Blog

Ski amadé: Oostenrijks grootste skiparadijs

Ski amadé: Oostenrijks grootste skiparadijs
14 februari 2018 stefaniromani

Vijf regio‘s, 760 pistekilometers, 270 liften en 260 skihutten en bergrestaurants – dat is Ski amadé. Tot Oostenrijks grootste skiparadijs behoren: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal. Het motto van Ski amadé luidt: ‘Ski amade – made my day‘!


De ultieme skidag

Vóór het ontbijt al op de top, met een snowbike over de pistes zoeven, een rustmoment in de skihut waar je volgens insiders geniet van de beste ‘Kasnocken’ (kaasknoedels) ter wereld. Met tips van de chef-kok op zak en een hoofd vol nieuwe indrukken lig je ’s avonds in bed en vraag je je af – “Heb ik vandaag werkelijk ook over een waterval gevlogen?” Heel goed mogelijk! Want zo zien de dagen er in Ski amadé tegenwoordig uit. Verpakt als kant-en-klare arrangementen en begeleid door professionals kunnen selecte groepjes deelnemers smullen van het ene magische wow-moment na het andere. Gewoon genieten, plezier hebben en mooie herinneringen mee naar huis nemen.

>> Bekijk alle opties voor een onvergetelijke wintersport.


Win een wintersportvakantie met #skiamademoments

Laatst op wintersport geweest naar Ski amadé? Scroll dan nog snel je videos en foto’s op je telefoon of camera door, want wie weet win jij hiermee een trip met je vrienden naar Ski amadé!  Selecteer je hoogtepunten en deel ze met #skiamademoments via Facebook, YouTube, Vimeo of Instagram. Meedoen kan tot 20 maart.

>> Bekijk de website van Ski amadé voor meer informatie.


Paasvoordeel voor families

Van 18 maart tot het einde van het seizoen kun je met een voordelig familiepakket op wintersport naar Ski amadé. Kinderen tot 15 jaar skiën in die periode namelijk gratis wanneer minstens één ouder een skipas van 6 dagen koopt. Verder zijn er in die periode in elk Ski amadé-skigebied gunstige prijzen en leuke evenementen!