BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skicentrum Heerhugowaard

Skicentrum Heerhugowaard

(9 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 9 stemmen.

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Oosttangent 4
1705 PA Heerhugowaard
Nederland
T: 06-52430353
https://www.skicentrumheerhugowaard.nl

Skicentrum Heerhugowaard is een indoorrolbaan waar kwaliteit voorop staat. Dit zie je dan ook terug in de manier van lesgeven en de materialen van de skischool. De rolbaan bevindt zich achterin sportcentrum My Healthclub in Heerhugowaard, waarin ook een fysio zit waar de skischool nauw mee samen werkt op het gebied van blessures. Ook kan je eventueel terecht voor een hapje en een drankje in het sportcentrum.

Bij de skibaan kan je een kopje koffie of thee inschenken. Hierna begint de les, die je zelf online in kan plannen op de website van Skicentrum Heerhugowaard. Tijdens de lessen wordt er een gerichte lesopbouw gevolgd die is gebaseerd op zowel de Nederlandse als de Oostenrijkse methode. Kinderen krijgen een directere en meer speelse leermethode dan volwassenen, die tijdens de lessen echt meekrijgen wat ze precies aan het doen zijn en tot in de details meekrijgen wat er fout of goed gaat.

Drukte

Het kan in het hoogseizoen erg druk zijn bij Skicentrum Heerhugowaard. Reserveringen moeten dan ook een tijdje voor de wintermaanden gemaakt zijn, anders bestaat de kans dat er geen of weinig plek meer is. Er valt vaak wel iets te regelen op het laatste moment, maar dan zal je flexibel moeten zijn met dagen en tijdstippen.


Wat vind jij van Skicentrum Heerhugowaard?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 9 reviews

 • Gast003
  Gast003 5 oktober 2019 · 23:48

  Mooie Skischool met een goede leraar

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast383
  Gast383 10 september 2019 · 09:43

  Met 40+ jaar ski ervaring op alle denkbare niveaus wordt ik door Jeffrey toch steeds weer verrast met nieuwe inzichten en gewezen op verbeterpunten. Mijn dochter (8) heeft hier ook les en is voor het eerst enthousiast om te blijven skien, door de toewijding en prettige manier van lesgeven.Of er dingen beter kunnen? Vast wel, maar ik heb ze nog niet ontdekt en ga er ook niet naar op zoek.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast383
  Gast383 12 februari 2019 · 22:33

  Nadat ik al jaren zonder les de berg afgegaan ben werd het toch wel eens tijd om aan de techniek te werken. Geoffrey geeft super les en heeft alle geduld voor je. De lessen werpen 100% zijn vruchten af in de sneeuw.

  meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast514
  Gast514 2 februari 2019 · 07:07

  Ik ski al meer dan twintig jaar, en de laatste acht jaar ga ik voor de ski vakantie voor Skieén op de band. Zelfs nu kan Geoffrey mij nog extra kneepjes bij leren waar ik wat aan heb. Ik kan Skicentrum Heerhugowaard zeker aanraden voor jong en oud.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast636
  Gast636 7 november 2018 · 00:28

  Ik had al jaren na een dag of 3 snowboarden last van mijn voorste been. Door een cursus te volgen op de rolbaan ben ik er gelukkig van af. Het snowboarden gaat nu echt top!

  Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skicentrum Heerhugowaard.