Ski & Snowboard Xperience

Krijgt een 9.7 op basis van 6 beoordelingen
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
De Bijlen 42406LL Alpen aan de RijnNederlandT: 0172-218333http://www.s2x.nl

Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn ligt gelegen op het sportterein ‘De Zegersloot’. Dit sportterein is goed bereikbaar, onder andere vanaf de N207, en heeft veel parkeerplekken. Hier is Ski & Snowboard Xperience gehuisvest sinds september 2019. Daarvoor hebben ze 14 jaar in Boskoop gezeten. Dit maakt dat Ski & Snowboard Xperience een nieuwe locatie weet te combineren met veel ervaring in het vak. Op de begane grond van de accommodatie zitten een sfeervolle horecagelegenheid en een winkel voor al je wintersportkleding. In het gehele pand is veel lichtinval door de vele en grote ramen.

Op de bovenverdieping bevinden zich de rolbanen, het materiaal wat de bij de lessen zit inbegrepen en tevens een kleine bar. 2 rolbanen zijn nieuw, 1 rolbaan is meeverhuisd vanuit Boskoop maar is in uitstekende staat. De banen zijn 5 meter breed en 9 meter lang, waarbij de snelheid en steilte van de banen verstelbaar zijn. Voor de banen staan spiegelwanden waarin de cursisten de eigen bewegingen kunnen volgen, en toeschouwers vanaf de andere kant door de doorzichtige wand mee kunnen kijken.

Er wordt gewerkt met een grote en vaste groep van ervaren en gediplomeerde leraren die met een persoonlijke aanpak te werk gaan. Ook in de winkel en de horecagelegenheid is personeel aanwezig om jou te helpen.

Naast de reguliere lessen is het ook mogelijk om de locatie te huren voor feesten, (kinder)partijen en vergaderingen. De lessen zijn erop gericht om jou zo goed mogelijk voor te breiden op de sneeuw. Er wordt dan ook een jaarlijkse sneeuwreis georganiseerd. In 2020 zal de sneeuwreis naar Kirchberg gaan en kan men kiezen voor 3 of 6 dagen skien.

Wat vind jij van Ski & Snowboard Xperience ?

Krijgt een 9.7 op basis van beoordeling

Gast220
5 april 2018 · 10:12

Gemoedelijke sfeer doet je gelijk op je gemak voelen. Omdat ik de eerste keer op een rolbaan ging skiën werd ik keurig bijgestaan in de ski’s lengte en afstelling op mijn schoenen.Enthousiaste leraar die begon bij de basis en steeds een stapje verder, was na de eerste les toch een beetje teleurgesteld over mijn eigen kunnen. Na deze introductie besloten nog 6 lessen af te nemen en daarna de sneeuw in en wat een verschil. Volgend jaar weet ik zeker dat ik er minimaal weer 6 ga nemen.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast879
23 maart 2018 · 13:16

Zeer goede ervaren instructeurs .erg goed voor de techniek .

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast601
16 maart 2018 · 10:45

Rolband in Boskoop gedaan, goeie uitleg!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
christianhuisinga
15 maart 2018 · 13:01

Ik ben met mijn gezin al een jaar of 8 vaste klant bij Ski & Snowboard Xperience Boskoop. Mijn vrouw heeft hier haar boardtechniek opgefrist en heeft er later leren skiën. Onze kinderen zijn vanaf hun 4e jaar ook bezig met skiles. Begonnen bij de Kids club en daarna de Rookie club. De oudste volgde dit jaar voor het eerst reguliere lessen. Voor mijzelf: ik ski nu zo’n 20 jaar en kan hier mijn techniek nog steeds bijwerken.
Er zijn volgende instructeurs, van jong tot oud, voor jong tot oud. Het personeel is altijd vriendelijk, bijna familiaire sfeer. Het te gebruiken materiaal is verder ook goed.
Ski & Snowboard Xperience Boskoop heeft 2 rolbanen met verstelbare hellingshoek.
Ik kan Ski & Snowboard Xperience Boskoop dan ook zeker aanraden voor iedereen, met en zonder ervaring. Ook als je wil wisselen tussen snowboarden en skiën.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring