SkiDiscovery Den Haag

Krijgt een 9.8 op basis van 12 beoordelingen
Aantal rolbanen
4
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Waterpas 992495AV Den HaagNederlandT: 070-3991014https://skidiscovery.nl

Bij aankomst bij SkiDiscovery krijg je gelijk een wintersportgevoel. De locatie bevindt zich vlakbij knooppunt Ypenburg en wordt in de omgeving vergezeld door een golfbaan en een tennisvereniging. SkiDiscovery is een grote (Oostenrijkse) blokhut met een grote parkeerplaats waar genoeg ruimte is om de auto te parkeren. Bij entree tref je gelijk de bar in Oostenrijkse stijl en de receptie aan. De bar ligt tussen de vier skibanen (pistes) in. De pistes hebben ieder hun eigen kleur: groen, blauw, rood en zwart. Naast de bar met uitzicht op de pistes is er ook een skishop om je materiaal aan te schaffen.

SkiBook
Als je bij het boeken kiest voor een 7-lessenkaart, dan vinden al deze lessen plaats op hetzelfde moment in de week. Zo sta je altijd met dezelfde mensen en leraar op de baan. Is dit echter niet mogelijk, dan kunnen de lessen ook flexibel worden ingepland. Dit inplannen gaat via ‘SkiBook’ waarmee je zelf online via een app je lessen kan inplannen en wijzigen. .

Kwalitiet
De skischool staat garant voor kwaliteit. De leraren worden naast hun externe diploma altijd nog intern opgeleid, niet alleen op de indoorpiste, maar ook in de sneeuw tijdens hun jaarlijks terugkomende trainingsweek. In de spiegels kunt u direct zien wat u verkeerd of juist goed doet.

Reizen
Door het seizoen worden er verschillende sneeuwreizen georganiseerd, denk hierbij aan familiereizen, trainingsweken, freeride-reizen en de altijd populaire Dutchweek in Val Thorens. Verder is de locatie geschikt voor verscheidene thema-avonden en feesten en partijen.

Wat vind jij van SkiDiscovery Den Haag?

Krijgt een 9.8 op basis van beoordeling

Gast981
17 januari 2019 · 10:15

Ik vind skidiscovery onmisbaar om mijn skivaardigheid op peil te houden en me optimaal voor te bereiden voor het echter werk in de sneeuw. Ik train in principe elke week met een 24 maanden abonnement, flexibel en voordelig. Daarbij is het ook een prima manier om je conditie bij te houden. De lessen zijn intensief en de kwaliteit van de instructeurs is prima. Ik merk nog steeds dat ik vooruit ga en ze zien fouten die je zelf niet in de gaten hebt. Het is ook steeds weer leuk om andere skiers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast879
16 januari 2019 · 19:22

I have taken lessons with Ski discovery and I found it to be very useful. They focus on the technique and the class is very personalized. The instructors are very nice and professional! And I also like the last minute flexibility so you can join any time if there are spots available 😃
I really recommend it !

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast673
16 januari 2019 · 18:59

Skidiscovery is echt super leuk om naartoe te gaan. De lessen/trainingen zijn leuk en goed om te volgen zodat je steeds beterder op de sneeuw uit de voeten kan. Leraren zijn allemaal heel erg gemotiveerd en willen je graag steeds beter maken.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast992
16 januari 2019 · 18:07

Onze kinderen (7 en 9 jaar) hebben beiden leren skiën op de rolpiste van skidiscovery. Heel efficiënt en effectief om telkens 5 minuten volle bak te oefenen en dan weer even bij te komen terwijl de andere helft van het klasje oefent. Ook de spiegelwand is erg handig! En voor het eerst in de echte sneeuw in de Alpen mochten ze meteen mee in het gevorderden klasje. Top!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast895
28 juni 2018 · 11:30

Ik moet 45 minuten fietsen naar SkiDiscovery maar dit was het elke keer weer waard! Omdat we steeds maar met 2 personen tegelijk op de piste staan krijg je erg veel persoonlijke aandacht, in de 5 minuten die je steeds mag rusten kun je ook veel leren door te kijken naar het andere tweetal dat aan het snowboarden is. Ik had al wel eens eerder gesnowboard bij de uithof maar dat was eerder een beetje rommelen in de sneeuw dan echt lessen. Nu ik les heb gehad bij SkiDiscovery merk ik dat ik veel beter de controle kan houden over mijn board. De instructrice was heel erg aardig en gaf goede tips. Als ik weer op wintersport ga kom ik zeker van te voren naar SkiDiscovery voor een aantal lessen

Snowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Gast026
31 maart 2018 · 18:37

Elk jaar voor de wintersport neem ik een aantal lessen. Op vakantie nooit last van spierpijn en super goed voor mijn techniek! Zou het iedereen aanbevelen.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast189
30 maart 2018 · 20:02

Ik heb acht jaar in het Discovery skiteam gezeten en keek elke week uit naar de trainingen. Elke keer als ik op wintersport ben

heb ik het weer enorm naar mijn zin en dat heb ik voor een groot deel te danken aan SkiDiscovery

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast768
30 maart 2018 · 03:56

Ik ski al 12 wintersports en ik kwam altijd prima en hard de berg af. Toch was mijn techniek nooit echt goed aangezien ik bijna geen les heb gehad als kind, ik ging liever met mijn ouders mee. Afgelopen winter heb ik 10 lessen gehad bij Ski Discovery, en toen ik hierna in maart op de berg stond was ik echt verbaasd hoe goed het ineens ging. Ik ga nogsteeds hard van de berg af, maar dit keer helemaal gecontrolleerd! Ik heb nog nooit zo lekker geskiet en ben heel blij dat ik les heb gehad bij Ski Discovery!!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast895
25 maart 2018 · 15:08

Wegens tijdgebrek en de andere sporten van de kinderen dit jaar 2 keer prive les gevolgd bij SkiDiscovery.
Maar wat een vooruitgang weer! Ook al waren het maar 2 lessen.

Bijzonder om te zien hoe hun techniek en skivaardigheid weer vooruit gegaan is en ook de jongste van 8 gewoon parallel van rood gaat in Oostenrijk.

Tis genieten zo een vakantie met kinderen die zo vaardig zijn op de piste, bedankt SkiDiscovery!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast895
22 maart 2018 · 14:15

Gezellige binnenkomst, leuke bar in wintersport-stijl, persoonlijke benadering, heel aardig en behulpzaam personeel, goede, aardige en zeer kundige leraren. Kortom: zeer aan te raden!!!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast665
18 maart 2018 · 09:37

Omdat ik altijd problemen heb met de juiste skihouding, kreeg ik de tip om terug te gaan naar de basis en op een rollerbaan te gaan lessen.
Na jaren angstig te zijn geweest ski ik nu met veel plezier in de sneeuw.
Op de rollerbaan kwam de angst weer terug.
Door de super goede begeleiding en het geduld van de leraar ben ik echt beter gaan skiën.
Van te voren had ik aangegeven wat mijn probleem is, en ze hebben echt de juiste leraar voor mij gezocht.
Het is er ook nog eens gezellig, dus zeker een aanrader!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast637
14 maart 2018 · 10:42

De instructeurs zijn prettig en begeleiden je goed de rolpiste op. Wat verbeterd zou kunnen worden is het ontvangst als je voor het eerst komt. Dat was in mijn geval minimaal: ik moest het voor mijn gevoel zelf uitzoeken. Desalniettemin prettige rolpiste.

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring