BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ski centrum Sneek

Ski centrum Sneek

(1 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 stemmen.

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
10m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Wolkammerstraat 2c
8601 VB Sneek
Nederland
T: 06-51690878
http://www.skicentrumsneek.nl

Ski Centrum Sneek is een gezellige indoorrolbaan waar je naast lessen ook terecht kunt voor onderhoud aan je ski’s of snowboard en de verhuur en verkoop van ski’s en schoenen. Door de ligging op een bedrijventerrein aan een grote weg, heeft de rolbaan een goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen. De accommodatie is leuk aangekleed en heeft een gezellige bar. Voor en na de les kan je gebruik maken van de grote kleedruimtes met douches. Bijkomen kan aan de bar met een hapje en drankje.

Boeken

Mede doordat de accommodatie één rolbaan heeft kan het in de winter heel druk zijn. Zeker in het hoogseizoen zijn er vaak nog maar weinig gaatjes over en moet je dus echt een tijd van tevoren boeken. Dat kan in het eigen boekingsprogramma van Ski Centrum Sneek, waar je online je les in kunt plannen en betalen. Na afloop van het wintersportseizoen gaat de rolbaan dicht tot na de zomer.

Lessen

Er wordt bij Ski Centrum Sneek lesgegeven aan de hand van de Oostenrijkse en Nederlandse methodes. Kinderen kunnen er ook terecht, maar de rolbaan is meer gericht op volwassenen. Wel staat er voor kinderen een trampoline, waar ze op los kunnen gaan wanneer papa en of mama op de baan staat.


Wat vind jij van Ski centrum Sneek?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 reviews

  • Gast713
    Gast713 16 februari 2020 · 15:41

    Hele leuke gezellige skischool, met goeie skileraren. en een feest vieren kan er ook.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Ski centrum Sneek.