BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Achensee

Reviews Achensee

86% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.4 op basis van 3706 reviews.

 • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, super kindvriendelijk, laag prijsniveau en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
 • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Achensee?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast097
  Gast097 18 maart 2014 · 12:45

  ideaal skigebied voor beginners en kinderen. Wij zijn hier 2 jaar op rij geweest en de kids (nu 8 en 10 jaar) hebben hier superveel bijgeleerd. In Achenkirch is het heerlijk skiën met korte wachttijden aan de liften, brede pistes, leuke hutten...

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 28 februari 2011 · 17:28

  zeker leuk als beginnend snowboarder het is niet al te groot en de pistes niet al te moeilijk. kwa apré ski is er niet gek veel te doen want er zitten in achenkirch zelf maar twee soort van apré ski hutjes waar het wel gezellig is.

  Met vrienden Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 8 december 2008 · 15:43

  Helemaal super voor kleine kinderen, voor de betere skier is er niet zo veel te doen. Maar een paar kilometer verder in Achenkirch heb je weer volop mogelijkheden.

 • Anoniem
  Anoniem 24 januari 2008 · 18:01

  Pertisau is een uitgerekt plaatsje in het dal met veel grote gezellige hotels. De piste\'s zijn eenvoudig maar voor beginners erg gezellig. Voor kinderen is het ? groot eldorado. Een prachtige heel grote flauwe helling onder aan het dalstation. Het skigebied is per bus (gratis) prima te bereiken. Het gebied is zeer sneeuw zeker. Er zijn erg goede mogelijkheden voor lang-lauffers. De apre-ski is zeer beperkt, maar in die eene tent is het wel altijd feest.

 • Anoniem
  Anoniem 21 augustus 2006 · 10:28

  Achenkirch is echt de perfecte plaats om voor de eerste keer de wintersport te ervaren. Ondanks de relatief lage ligging is het enorm sneeuwzeker. De pistes zijn niet echt moeilijk en daarom is het gebied uitermate geschikt voor beginners. Gevorderde skiërs kunnen het gebied gemakkelijk in één dag verkennen. De sfeer in Achenkirch is erg goed. Alles gaat gemoedelijk en rondom de liften zijn veel gezellige eet- en drankgelegenheden. Een absolute aanrader is de rodelavond op woensdagavond. Deze moet je absoluut een keer hebben meegemaakt ! Nogmaals, ga je voor de eerste keer op wintersport, ga dan beslist naar Achenkirch !!