BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skicentrum Sassenheim

Skicentrum Sassenheim

(7 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 7 stemmen.

Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Wasbeekerlaan 24C
2171 AE Sassenheim
Nederland
T: 0252-222555
http://www.skicentrumsassenheim.nl

Skicentrum Sassenheim is rolbaan, ideaal gelegen aan de A44. Wat meteen opvalt is de moderne, mooie uitstraling als je binnen komt. Je komt binnen in de bar, waar je na een les kunt bijkomen met een hapje en een drankje. Vanaf de verschillende tafels en zithoeken heb je door de grote ramen uitzicht over de banen. Na de lessen wordt hier vaak gezellig nagepraat.

De hal waar de rolbanen staan is ruim en licht. Je kan vanaf een aantal bankjes toekijken naar de mensen op de banen, welke in hoogte verstelbaar zijn. Gedurende het hoogseizoen is de rolbaan 7 dagen per week geopend. Het kan echter wel druk zijn, dus een tijdje van tevoren boeken kan geen kwaad.

Kwaliteit

Skicentrum Sassenheim staat voor kwaliteit. Dit zie je terug in de manier van lesgeven. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau en je skills worden regelmatig getest in de sneeuw, waar ze twee keer per jaar naar toe trekken. Zo wordt er één keer per jaar een techniekreis georganiseerd richting Val Thorens en trekken ze met de familiereis vaak richting Oostenrijk.

Voor kinderen heeft Skicentrum Sassenheim het Ski Performance Team opgericht. Hier kunnen enthousiaste kinderen tussen de 5 en 16 jaar die ervaring hebben in het skiën wekelijks trainen op de rolbaan. Er wordt getraind in vaste groepen met leeftijdsgenoten. Elk jaar worden er meerdere trips georganiseerd naar een sneeuwhal in Nederland en een trainingskamp in Oostenrijk.


Wat vind jij van Skicentrum Sassenheim?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 7 reviews

 • Gast235
  Gast235 3 oktober 2019 · 13:54

  Skicentrum Sassenheim is een erg goed skicentrum. Paar jaar geleden zijn we om die reden dan ook overgestapt van een ander skicentrum in de buurt. Leraren zijn professioneel, skimateriaal is goed onderhouden en ook belangrijk: op de banen ligt gewoon een hele goed mat waarop je heerlijk kan skiën. De barruimte is gezellig, we komen daarom iedere week niet alleen voor de skilessen maar ook voor de apres-ski. Wij hebben de afgelopen jaren onze skitechniek weer verder verbeterd dankzij dit skicentrum. Skicentrum organiseert ook reizen die zeker de moeite waard zijn. Ga zo door. Tip: boek een heel seizoen, dan leer je het meeste en boek zo vroeg mogelijk, dan is er nog plek. Nog nooit op de baan gestaan: doe dan eerst een proefles. Je bent meteen verkocht.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast503
  Gast503 30 december 2018 · 10:54

  Als voorbereiding op een groepsreis, waar ik ongeveer 20 jaar ervaring op mijn reisgenoten achter loop, lessen genomen. Hier erg veel aan gehad. De docent zocht altijd naar waar het beter kan en waarom het soms niet lukte. Hij deed dit per leerling anders, zodat er altijd een persoonlijke oplossing en aanpak uit rolde. Ik ben een lomp iemand die normaal op kracht alles doet dus het op een rolbaan skiën is heel frustrerend, maar oh zo efficient. Een dagje in Zoetermeer voelde heel veel beter dan op de piste. Volgend jaar weer aan het lessen!

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast759
  Gast759 1 september 2018 · 09:29

  goede leraren, materiaal op orde en een goede sfeer!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast879
  Gast879 20 maart 2018 · 18:36

  Deskundige leraren, goed materiaal alles om als beginner of als gevorderde aan je techniek te werken. Daarnaast voor de kids die goed kunnen skiën een performance team en verschillende reizen die georganiseerd worden.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast528
  Gast528 20 maart 2018 · 16:23

  Mijn kids (4 en 6 jaar) hebben hier 14 lessen gevolgd. De eerste lessen was het vooral wennen aan hoe de baan werkt (want het is ook best gek dat je omhoog schiet als je hard remt of omhoog gaat als je achterom kijkt). De lessen hebben uiteindelijk geresulteerd in betere techniek en een hoop lol. Maar ik moet wel zeggen dat het na die tien lessen wat ging vervelen. Op deze leeftijd is het nog moeilijk om ze uit te dagen echt technisch mooi te gaan skiën. Dat is leuker als ze ouder zijn denk ik. Nu werden ze vooral blij als ze mochten springen of slalommen.

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skicentrum Sassenheim.