes weken tijd van 4 naar 7 gaat (bijvoorbeeld). Op een poster stond welke vaardigheden je moet beheersen per niveau. (de niveaus zijn niet de skiniveaus die hier op het forum wel besproken worden, maar vooral op de rolband van toepassing)
  • je kunt heel makkelijk online boeken, wijzigen en last minute lessen reserveren.
Skiër4 tot 6 jaar ervaring
LuckyLuke
14 maart 2018 · 18:23

Twee fijne indoor rolbanen. Een automatisch in hoek verstelbaar, de andere alleen handmatig. Goede leraren en jaarlijks wordt er een wintersportreis georganiseerd naar de Dutchweek waarbij de eigen leraren meegaan. Vaak een nieuwe mat; altijd fijn (de eigenaar vervangt deze namelijk zelf bij Dronten, en voor andere indoorrolbanen).
De leen-skischoenen zijn overigens wel aan vervanging toe. Er zijn maar een paar nieuwere - de rest is redelijk verouderd. Voor mijzelf trouwens geen probleem - ik neem die van mijzelf mee.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast486
13 maart 2018 · 15:34

Goede organisatie. De lessen zijn professioneel. Met 7 lessen kon ik netjes in Oostenrijk de blauwe pistes afkomen op dag 1, en op dag 2 de rode. De ingang en hal zijn wat klein.

Met partnerSkiër1 tot 4 jaar ervaring