SnowiseSports Twente

Krijgt een 7.9 op basis van 15 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Deurningerstraat 227561PK DeurningenNederlandT: 074-2774326https://www.snowisesports.nl

Snowise is een relatief nieuwe en moderne indoorrolbaan met haar eigen stijl en methodes. De accommodatie oogt modern en fris en is voorzien van een gezellige kantine met bar en een groot raam richting de rolbaan. Hier kun je een hapje en een drankje bestellen en wordt er vaak nog even gekletst en bijgepraat na lessen. Ook de mooie gescheiden kleedruimtes met douche en de zithoek zijn nieuw en zien er goed uit. In het hoogseizoen is het erg druk bij Snowise, wat mede komt doordat de eerste reserveringen soms al een jaar van tevoren gemaakt worden.

Kindercursussen

Om de ski- en snowboardlessen nog leuker te maken voor kinderen, heeft Snowise haar eigen methode ontwikkeld. De "pizzapunt" wordt ook wel een boot genoemd. Hier kan leuk mee gespeeld worden, denk hierbij aan: de grote boot gaat langzaam en een speed boot gaat snel, als je links peddelt ga je naar rechts en als je recht peddelt ga je naar links. Met het 'Snobewise' stickerplan krijgen de kids een eigen boekje waarin ze bij kunnen houden wat ze hebben geleerd en hoe ver ze zijn in de ontwikkeling. Heeft een kind een bepaalde techniek of handigheid onder de knie, dan krijgt hij of zij een sticker voor dat onderdeel. Is het boekje vol, dan gaan ze naar een nieuw boekje waarin een hoger niveau wordt nagestreefd. Zo leren de kinderen spelenderwijs de juiste techniek en keren ze vaak vrolijk terug om nog meer stickers te verdienen.

Videomateriaal

Om de lessen wat extra's te geven maakt Snowise veel gebruik van videomateriaal. Aan de hand van de beelden krijgen de cursisten tips en kunnen zij duidelijk zien wat zij verkeerd doen of wat er nog beter kan. Dit heeft een positief effect op de snelheid van het leerproces. Om de lessen wat extra's te geven heeft Snowise een eigen YouTube kanaal waar de lessen op staan zodat cursisten zich al kunnen voorbereiden of nog even na kunnen kijken wat ze geleerd hebben.

Wat vind jij van SnowiseSports Twente?

Krijgt een 7.9 op basis van beoordeling

Marleen2
17 april 2020 · 22:07

Dank iedereen voor het geven van een review!
Dinie en ik (Marleen) hebben SnowiseSports in 2012 gestart vanuit een passie voor lesgeven.
De groei die het bedrijf heeft gemaakt is overweldigend met helaas de nodige strubbelingen. Gelukkig leren we elke dag en verbeteren we waar we kunnen. Ook van deze reviews leren we. @328 ik schrok heel erg van van je review. Ik ben blij dat je de les van Elko als prettig hebt ervaren maar het spijt mij enorm dat je mij zo hebt gezien. Ik herken dit helaas en vindt het vreselijk. Ik werk aan deze nare eigenschap en hoop dat je mijn excuses wil aanvaarden.
Voor iedereen, blijf gezond en we hopen dat we gauw weer open te mogen om onze passie voor skiën en snowboarden te delen. Graag tot ziens!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast375
11 april 2020 · 17:54

SnowiseSports Twente is een aanrader voor iedereen die plezier in de wintersportvakantie wil ervaren. Of je nu beginner bent of heel goed kunt skiën is niet relevant, het gaat erom dat je geniet. Bij SnowiseSPorts Twente worden de leraren jaarlijks getraind in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technieken en materialen dus ook voor de ervaren skiër is er iedere keer iets te leren en te ontdekken. Dinie en Marleen (eigenaresses) zijn bijzonder kundig en behulpzaam en hebben een goed overzicht op vorderingen van iedere skiër of snowboarder op zijn of haar eigen niveau. In SkiBook (online tool) wordt dit keurig bijgehouden door de leraren (je leraar) in samenspraak met Marleen en/ of Dinie zodat je zelf je ontwikkelingen online volgt maar ook dat de onderlinge afstemming tussen de leraren optimaal is en je steeds verder gaat op het niveau waar je was gebleven. Kortom: een absolute aanrader voor een optimale skivakantie op ieder gewenst niveau😃

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast235
11 april 2020 · 17:33

Meegegaan met mijn man als voorbereiding voor het echte werk in de sneeuw. Mooie hal, goede banen, gemotiveerde en kundige leraren en het grootste houvast dat ik op de pistes in Ischgl had was de stem van Marleen in mijn hoofd die me keer op keer vertelde wat de beste ski-houding was om ontspannen en veilig veilig beneden te komen. Thnks!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast328
19 januari 2020 · 17:45

Het is een mooie hal waar je prima aan je techniek kunt werken. De meeste leraren zijn vriendelijk en kundig. Met name complimenten voor Elko die ons meestal les gaf. Het skiën in de kerstvakantie ging daardoor beter dan ooit. Het is wel jammer dat eigenaresse Marleen er vaak shagerijnig bij loopt en soms ook de leraren op de kop geeft waar anderen bij zijn.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast960
17 november 2018 · 08:16

Mooie video’s op YouTube.
Eenvoudig klanksysteem.
Goed materiaal.
Er wordt goed les gegeven.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast011
21 maart 2018 · 09:50

Ideale manier om er weer in te komen na enkele jaren niet geskied te hebben. Vooral aan de techniek kan hier geweldig gewerkt worden. Erg prettig om nadien de piste op te gaan, heb er veel aan gehad. Ook de kinderen hebben er les gehad (6 en 8 jaar). Ze hebben de beginselen hierbij geleerd, perfecte manier om zo te starten met skiën. De skileraren deden dit erg goed, zeer kundig, geduldig en prettig in omgang.
Organisatorisch valt er nog wel winst te behalen, denk hierbij aan planning en ook de communicatie daarover naar de deelnemers, volwassenen en kinderen. Dat liet vaak toch wel te wensen over. De aankleding rondom de baan kan misschien ook iets gezelliger, alsof je je bv. al in Oostenrijk op de piste waant.

Kortom: wij waren dik tevreden, hebben er allen wat aan gehad en dus ook zeker al aanbevolen bij anderen!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast359
20 maart 2018 · 16:21

Zowel Jefrey als Marleen geven duidelijke aanwijzingen. Fijne sfeer, je voelt je welkom.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast986
20 maart 2018 · 13:46

Prima indoor baan! Sfeervol ingericht, goed matreaal en prettige instructeuren. Voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar. Lessen zijn gestructureerd en volgens vaste methodiek. Soms maakt dit het lastig om aan je techniek te werken omdat je hoofd af en toe overloopt doordat je aan veel verschillende zaken “moet” denken.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
JOV
16 maart 2018 · 12:44

Een erg sfeervolle en leerzame indoor skibaan. Heb de baan nu zelf twee maal bezocht; met zowel vrienden als collega´s. Een erg geschikte plek voor een personeelsuitje. Terwijl steeds drie personen instructies krijgen op de baan, is er voor de overige personen gelegenheid toe te kijken aan de baan of vanuit de sfeervol ingerichte kantine waar we genoten van een buffet.
De instructies op de baan zijn duidelijk en de baan is erg geschikt voor beginnende wintersporters die de basistechnieken van het skiën onder de knie moeten krijgen. Instructies worden helder overgebracht door middel van een headset van de instructrice en speakers in de hal. Voor de gevorderde skiërs is het erg wennen omdat de baan als stroef wordt ervaren. Het materiaal was die keren dat ik er was goed verzorgd.

Ook hoor ik regelmatig positieve verhalen van ouders die hier komen met hun kinderen voor de wintersportvakantie. Door enkele bezoeken aan SnowiseSports beschikken de kinderen op de pistes alvast over de basistechnieken waardoor ze extra en meer van hun vakantie kunnen genieten.

SnowiseSports is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast146
16 maart 2018 · 00:21

zeer goede lessen gehad, prima locatie en stipt met de tijden

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast799
14 maart 2018 · 16:47

Ouderwetse methode. Vreselijk skiën op de rollerbaan helemaal als mensen er ook nog geen verstand van hebben. Locatie wel zeer goed.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast125
13 maart 2018 · 21:52

Prima borstelbaan om aan je gevorderde techniek te werken. Ook mijn partner, zonder ski ervaring, heeft hier prima les gehad wat hielp als voorbereiding voor de Alpen.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Roy83
13 maart 2018 · 20:10

Jaren geleden (toen ik nog in Twente woonde en net 1 week skiën achter de rug had) heb ik les gehad van (meestal) Marleen. De lessen zijn ontzettend gestructureerd, ze houden veel bij en bouwen het stapsgewijs goed op. Wel viel ons, in vergelijk met recentere ervaringen met andere rolbanen, op dat het wel heel methodisch gaat, waardoor mensen die veel denken misschien soms met een wat te vol hoofd skiën, maar dat is heel persoonlijk. Marleen is echt een goede lerares, wij hebben ook echt beter leren skiën daar.

De hal is modern, in een mooie schuur. Parkeren is geen probleem, even aan de bar zitten is gezellig en de baan was prima. Meestal met 3, prima schoenen en materiaal (in 2014) en een informatieve website. Geen maximale beoordeling omdat wij Delphindoorski net wat fijner vinden, maar voor de Tukkers onder ons is dit echt een prima rolbaan!

Met partnerSkiër4 tot 6 jaar ervaring