BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
SnowiseSports Twente

SnowiseSports Twente

(10 reviews)

Beoordeeld met een 7.4 op basis van 10 stemmen.

SnowiseSports Twente
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Deurningerstraat 22
7561 PK Deurningen
Nederland
T: 074-2774326
https://www.snowisesports.nl

Snowise is een relatief nieuwe en moderne indoorrolbaan met haar eigen stijl en methodes. De accommodatie oogt modern en fris en is voorzien van een gezellige kantine met bar en een groot raam richting de rolbaan. Hier kun je een hapje en een drankje bestellen en wordt er vaak nog even gekletst en bijgepraat na lessen. Ook de mooie gescheiden kleedruimtes met douche en de zithoek zijn nieuw en zien er goed uit. In het hoogseizoen is het erg druk bij Snowise, wat mede komt doordat de eerste reserveringen soms al een jaar van tevoren gemaakt worden.

Kindercursussen

Om de ski- en snowboardlessen nog leuker te maken voor kinderen, heeft Snowise haar eigen methode ontwikkeld. De kinderen leren hier in een 'boot' te skiën in plaats van in een pizzapunt. Hierdoor hebben ze het parallelskiën sneller onder de knie. Ook kunnen kinderen zich uitleven op de trampolines naast de rolbaan. Met het 'Snobewise' stickerplan krijgen de kids een eigen boekje waarin ze bij kunnen houden wat ze hebben geleerd en hoe ver ze zijn in de ontwikkeling. Heeft een kind een bepaalde techniek of handigheid onder de knie, dan krijgt hij of zij een sticker voor dat onderdeel. Is het boekje vol, dan gaan ze naar een nieuw boekje waarin een hoger niveau wordt nagestreefd. Zo leren de kinderen spelenderwijs de juiste techniek en keren ze vaak vrolijk terug om nog meer stickers te verdienen.

Videomateriaal

Om de lessen wat extra's te geven maakt Snowise veel gebruik van videomateriaal. Aan de hand van de beelden krijgen de cursisten tips en kunnen zij duidelijk zien wat zij verkeerd doen of wat er nog beter kan Deze beelden worden ook online geplaatst, zodat men thuis nog een keer kan kijken en zodoende goed voorbereid naar de volgende les komt. Dit heeft een positief effect op de snelheid van het leerproces.


Wat vind jij van SnowiseSports Twente?

Beoordeeld met een 7.4 op basis van 10 reviews

 • Gast328
  Gast328 19 januari 2020 · 17:45

  Het is een mooie hal waar je prima aan je techniek kunt werken. De meeste leraren zijn vriendelijk en kundig. Met name complimenten voor Elko die ons meestal les gaf. Het skiën in de kerstvakantie ging daardoor beter dan ooit. Het is wel jammer dat eigenaresse Marleen er vaak shagerijnig bij loopt en soms ook de leraren op de kop geeft waar anderen bij zijn.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast960
  Gast960 17 november 2018 · 08:16

  Mooie video's op YouTube. Eenvoudig klanksysteem. Goed materiaal. Er wordt goed les gegeven.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast011
  Gast011 21 maart 2018 · 09:50

  Ideale manier om er weer in te komen na enkele jaren niet geskied te hebben. Vooral aan de techniek kan hier geweldig gewerkt worden. Erg prettig om nadien de piste op te gaan, heb er veel aan gehad. Ook de kinderen hebben er les gehad (6 en 8 jaar). Ze hebben de beginselen hierbij geleerd, perfecte manier om zo te starten met skiën. De skileraren deden dit erg goed, zeer kundig, geduldig en prettig in omgang. Organisatorisch valt er nog wel winst te behalen, denk hierbij aan planning en ook de communicatie daarover naar de deelnemers, volwassenen en kinderen. Dat liet vaak toch wel te wensen over. De aankleding rondom de baan kan misschien ook iets gezelliger, alsof je je bv. al in Oostenrijk op de piste waant. Kortom: wij waren dik tevreden, hebben er allen wat aan gehad en dus ook zeker al aanbevolen bij anderen!

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast359
  Gast359 20 maart 2018 · 16:21

  Zowel Jefrey als Marleen geven duidelijke aanwijzingen. Fijne sfeer, je voelt je welkom.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast986
  Gast986 20 maart 2018 · 13:46

  Prima indoor baan! Sfeervol ingericht, goed matreaal en prettige instructeuren. Voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar. Lessen zijn gestructureerd en volgens vaste methodiek. Soms maakt dit het lastig om aan je techniek te werken omdat je hoofd af en toe overloopt doordat je aan veel verschillende zaken "moet" denken.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over SnowiseSports Twente.