BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
SnowiseSports Twente

SnowiseSports Twente

(9 reviews)

Beoordeeld met een 7.8 op basis van 9 stemmen.

SnowiseSports Twente
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Deurningerstraat 22
7561 PK Deurningen
Nederland
T: 074-2774326
https://www.snowisesports.nl

Snowise is een relatief nieuwe en moderne indoorrolbaan met haar eigen stijl en methodes. De accommodatie oogt modern en fris en is voorzien van een gezellige kantine met bar en een groot raam richting de rolbaan. Hier kun je een hapje en een drankje bestellen en wordt er vaak nog even gekletst en bijgepraat na lessen. Ook de mooie gescheiden kleedruimtes met douche en de zithoek zijn nieuw en zien er goed uit. In het hoogseizoen is het erg druk bij Snowise, wat mede komt doordat de eerste reserveringen soms al een jaar van tevoren gemaakt worden.

Kindercursussen

Om de ski- en snowboardlessen nog leuker te maken voor kinderen, heeft Snowise haar eigen methode ontwikkeld. De kinderen leren hier in een 'boot' te skiën in plaats van in een pizzapunt. Hierdoor hebben ze het parallelskiën sneller onder de knie. Ook kunnen kinderen zich uitleven op de trampolines naast de rolbaan. Met het 'Snobewise' stickerplan krijgen de kids een eigen boekje waarin ze bij kunnen houden wat ze hebben geleerd en hoe ver ze zijn in de ontwikkeling. Heeft een kind een bepaalde techniek of handigheid onder de knie, dan krijgt hij of zij een sticker voor dat onderdeel. Is het boekje vol, dan gaan ze naar een nieuw boekje waarin een hoger niveau wordt nagestreefd. Zo leren de kinderen spelenderwijs de juiste techniek en keren ze vaak vrolijk terug om nog meer stickers te verdienen.

Videomateriaal

Om de lessen wat extra's te geven maakt Snowise veel gebruik van videomateriaal. Aan de hand van de beelden krijgen de cursisten tips en kunnen zij duidelijk zien wat zij verkeerd doen of wat er nog beter kan Deze beelden worden ook online geplaatst, zodat men thuis nog een keer kan kijken en zodoende goed voorbereid naar de volgende les komt. Dit heeft een positief effect op de snelheid van het leerproces.


Wat vind jij van SnowiseSports Twente?

Beoordeeld met een 7.8 op basis van 9 reviews

 • Gast960
  Gast960 17 november 2018 · 08:16

  Mooie video's op YouTube. Eenvoudig klanksysteem. Goed materiaal. Er wordt goed les gegeven.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast011
  Gast011 21 maart 2018 · 09:50

  Ideale manier om er weer in te komen na enkele jaren niet geskied te hebben. Vooral aan de techniek kan hier geweldig gewerkt worden. Erg prettig om nadien de piste op te gaan, heb er veel aan gehad. Ook de kinderen hebben er les gehad (6 en 8 jaar). Ze hebben de beginselen hierbij geleerd, perfecte manier om zo te starten met skiën. De skileraren deden dit erg goed, zeer kundig, geduldig en prettig in omgang. Organisatorisch valt er nog wel winst te behalen, denk hierbij aan planning en ook de communicatie daarover naar de deelnemers, volwassenen en kinderen. Dat liet vaak toch wel te wensen over. De aankleding rondom de baan kan misschien ook iets gezelliger, alsof je je bv. al in Oostenrijk op de piste waant. Kortom: wij waren dik tevreden, hebben er allen wat aan gehad en dus ook zeker al aanbevolen bij anderen!

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast359
  Gast359 20 maart 2018 · 16:21

  Zowel Jefrey als Marleen geven duidelijke aanwijzingen. Fijne sfeer, je voelt je welkom.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast986
  Gast986 20 maart 2018 · 13:46

  Prima indoor baan! Sfeervol ingericht, goed matreaal en prettige instructeuren. Voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar. Lessen zijn gestructureerd en volgens vaste methodiek. Soms maakt dit het lastig om aan je techniek te werken omdat je hoofd af en toe overloopt doordat je aan veel verschillende zaken "moet" denken.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • JOV
  JOV 16 maart 2018 · 12:44

  Een erg sfeervolle en leerzame indoor skibaan. Heb de baan nu zelf twee maal bezocht; met zowel vrienden als collega´s. Een erg geschikte plek voor een personeelsuitje. Terwijl steeds drie personen instructies krijgen op de baan, is er voor de overige personen gelegenheid toe te kijken aan de baan of vanuit de sfeervol ingerichte kantine waar we genoten van een buffet. De instructies op de baan zijn duidelijk en de baan is erg geschikt voor beginnende wintersporters die de basistechnieken van het skiën onder de knie moeten krijgen. Instructies worden helder overgebracht door middel van een headset van de instructrice en speakers in de hal. Voor de gevorderde skiërs is het erg wennen omdat de baan als stroef wordt ervaren. Het materiaal was die keren dat ik er was goed verzorgd. Ook hoor ik regelmatig positieve verhalen van ouders die hier komen met hun kinderen voor de wintersportvakantie. Door enkele bezoeken aan SnowiseSports beschikken de kinderen op de pistes alvast over de basistechnieken waardoor ze extra en meer van hun vakantie kunnen genieten. SnowiseSports is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over SnowiseSports Twente.