BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
SnowiseSports Twente

SnowiseSports Twente

(13 reviews)

Beoordeeld met een 8.0 op basis van 13 stemmen.

SnowiseSports Twente
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Deurningerstraat 22
7561 PK Deurningen
Nederland
T: 074-2774326
https://www.snowisesports.nl

Snowise is een relatief nieuwe en moderne indoorrolbaan met haar eigen stijl en methodes. De accommodatie oogt modern en fris en is voorzien van een gezellige kantine met bar en een groot raam richting de rolbaan. Hier kun je een hapje en een drankje bestellen en wordt er vaak nog even gekletst en bijgepraat na lessen. Ook de mooie gescheiden kleedruimtes met douche en de zithoek zijn nieuw en zien er goed uit. In het hoogseizoen is het erg druk bij Snowise, wat mede komt doordat de eerste reserveringen soms al een jaar van tevoren gemaakt worden.

Kindercursussen

Om de ski- en snowboardlessen nog leuker te maken voor kinderen, heeft Snowise haar eigen methode ontwikkeld. De "pizzapunt" wordt ook wel een boot genoemd. Hier kan leuk mee gespeeld worden, denk hierbij aan: de grote boot gaat langzaam en een speed boot gaat snel, als je links peddelt ga je naar rechts en als je recht peddelt ga je naar links. Met het 'Snobewise' stickerplan krijgen de kids een eigen boekje waarin ze bij kunnen houden wat ze hebben geleerd en hoe ver ze zijn in de ontwikkeling. Heeft een kind een bepaalde techniek of handigheid onder de knie, dan krijgt hij of zij een sticker voor dat onderdeel. Is het boekje vol, dan gaan ze naar een nieuw boekje waarin een hoger niveau wordt nagestreefd. Zo leren de kinderen spelenderwijs de juiste techniek en keren ze vaak vrolijk terug om nog meer stickers te verdienen.

Videomateriaal

Om de lessen wat extra's te geven maakt Snowise veel gebruik van videomateriaal. Aan de hand van de beelden krijgen de cursisten tips en kunnen zij duidelijk zien wat zij verkeerd doen of wat er nog beter kan. Dit heeft een positief effect op de snelheid van het leerproces. Om de lessen wat extra's te geven heeft Snowise een eigen YouTube kanaal waar de lessen op staan zodat cursisten zich al kunnen voorbereiden of nog even na kunnen kijken wat ze geleerd hebben.


Wat vind jij van SnowiseSports Twente?

Beoordeeld met een 8.0 op basis van 13 reviews

 • Marleen2
  Marleen2 17 april 2020 · 22:07

  Dank iedereen voor het geven van een review! Dinie en ik (Marleen) hebben SnowiseSports in 2012 gestart vanuit een passie voor lesgeven. De groei die het bedrijf heeft gemaakt is overweldigend met helaas de nodige strubbelingen. Gelukkig leren we elke dag en verbeteren we waar we kunnen. Ook van deze reviews leren we. @328 ik schrok heel erg van van je review. Ik ben blij dat je de les van Elko als prettig hebt ervaren maar het spijt mij enorm dat je mij zo hebt gezien. Ik herken dit helaas en vindt het vreselijk. Ik werk aan deze nare eigenschap en hoop dat je mijn excuses wil aanvaarden. Voor iedereen, blijf gezond en we hopen dat we gauw weer open te mogen om onze passie voor skiën en snowboarden te delen. Graag tot ziens!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast375
  Gast375 11 april 2020 · 17:54

  SnowiseSports Twente is een aanrader voor iedereen die plezier in de wintersportvakantie wil ervaren. Of je nu beginner bent of heel goed kunt skiën is niet relevant, het gaat erom dat je geniet. Bij SnowiseSPorts Twente worden de leraren jaarlijks getraind in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technieken en materialen dus ook voor de ervaren skiër is er iedere keer iets te leren en te ontdekken. Dinie en Marleen (eigenaresses) zijn bijzonder kundig en behulpzaam en hebben een goed overzicht op vorderingen van iedere skiër of snowboarder op zijn of haar eigen niveau. In SkiBook (online tool) wordt dit keurig bijgehouden door de leraren (je leraar) in samenspraak met Marleen en/ of Dinie zodat je zelf je ontwikkelingen online volgt maar ook dat de onderlinge afstemming tussen de leraren optimaal is en je steeds verder gaat op het niveau waar je was gebleven. Kortom: een absolute aanrader voor een optimale skivakantie op ieder gewenst niveau😃

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast235
  Gast235 11 april 2020 · 17:33

  Meegegaan met mijn man als voorbereiding voor het echte werk in de sneeuw. Mooie hal, goede banen, gemotiveerde en kundige leraren en het grootste houvast dat ik op de pistes in Ischgl had was de stem van Marleen in mijn hoofd die me keer op keer vertelde wat de beste ski-houding was om ontspannen en veilig veilig beneden te komen. Thnks!

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast328
  Gast328 19 januari 2020 · 17:45

  Het is een mooie hal waar je prima aan je techniek kunt werken. De meeste leraren zijn vriendelijk en kundig. Met name complimenten voor Elko die ons meestal les gaf. Het skiën in de kerstvakantie ging daardoor beter dan ooit. Het is wel jammer dat eigenaresse Marleen er vaak shagerijnig bij loopt en soms ook de leraren op de kop geeft waar anderen bij zijn.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast960
  Gast960 17 november 2018 · 08:16

  Mooie video's op YouTube. Eenvoudig klanksysteem. Goed materiaal. Er wordt goed les gegeven.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over SnowiseSports Twente.