BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Bereikbaarheid Ponte di Legno - Tonale

Bereikbaarheid Ponte di Legno - Tonale

Met de auto

  • 1115km vanaf Utrecht (toon route). Vanaf de snelweg ben je nog 70km onderweg naar je bestemming.

Route

  • Te bereiken via Kufstein. De weg tussen München en de grensovergang bij Kufstein kan in vakanties en weekenden zeer druk zijn. Vergeet geen vignet te kopen, want voor elke meter Oostenrijkse snelweg heb je een vignet nodig (grofweg 9 euro voor 10 dagen).
  • Ook te bereiken via de grensovergang bij het Oostenrijkse Reutte. Houd er rekening mee dat de weg van Reutte richting de Fernpass in het weekend zeer druk kan zijn. Je hebt voor dit stuk geen vignet nodig.

Let op!

  • Wanneer je via Reutte bent gereden moet je over de Fernpas. Zeker in de weekenden kan het op deze pas zeer druk zijn. Bij sneeuwval is deze route door de enorme files niet aan te raden. Wanneer je de pas over bent en de snelweg in het Inntal op rijdt, heb je een vignet nodig!
  • Wanneer je via Kufstein of de Fernpas bent gereden moet je over de Brennerpas. Wachttijden zijn er over het algemeen nauwelijks, alleen tijdens vakanties (en tijdens sneeuwval) kan het wat drukker zijn. Dit is absoluut geen moeilijke pas om te rijden (er loopt gewoon een snelweg overheen). De tol voor de Brennerpas bedraagt grofweg 9 euro én je hebt een vignet voor de Oostenrijkse Autobahn nodig.

Bereikbaarheid per dorp

  Afstand vanaf Utrecht Afstand vanaf de snelweg
Passo del Tonale 1117km 70km
Ponte di Legno 1128km 80km
Temù 1132km 85km

Met het vliegtuig

  Afstand Reistijd Directe vluchten
Vliegveld Milaan Bergamo 129km 02:07 rijden 2x per dag
Vliegveld Verona 180km 02:14 rijden 0x per dag
Vliegveld Milaan Malpensa 217km 02:56 rijden 3x per dag
Vliegveld Innsbruck 230km 02:45 rijden 4x per dag

Ponte di Legno - Tonale reisplanner