BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Snowlimits Groningen

Snowlimits Groningen

(8 reviews)

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 8 stemmen.

Snowlimits Groningen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Bieskemaar 2
9735 AE Groningen
Nederland
T: 050-5892039
https://www.snowlimits.nl

Snowlimits geeft al ruim twintig jaar ski- en snowboardles en zit sinds vijftien jaar in Groningen. De accommodatie is erg ruim en heeft naast een gezellige après-skibar boven ook een kleinere bar aan de rolbanen. Vanaf een balkon heb je een mooi uitzicht op de banen. Verder is het pand erg modern en goed onderhouden. Zo worden de matten maximaal drie jaar gebruikt en worden ook de ski’s en boards regelmatig vervangen. Snowlimits is een duurzame accommodatie; door de vele zonnepanelen op het dak draait de rolbaan klimaatneutraal.

Snowlimits is het hele jaar door geopend. In de zomer is de rolbaan slechts beperkt open voor groepen en partijen. Van november tot en met februari kan het erg druk zijn bij Snowlimits; sommige tijden worden al voor de zomer geboekt.

Eigen methodiek

In de loop van de jaren heeft Snowlimits een eigen lesmethodiek ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op zowel de Oostenrijkse als de Nederlandse leerschool en is aangepast aan de indoorrolbaan. Voordat de gediplomeerde instructeurs daadwerkelijk les mogen geven, worden ze eerst bijgeschoold door Snowlimits om ervoor te zorgen dat zij de methodiek goed kunnen toepassen. Naast skiën en snowboarden wordt er ook lesgegeven in telemarken. In de daluren worden er ook speciale lessen op maat verzorgd voor mensen met een beperking.

Overige activiteiten

Je kunt bij Snowlimits naast lessen ook voor veel andere wintersportdiensten en -producten terecht. Zo levert de rolbaan, als bootfitspecialist van het noorden, maat- en handwerk. Daarnaast kun je er ski’s, snowboards, kleding en accessoires kopen en huren. Tevens wordt er ook onderhoud aan ski’s en boards verzorgd.

Buiten de kleine kaart om, kun je bij Snowlimits buffetten en barbecues reserveren voor bijeenkomsten en feesten. Zeker in de zomer wordt dit vaak gedaan, gecombineerd met verschillende activiteiten op en rondom het terrein.


Wat vind jij van Snowlimits Groningen?

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 8 reviews

 • Gast879
  Gast879 20 september 2019 · 18:46

  Leuk skicentrum met veel kennis en ervaring. Als ervaren wintersporter krijg je les op hoog niveau. Ook slaag ik regelmatig in de shop.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast496
  Gast496 22 september 2018 · 23:11

  Deskundige trainers, echter wel een groot verschil in didactische vaardigheden, variërend van erg vriendelijk tot zeer direct. Ik heb me voor het derde jaar op rij ingeschreven voor lessen. In de sneeuw heb ik steeds erg veel baat bij de lessen op de baan. Voldoende ski’s en schoenen aanwezig. Leuke ski shop en leuk horeca gedeelte.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • DJGizbo
  DJGizbo 26 maart 2018 · 09:55

  Sfeer is top, lessen professioneel, bar is gezellig, ik ben fan van Snow Limits.

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast601
  Gast601 16 maart 2018 · 10:33

  Een indoor rolbaan is dé manier om technisch te verbeteren. De baan laat weinig ruimte over voor “smokkelen”, dus het komt op de juiste techniek aan. Veel ervaring bij/met Snowlimits Groningen: goed opgeleide leraren met hoge kwaliteit en uitdagende lessen en goede lesopbouw! Skiën op een rolbaan is intensief én effectief!

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast935
  Gast935 14 maart 2018 · 21:45

  Goede trainingen op de baan gehad, een compleet aanbod in de winkel met mooie merken en goed advies en goed ski onderhoud.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Snowlimits Groningen.