BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ski-inn Dronten

Ski-inn Dronten

(5 reviews)

Beoordeeld met een 8.4 op basis van 5 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Educalaan 25A
8251 GC Dronten
Nederland
T: 0321-314607
https://www.ski-inndronten.nl

Ski-Inn Dronten heeft de beschikking over een moderne accommodatie met twee rolbanen. De accommodatie ligt in de nabijheid van andere sportaccommodaties en in de omgeving zijn dan ook veel parkeerplaatsen. Alles in en rondom de accommodatie is schoon en verzorgd. Centraal in de hal bevinden zich de bar en de mogelijkheden om rustig te zitten, een consumptie te nuttigen en de banen in de gaten te houden.

**De rolbanen De banen zijn netjes en bij beide banen zijn de hellingshoek en de snelheid aan te passen aan het niveau van de gebruikers. Baan 1 heeft de beschikking over een reflecterende glasplaat waarmee de eigen bewegingen kunnen worden gevolgd, baan 2 heeft een spiegel om hetzelfde effect te bewerkstelligen. Per baan kunnen lessen gevolgd worden in groepen van vier personen waarbij tegelijkertijd twee personen op de baan staan. Op de bovenverdieping kunnen mensen een warming-up doen op de aanwezige roeiapparaten en spinningfietsen. Ook kunnen boven de schoenen worden gepast en aangetrokken. De lessen worden gegeven door verscheidene gediplomeerde instructeurs. De lessen kunnen zelf worden ingepland en betaald via internet.

Sneeuwweek Er vindt jaarlijks een sneeuwweek plaats in het Franse Val Thorens. De reis staat open voor iedereen en alle instructeurs gaan mee om de lessen te geven op de pistes daar. Onderhoud, verhuur en verkoop van materiaal is ook mogelijk bij Ski-Inn Dronten.


Wat vind jij van Ski-inn Dronten?

Beoordeeld met een 8.4 op basis van 5 reviews

 • Gast773
  Gast773 5 april 2018 · 10:21

  Nu 4 of 5 jaar gelest....altijd gezellig en je leert er perfecte techniek....en je gaat goed voorbereid op wintersport

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Jelledm
  Jelledm 4 april 2018 · 10:14

  Wat een fijne locatie om te lessen! Zelf heb ik hier een aantal lessen gehad ter verbetering van mijn snowboard techniek, maar meer hebben de kinderen hier gelest. Ze worden goed opgevangen, er wordt voldoende afgewisseld en uiteraard wordt er een hoop lol gemaakt. Faciliteiten zijn verder prima en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Daarnaast maken ze gebruik van de online tool 'skibook' wat ervoor zorgt dat je heel makkelijk (ook last-minute) lessen kunt boeken.

  Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • Anki
  Anki 15 maart 2018 · 12:04

  In aanvulling op wat hierboven al staat: ik heb hier ruim twee jaar geleden gelest (omdat ik een gratis skiles had gewonnen, toen heb ik er maar meteen zes geboekt). Wat mij opviel in vergelijking met ander rollerbanen: - de prijs was wat lager - er is boven een ruimte met fitnessapparaten waar je vast even kunt warmdraaien) - ze houden bij op welk niveau je zit en je ziet dus ook je eigen voortgang. Op schermen staat je naam en je baan en daar achter het actuele niveau. Dat was heel motiverend om te zien dat je in zes weken tijd van 4 naar 7 gaat (bijvoorbeeld). Op een poster stond welke vaardigheden je moet beheersen per niveau. (de niveaus zijn niet de skiniveaus die hier op het forum wel besproken worden, maar vooral op de rolband van toepassing) - je kunt heel makkelijk online boeken, wijzigen en last minute lessen reserveren.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • LuckyLuke
  LuckyLuke 14 maart 2018 · 18:23

  Twee fijne indoor rolbanen. Een automatisch in hoek verstelbaar, de andere alleen handmatig. Goede leraren en jaarlijks wordt er een wintersportreis georganiseerd naar de Dutchweek waarbij de eigen leraren meegaan. Vaak een nieuwe mat; altijd fijn (de eigenaar vervangt deze namelijk zelf bij Dronten, en voor andere indoorrolbanen). De leen-skischoenen zijn overigens wel aan vervanging toe. Er zijn maar een paar nieuwere - de rest is redelijk verouderd. Voor mijzelf trouwens geen probleem - ik neem die van mijzelf mee.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast486
  Gast486 13 maart 2018 · 15:34

  Goede organisatie. De lessen zijn professioneel. Met 7 lessen kon ik netjes in Oostenrijk de blauwe pistes afkomen op dag 1, en op dag 2 de rode. De ingang en hal zijn wat klein.

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Ski-inn Dronten.