BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ski & Snowboard Xperience Boskoop

Ski & Snowboard Xperience Boskoop

(4 reviews)

Beoordeeld met een 9.5 op basis van 4 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Sportlaan 1
2771 RW Boskoop
Nederland
T: 0172-218333
http://www.s2x.nl

S2X oftewel Ski & snowboard Xperience heeft twee rolbanen gevestigd in het sportcentrum midden-Boskoop te midden van het Groene hart.

Sportcentrum midden- Boskoop

De skibaan ligt in het sportcentrum van midden-boskoop. Hier vind je ook de indoor tennis banen, squash banen en een Yoga/gym hal. Voor in het sport centrum vind je een hip restaurant waar iedereen gebruik van mag maken.

S2X

Bij ski en snowboard Xperience hebben ze twee rolbanen, beide in hoogte verstelbaar. De spiegels scheiden de banen van de receptie en winkel. Vanuit deze plek kun je wel naar de skiërs en boarders kijken omdat je door de spiegel heen kunt kijken.

Gemutlichkeit

Gemutlichkeit is het juiste woord om deze skibaan te omschrijven. Alsof je een Oostenrijkse berghut binnen komt wandelen. Het is geen grote baan, maar omdat het leuk is ingericht voelt het erg gezellig aan.


Wat vind jij van Ski & Snowboard Xperience Boskoop?

Beoordeeld met een 9.5 op basis van 4 reviews

 • Gast220
  Gast220 5 april 2018 · 10:12

  Gemoedelijke sfeer doet je gelijk op je gemak voelen. Omdat ik de eerste keer op een rolbaan ging skiën werd ik keurig bijgestaan in de ski's lengte en afstelling op mijn schoenen.Enthousiaste leraar die begon bij de basis en steeds een stapje verder, was na de eerste les toch een beetje teleurgesteld over mijn eigen kunnen. Na deze introductie besloten nog 6 lessen af te nemen en daarna de sneeuw in en wat een verschil. Volgend jaar weet ik zeker dat ik er minimaal weer 6 ga nemen.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast879
  Gast879 23 maart 2018 · 13:16

  Zeer goede ervaren instructeurs .erg goed voor de techniek .

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast601
  Gast601 16 maart 2018 · 10:45

  Rolband in Boskoop gedaan, goeie uitleg!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • christianhuisinga
  christianhuisinga 15 maart 2018 · 13:01

  Ik ben met mijn gezin al een jaar of 8 vaste klant bij Ski & Snowboard Xperience Boskoop. Mijn vrouw heeft hier haar boardtechniek opgefrist en heeft er later leren skiën. Onze kinderen zijn vanaf hun 4e jaar ook bezig met skiles. Begonnen bij de Kids club en daarna de Rookie club. De oudste volgde dit jaar voor het eerst reguliere lessen. Voor mijzelf: ik ski nu zo'n 20 jaar en kan hier mijn techniek nog steeds bijwerken. Er zijn volgende instructeurs, van jong tot oud, voor jong tot oud. Het personeel is altijd vriendelijk, bijna familiaire sfeer. Het te gebruiken materiaal is verder ook goed. Ski & Snowboard Xperience Boskoop heeft 2 rolbanen met verstelbare hellingshoek. Ik kan Ski & Snowboard Xperience Boskoop dan ook zeker aanraden voor iedereen, met en zonder ervaring. Ook als je wil wisselen tussen snowboarden en skiën.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Ski & Snowboard Xperience Boskoop.