Ski-Mere

Krijgt een 9.6 op basis van 5 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Televisieweg 811322AK AlmereNederlandhttp://www.ski-mere.nl/

Ski-Mere ligt op een terrein dat goed bereikbaar is en voldoende parkeerplekken heeft. Het is gelegen in het stadsdeel Almere Poort en is goed te bereiken vanaf de snelweg A6. Zodra je deze accommodatie binnenstapt komt de Oostenrijkse gezelligheid je tegemoet. In de horecagelegenheid is het dan ook mogelijk om ontspannen te genieten van deze gezelligheid onder genot van een hapje en een drankje en met uitzicht op de rolbanen. Ook kinderen hoeven zich hier niet te vervelen als ze niet op de ski’s staan, want er is onder andere een speelhoekje en een flipperkast.

Het is echter voor jonge kinderen ook mogelijk om wel lessen te volgen op de rolbaan. Met de ‘bambicursus’ kunnen kinderen van 3,5 jaar tot en met 5 jaar kennismaken met het skiën. Door je peuter of kleuter deel te laten nemen aan de ‘bambicursus’ kunnen ze aan het eind cursus zich vrij bewegen op de ski’s en zijn de eerste bochtjes geskied. Vanaf 6 jaar is het mogelijk om kinderen ook daadwerkelijk lessen te laten volgen. Alle lessen kunnen gemakkelijk via de website worden ingepland.

In oktober vindt een skibeurs plaats waar je nieuw en tweedehands materiaal kan aanschaffen. Het eigen materieel laten waxen en slijpen is hier ook mogelijk. Verder organiseert Ski-Mere in samenwerking met andere banen een sneeuwreis.

Ski-Mere heeft de beschikking over twee zeer nette rolbanen met een verstelbare hellingshoek en de volgende afmetingen: 9 meter lang, 5 meter breed. Per baan is er maximaal plek voor 3 volwassenen of 4 kinderen.

Wat vind jij van Ski-Mere?

Krijgt een 9.6 op basis van beoordeling

Gast757
29 januari 2019 · 11:28

Mooie banen. Goede leraren en gezellige sfeer.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast528
20 januari 2019 · 13:35

Super gezellig. Goede skileraren. Mooie banen. Perfect materiaal.

Snowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast167
4 januari 2019 · 23:51

Goed bereikbare locatie, vlakbij de A6. Net nieuw (1 december begonnen). Momenteel twee rolbanen, met voldoende ruimte om er nog een derde bij te plaatsen. Brede banen, moderne apparatuur met een goede spiegel.

Ik heb er een korte cursus van 3 lessen gevolgd met recent al eens een introductieles. Prettige instructeur (Matthijs, ex-wedstrijdskiër) en de blokjes van 7,5 minuut zijn precies lang genoeg. Enige minpuntje is dat er bij de lessen tot 3 man tegelijk op de baan staat. Met 2 (of alleen) is het net wat relaxter skiën.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring