BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
SkiDiscovery Den Haag

SkiDiscovery Den Haag

(12 reviews)

Beoordeeld met een 9.8 op basis van 12 stemmen.

Aantal rolbanen
4
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Waterpas 99
2495 AV Den Haag
Nederland
T: 070-3991014
https://skidiscovery.nl

Bij aankomst bij SkiDiscovery krijg je gelijk een wintersportgevoel. De locatie bevindt zich vlakbij knooppunt Ypenburg en wordt in de omgeving vergezeld door een golfbaan en een tennisvergadering. SkiDiscovery is een grote (Oostenrijkse) blokhut met een grote parkeerplaats waar genoeg ruimte is om de auto te parkeren. Bij entree tref je gelijk de bar in Oostenrijkse stijl en de receptie aan. De bar ligt tussen de vier skibanen (pistes) in. De pistes hebben ieder hun eigen kleur: groen, blauw, rood en zwart. Naast de bar met uitzicht op de pistes is er ook een skishop om je materiaal aan te schaffen.

SkiBook Als je bij het boeken kiest voor een 7-lessenkaart, dan vinden al deze lessen plaats op hetzelfde moment in de week. Zo sta je altijd met dezelfde mensen en leraar op de baan. Is dit echter niet mogelijk, dan kunnen de lessen ook flexibel worden ingepland. Dit inplannen gaat via ‘SkiBook’ waarmee je zelf online via een app je lessen kan inplannen en wijzigen. .

Kwalitiet De skischool staat garant voor kwaliteit. De leraren worden naast hun externe diploma altijd nog intern opgeleid, niet alleen op de indoorpiste, maar ook in de sneeuw tijdens hun jaarlijks terugkomende trainingsweek. In de spiegels kunt u direct zien wat u verkeerd of juist goed doet.

Reizen Door het seizoen worden er verschillende sneeuwreizen georganiseerd, denk hierbij aan familiereizen, trainingsweken, freeride-reizen en de altijd populaire Dutchweek in Val Thorens. Verder is de locatie geschikt voor verscheidene thema-avonden en feesten en partijen.


Wat vind jij van SkiDiscovery Den Haag?

Beoordeeld met een 9.8 op basis van 12 reviews

 • Gast981
  Gast981 17 januari 2019 · 10:15

  Ik vind skidiscovery onmisbaar om mijn skivaardigheid op peil te houden en me optimaal voor te bereiden voor het echter werk in de sneeuw. Ik train in principe elke week met een 24 maanden abonnement, flexibel en voordelig. Daarbij is het ook een prima manier om je conditie bij te houden. De lessen zijn intensief en de kwaliteit van de instructeurs is prima. Ik merk nog steeds dat ik vooruit ga en ze zien fouten die je zelf niet in de gaten hebt. Het is ook steeds weer leuk om andere skiers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast879
  Gast879 16 januari 2019 · 19:22

  I have taken lessons with Ski discovery and I found it to be very useful. They focus on the technique and the class is very personalized. The instructors are very nice and professional! And I also like the last minute flexibility so you can join any time if there are spots available 😃 I really recommend it !

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast673
  Gast673 16 januari 2019 · 18:59

  Skidiscovery is echt super leuk om naartoe te gaan. De lessen/trainingen zijn leuk en goed om te volgen zodat je steeds beterder op de sneeuw uit de voeten kan. Leraren zijn allemaal heel erg gemotiveerd en willen je graag steeds beter maken.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast992
  Gast992 16 januari 2019 · 18:07

  Onze kinderen (7 en 9 jaar) hebben beiden leren skiën op de rolpiste van skidiscovery. Heel efficiënt en effectief om telkens 5 minuten volle bak te oefenen en dan weer even bij te komen terwijl de andere helft van het klasje oefent. Ook de spiegelwand is erg handig! En voor het eerst in de echte sneeuw in de Alpen mochten ze meteen mee in het gevorderden klasje. Top!

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast895
  Gast895 28 juni 2018 · 11:30

  Ik moet 45 minuten fietsen naar SkiDiscovery maar dit was het elke keer weer waard! Omdat we steeds maar met 2 personen tegelijk op de piste staan krijg je erg veel persoonlijke aandacht, in de 5 minuten die je steeds mag rusten kun je ook veel leren door te kijken naar het andere tweetal dat aan het snowboarden is. Ik had al wel eens eerder gesnowboard bij de uithof maar dat was eerder een beetje rommelen in de sneeuw dan echt lessen. Nu ik les heb gehad bij SkiDiscovery merk ik dat ik veel beter de controle kan houden over mijn board. De instructrice was heel erg aardig en gaf goede tips. Als ik weer op wintersport ga kom ik zeker van te voren naar SkiDiscovery voor een aantal lessen

  Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over SkiDiscovery Den Haag.