BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Laax - Flims - Falera

Reviews Laax - Flims - Falera

85% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 8.7 op basis van 3729 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, goede mogelijkheden voor tochten, voldoende off-piste, rustig, kindvriendelijk, eenvoudig bereikbaar, sneeuwzeker en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Duur

Wat vind jij van Laax - Flims - Falera?


Beoordelingen van gebruikers

  • MountainHugger
    MountainHugger 3 april 2018 · 11:55

    + hele gebied te bereiken via blauwe pistes, heerlijk touren en kms maken. + sneeuwzeker - druk bij de liften 10min wachten is geen uitzondering - duur - hoog gelegen liften gaan snel dicht vanwege wind, in 4 dagen kon ik geen 1x voorab op. (Maar heeft elke hooggelegen skigebied last van maar hier lijkt het erger) Cassons is dicht sinds 2015 staat nog steeds op de kaart hier op de site.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast585
    Gast585 20 maart 2017 · 16:44

    mooie pistes uitgebreid funpark toffe pistehutten gemoedelijk

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast407
    Gast407 1 maart 2017 · 17:42

    Een geweldig gebied. Kwaliteit in alles. Mooie pistes, heerlijk eten en fijne mensen. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Een echte aanrader.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast670
    Gast670 13 mei 2016 · 00:43

    Fantastisch gebied. We komen hier al meer dan 20 jaar. En ja het is een kostbare vakantie maar dan krijg je ook waar voor je geld. Wij hebben het geluk dat we nu een betaalbare accommodatie gevonden hebben en dus is alleen de skipas nog duur. Dat kan iets goedkoper via LAAX+ en dan twee maanden van tevoren skipassen kopen. Dat scheelt echt. In dit gebied kun je mooie routes skien terwijl je weinig tijd in de lift zit.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast140
    Gast140 10 april 2016 · 11:24

    Fantastisch gebied! Geen wachttijden bij de liften. Rustig op de pistes. Lange afdalingen. Moderne luxe liften. Ad.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast258
    Gast258 25 januari 2016 · 21:28

    Alles was top (en duur uiteraard), maar het onderhoud van de pistes was ronduit slecht. Ondanks hevige sneeuwval waren er maar een paar pistes open. Enorme teleurstelling!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast437
    Gast437 29 oktober 2015 · 13:14

    Voor freestylers een super gebied. De funparken die aanwezig zijn , zijn echt van super kwaliteit ! Als je gewoon komt om te skieën zou ik dit zeker niet aanraden. Weinig variatie in piste, de helft van de pistes was gesloten ( einde van maart 2014 ) ondanks de verse sneeuw die er was gevallen. Wachttijden vallen zeer goed mee, nooit echt lang moeten aanschuiven. De prijs is wel extreem hoog, voor een tas met soep betaal je al gauw 12 euro.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast407
    Gast407 24 februari 2015 · 22:26

    Ge-wel-dig. Pistes zijn super en voor iedereen wat wils. De off-piste afdalingen zijn perfect geregeld en de meeste lange afdalingen zijn pareltjes. Een echte aanrader dus! Falera is een heerlijk rustig dorp waar het in de ochtend niet al te druk is. Ook het nachtdepot bij de ski rental bij het talstation is super fijn! Top dus.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gehan
    Gehan 30 december 2014 · 19:23

    Meest complete gebied waar ik ooit skiede! (nieuwjaar 2012-2013) Brede pistes, lange pistes, prachtig decors, offpiste"pistes", geweldige offpiste mogelijkheden in de bossen, fenomenale snowparken, helling naar zuid gericht en toch sneeuwzeker, lekker eten, moderne liften, leuke sfeer, faciliteiten voor kinderen echt alles is er! Omdat we toch ook kritisch moeten zijn. ? Niet zelfde après ski als in Oostenrijk, maar er zijn zeker bars. Films is het meest levendig. Enja, La Suisse, dus toch wel prijzig op alle vlak. Maar WOW was dat het waard! Beste plek waar ik ooit op latten stond! Ik was er een week en had de indruk nog twee of drie weken te kunnen blijven om alle mogelijkheden te ontdekken! TIP: Als je een centje over hebt... Thermen Vals! ?

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast575
    Gast575 12 januari 2014 · 16:12

    Mooi gebied ik ga dit jaar weer. Wat ik persoonlijk een hele mooie piste vind is van de crap mesagn naar plaun. Verder is het snowpark top. De freestyle piste is geweldig voor ieder is de wel wat te vinden daar. Ik ga dit jaar weer gewoon een top gebied.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • TombaLaBomba
    TombaLaBomba 18 maart 2013 · 16:37

    Eerste maal Zwitserland en buiten de iets duurdere prijs niets dan voordelen. Die duurdere prijs is mijns inziens te rechtvaardigen, het eten is gewoon veel beter dan in Frankrijk en de mensen zijn veel vriendelijker, overall een verademing ivgm Frankrijk. De meest moderne liften die ik al heb gezien. Ik heb maar 4 slepers geteld ipv de 9 vermeld op de site. (Het kaartje op deze site is niet meer up to date). Verder zeer gevarieerde pistes en de gereglementeerde off-pistes zijn enorm fun. Dit systeem zouden ze overal moeten toepassen. Laax zelf is wel slaperig, après ski is zo goed als onbestaande. Laaxerhof is trouwens een zeer goed hotel, hoewel de kamers een beetje gedateerd zijn.

    Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast697
    Gast697 7 januari 2013 · 11:29

    Dit gebeurt is fantastisch. De nieuwe liften maken dat het gebied het meest efficiëntst is wat ik ooit heb meegemaakt. Waar ter wereld heb je een gebied met 250km aan pistes, waarbij je toch in elke uithoek van het gebied binnen 15 minuten kan zijn? De afdalingen zijn lekker lang, enorm breed, en perfect op de zon gelegen. Als snowboarder kan ik me altijd storen aan pistes/traverses waarbij te weinig helling is om vooruit te komen, maar deze zijn nu compleet verdwenen uit het gebied. Offpiste is hier perfect gereguleerd, en de mooiste stukken worden aangeven op de pistekaart met gele lijnen (dit zouden ze overal moeten doen!). Sleepliften zijn er niet meer, alleen op de gletser uiteraard (dat kan ook niet anders), en de slechtste lift is nu eentje zonder stoelverwarming (bij andere gebieden ben je blij als je uberhaupt een lift hebt met stoelverwarming). Komend seizoen (of 2014) komt er nog een nieuwe lift bij La Siala die ook langer naar beneden door gaat lopen, en er komt op termijn ook nog een nieuwe lift vanuit het dorp Flims via de Grauberg naar Muota Rodunda, welke het feest compleet maken. Het is jammer dat het in het dure Zwitserland ligt, maar wat een topgebied.

    Met partner Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gehan
    Gehan 31 december 2012 · 01:01

    Belangrijk iets vergeten vermelden... Tijdens een top periode als de kerstvakantie heb ik nooit langer dan 2 minuten moeten aanschuiven, ongelofelijk! Dit gebied kan echt een enorme massa mensen aan! Volgens mij vooral omdat het zo uitgestrekt is. Met uitzondering van zaterdag, dan staan blijkbaar alle Zwitsers zelf op de laten. ? Maar dat is maar twee of drie keer per jaar, als een top Zwitsers weekend samenvalt met een top vakantieperiode.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gehan
    Gehan 31 december 2012 · 00:57

    Zonet terug van 5 dagen Alpenarena Laax-Flims-Falera. Dit is het meest complete gebied waar ik ooit ben geweest! Lange, brede, steil, dalafdalingen, kort, makkelijk, moeilijk, hooggebergte, bossen, offpiste, freestyle,... alles is hier mogelijk. Maar dan ook alles! Dit jaar is er geïnvesteerd in enkele nieuwe liften, hierover valt niet te klagen zoals ik las in een ouder bericht. Nieuwe zitjes, nieuwe gondels... Er zijn nog enkele 'oudere' liften, te verstaan als driezit zonder verwarmde kussens, maar deze storen absoluut niet. De lift naar Cassonsgrat is een pareltje dat ze van mij nooit mogen vervangen. Leidt naar offpiste afdaling, hierdoor blijft deze helling zeer lang vol met diepe poeder liggen! De prijs in het hele gebied ligt hoger, zeker waar. Het is en blijft Zwitserland. Maar het is zijn meerprijs absoluut waard! Prachtige pistes, zéér goede verbindingen, overal waar ik kwam goed eten (zowel voor 10CHF als voor 40CHF) het was simpelweg altijd lekker. Falera en en Laax dorp zijn gezellige rustige dorpen, Laax, waar de lift vertrekt is dat veel minder (alleen verblijven). Flims is het grootst maar behoudt zeer goed typisch Zwitsers karakter. Dit dorp raad ik dan ook ten zeerste aan, hier heb je alles! Kortom, TOP-ervaring, ik ga ZEKER OPNIEUW!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Timo
    Timo 7 maart 2012 · 21:32

    dag mensen ik kom nu al 5 jaar in laax duur is het niet als je bekijkt wat je er voor terug krijgt een GEWELDIG skigebied met prachtige uitzichten je kan zelfs andere gebieden zien liggen vanaf la siala (elm kun je zien liggen). maar website wintersporters het paradijs voor snowboarders kopje moet veranderd worden want het is ook voor freeskiers en er zijn nu 5 snowparks eentje in het voor seizoen op de vorab gletcher in het hoog seizoen niet omdat het dan te druk is en rond de crap sogn john ils plauns beginner park met swatch airbag noname park grootste halfpipe van europa 150 meter lang 4 en half tot 5 meter hoog en de freestyle piste van 1 kilometer.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Mark
    Mark 5 januari 2012 · 16:48

    Heerlijk en mooi gebied, verbleven in dorp flims, prima rustig dorp, met de belangrijkste winkels en voorzieningen. Alles erg goed geregeld en georganiseerd, straten worden sneeuwvrij gemaakt. Prima ski en snowboardpistes met voor n ieder wat wils. Apresski rustig maar gezellig.

    Met familie Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
  • eric
    eric 9 december 2011 · 22:28

    super gebied zonder drukte gezelligheid van oostenrijk piste van frankrijk. groot en uitgestrekt gebied sneeuwzeker 3100m!!! 3x geweest kom zeker terug.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Pieter
    Pieter 7 december 2011 · 16:56

    Schitterend gebied ! Ik ben hier al 15 tal keer geweest, kwamen vroeger, sinds de jaren 1990 jaarlijks naar Laax. Uitgestrekt, met goed onderhouden, brede pistes en moderne liften. Topbestemming om te wintersporten.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Fam. Janssen
    Fam. Janssen 29 september 2011 · 15:40

    Echt Super, We hebben genoten!! Wel jammer Prijs een beetje duur! Want bijv Fiss is lekker goedkoop. Daar gaan we de volgende keer weer naartoe!! Alleen jammer van de kwaliteit pistes daar(dat daar in Flims vele malen beter). Een beetje voor beginners in Fiss.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Johan
    Johan 6 augustus 2011 · 11:56

    In februari 2010 geskied en geboard in Flims-Laax-Falera. Het is een prachtig skigebied, met voor Zwitserse begrippen veel piste kilometers (220 km). De sneeuwzekerheid is goed, al zijn de dalpistes wel gevoelig voor fohn en zacht weer, doordat ze onder de 1500 meter liggen. Dit is geen groot nadeel, omdat het merendeel van de pistes hoger gelegen is. De variatie is qua makkelijke pistes wat beperkt: de blauwe pistes zijn vaak verbindingsroutes waar het nodige geprikt moet worden (zeker voor de snowboarders een nadeel). Voor gevorderden prima pistes en voor de freeriders is het een off-piste Mekka. De zwarte Piste (nr.35)van de Vorab Gletsjer naar Alp Ruschein is een echte aanrader! De Crap Sogn Gion is de huisberg van de snowboarders en freestylers, hier zijn ook de meeste funparks te vinden. Een van de liften komt langs de funparks, dus je kunt ook nog genieten van de stunts! Persoonlijk vind ik het jammer dat er relatief veel pistes op dezelfde berghelling zijn. Het beperkt de variatie en hierdoor kan het bij sommige liften wat druk zijn. Vooral het dalstation in Flims is het(zeker in het hoogseizoen) behoorlijk druk tussen 8:00 en 10:00 uur 's ochtends. Apres Ski is er, net als in de rest van Zwitserland, vrij beperkt. Kortom: absoluut een aanrader om hier eens te gaan skien of boarden!

    Met partner Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Peter
    Peter 31 maart 2011 · 14:54

    Goed gebied, veel afwisseling in de pistes, gele pistes + freeride pistes zijn een aanwinst in een gebied en zouden overal moeten worden aangelegd, super! Er zijn een paar opmerkingen te maken over vlakke stukken op de piste, maar het goede nieuws wil dat ze het gehele gebied een update gaan geven in zomer 2011 en zomer 2012. Als ik het nieuwe pisteplan zo bekijk zouden die vlakke stukken niet meer aan de orde zijn. Daarnaast verdwijnen met deze updates de laatste sleepliften uit het toch al enorm moderne liftassortiment. Een bottleneck, namelijk om van La Sialla naar laax te komen, zal worden weggehaald door het aanleggen van een nieuwe piste tot aan Plaun. Het enige wat het gebied nog mist is een echt goede apres ski tent, maar je vermaakt je er nu ook al wel hoor ?

    Met partner Snowboarder
  • Elwin
    Elwin 24 februari 2011 · 22:33

    Wat een ervaring! Je gaat in de drukste week van het jaar op wintersport in Laax en het wordt de rustigste wintersport evar! Hier ontbreken dus de voordring Nederlanders en Duitsers...... Wat een genot! Lekker groot skigebied met lekker lange rode en zwarte pistes die goed geprepareerd zijn, skie niveau is ook redelijk hoog hier waardoor je je geen baan tussen de amateurs hoeft te banen. Zijn er ook nadelen? Ja, het is inderdaad best wel duur en er hadden van mij wat meer zitliften mogen zijn maar ik heb begrepen dat er volgend jaar (2012) een aantal liften vernieuwd worden. Conclusie: Niet heengaan! Want dan ga ik volgend jaar weer!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Sjoerd
    Sjoerd 23 februari 2011 · 08:25

    Wat een heerlijk megagebied! Lange pistes, geen wachtrijen bij de liften, alles lekker goed onderhouden en toch authentiek. Goede restaurants en weinig Nederlanders. Kan dus niet beter als je echt op vakantie wil zonder die ohohcherso Hollanders. Ook veel offpiste mogelijkheden. Liften blijven lekker lang open zodat je ook 's-avonds en bij extreme weersomstamdigheden kunt skien. Gisteren nog met 50 mtr zicht, -11 en windkracht 7 vanaf de gletscher een waanzinnige "expeditie" afdaling gemaakt. Prijzen zijn hoog, masr dan heb je ook niet van die Turkije-gangers. Veel plezier!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Kb
    Kb 22 februari 2011 · 22:48

    Heel leuk ski gebied en veel vriendelijke mensen. Piste's waren goed onderhouden en goed en snel bereikbaar. Er zijn goede restaurants met redelijke prijs kwaliteit verhouding. Ook behulpzame mensen bij de ski verhuur, ruilen van de ski's was geen probleem. En voor de mensen die zeiken dat het duur is en dat er geen klokken hangen bij de liften, ga lekker naar winterberg in duitsland lekker goedkoop en nog 100.000 nederlanders waarover je over alles en nog wat kan zeuren.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • maliviski
    maliviski 6 februari 2011 · 17:30

    Heel duur. Je moet veel prikken. Pistes worden niet goed geprepareerd. Duurt heel lang om gletcher te bereiken. Trage en oude liften, vooral Vorab sleeplift, La Siala en die grote gondole uit Laax. En wat ik heel vervelend vond is het totale gebrek aan klokken in talstations. Ik heb nergens een klok gezien in het hele ski gebied, denk ik, behalve op mijn mobiltje!!! Eten in restaurants in dorpen wel heel lekker, maar duur. Pistes zijn heel lang, met veel afwisseling.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Don Camilo
    Don Camilo 25 januari 2011 · 18:48

    LAAX, Heeft u voor mij.....Ja , dat is dan 20 euro... Opzich een leuk gebied met ellelange pistes maar veel te weinig liften. Eigenlijk komen teveel pistes uit op de zelfde lift waardoor het gebied heel klein lijkt.Verblijf in het riderspalace wat erg schoon , goed en vergeleken met andere hotels een stuk prijsbewuster is.Mooie kamer met alles wat je nodig hebt.Nette snowboadersbar bij de ingang en lounge er achter.We hadden zelf net genoeg sneeuw om ofpiste te gaan.Het preparen van de pistes word slecht bijgehouden ( ws te weing piste bullies )Een enkele piste werd geprepareerd.Erg wind gevoelig.zodra er een briesje opsteekt word het bovenste gedeelte gesloten.Apres ski op zijn zwitsers dus erg rustig en met veel gesmolten kaas!!!Of ik er nog een keer naar toe ga???? Nee , ik heb het na 4 dagen gezien.Lekker in Februari naar de Dolemieten. Voordeel : Erg dichtbij , 7 uur rijden. Lange pistes , Met veel sneeuw goede veilige off piste. Nett kamers. Nadeel : warme chocomel 5 euro , biertje 5 euro , Pizza 23 euro. Teveel pistes naar 1 lift. 1 scheet en de helft van de pistes gaan dicht. Veel succes voor die en gene die er naar toe willen gaan !!

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Vennebak
    Vennebak 28 december 2010 · 22:35

    Dit gebied viel ons erg tegen; zojuist terug van een week Flims/Laax (18-26 december 2010). Let op: dit valt waarschijnlijk onder laagseizoen want de Zwitsers houden de helft van de pistes gesloten (te weinig sneeuw? er lag 1.80m..) Je betaalt echter de volle mep voor je skipas. De pistes worden niet goed onderhouden en omdat heel veel liften dicht waren was er ook een beperkt aanbod van pistes. Vanaf 26 december is ineens alles open! Er werd ons verteld dat de buitenlanders toch niet klagen en ze de pistes goed willen houden voor de Zwitsers zelf en de vele Duitse toeristen...De pistes onderling zijn niet snel verbonden; lange tijd in kabelbanen en stoeltjesliften. Voor ons valt ditskigebied af(overigens waren er ook boarders bij; de blauwe pistes vallen veelal af omdat dit omlooppaden zijn waar nauwelijks hoogteverschil is). Wat ons betreft zijn er zeker voor de prijzen welke in Flims en Laax gevraagd worden veel betere skigebieden. En wij waren niet de enige met deze mening.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • snowboarder
    snowboarder 15 december 2010 · 21:56

    LAAX, een van de beste ski gebieden naar mijn keuze! voor snowboarden is het ideaal. er zijn 3 snowparken: 1 beginnerspark, 1 gevorderd (noname) en een voor de expert met grote kickers (plaun). verder is er voor de snowboarders een bigairbag, en vele offpiste mogelijkheden, brede pistes mooie liften, prachtige panoramas, vooral bij de vorab en crap mesegn. kortom, naar mijn mening het beste gebied voor snowboarden!

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Berend
    Berend 27 september 2010 · 18:06

    Ik heb er 9 keer gezeten in het zelfde huisje dat mijn oma regelde via een vriend van haar die in dat huis woont. Leuk appartement met grote hellende tuin(waar steeds een sleebaan maakte). Het is een supergebied. Goede/makkelijke skiverhuur+skiopslag. Dus geen gesjow met die ski's. Goede pistes vooral dat beginners gebied met blauwe pistes.Alleen soms echt restaurant lijken wel echte vreet-je-vol-restaurants. Maar ook kleine gezellige bars.Niet al te lange liften wachtrijen vallen wel mee soms wel ff wachten. Maar echt een aanrader.

  • Anoniem
    Anoniem 8 mei 2010 · 22:19

    In februari 2010 geskied en geboard in Flims-Laax-Falera. Het is een prachtig skigebied, met voor Zwitserse begrippen veel piste kilometers (220 km). De sneeuwzekerheid is goed, al zijn de dalpistes wel gevoelig voor fohn en zacht weer, doordat ze onder de 1500 meter liggen. Dit is geen groot nadeel, omdat het merendeel van de pistes hoger gelegen is. De variatie is qua makkelijke pistes wat beperkt: de blauwe pistes zijn vaak verbindingsroutes waar het nodige geprikt moet worden (zeker voor de snowboarders een nadeel). Voor gevorderden prima pistes en voor de freeriders is het een off-piste Mekka. De zwarte Piste (nr.35)van de Vorab Gletsjer naar Alp Ruschein is een echte aanrader! De Crap Sogn Gion is de huisberg van de snowboarders en freestylers, hier zijn ook de meeste funparks te vinden. Een van de liften komt langs de funparks, dus je kunt ook nog genieten van de stunts! Persoonlijk vind ik het jammer dat er relatief veel pistes op dezelfde berghelling zijn. Het beperkt de variatie en hierdoor kan het bij sommige liften wat druk zijn. Vooral het dalstation in Flims is het(zeker in het hoogseizoen) behoorlijk druk tussen 8:00 en 10:00 uur 's ochtends. Apres Ski is er, net als in de rest van Zwitserland, vrij beperkt. Kortom: absoluut een aanrader om hier eens te gaan skien of boarden!

  • Anoniem
    Anoniem 28 december 2009 · 18:38

    Het skigebied Alpenarena Flims-Laax-Falera is qua ski-mogelijkheden perfect. Het is een gebied voor de ski? niet voor de apr?ski? Zowel de beginnende als gevorderde ski?kan zich hier goed uitleven. Van makkelijke blauwe pistes tot ongeprepareerd tiefschnee afdalingen,voor elk wat wils.

  • Anoniem
    Anoniem 28 december 2008 · 13:46

    Een woord: GEWELDIG! Echt een aanrader voor alle Nederlanders, die van echte wintersport houden! (Als je echt mooi wilt zitten, boek je de overnachtingen in Flims-Waldhaus in een appartement of hotel, de skibus pendelen je in 3 minuten op de piste, ideaal!)

  • Anoniem
    Anoniem 24 januari 2008 · 17:03

    Flims is eigenlijk de mooiste plek van het ski-gebied, vooral Flims-Waldhaus is echt een aanraden. Ligt ontzettend mooi tussen de bomen van prachtige hotel (4/5sterren!). S\'ochtends ben je binnen 4 min bij de liften vanuit Flims-Waldhaus met de skibus, echt ideaal gewoon! Veel beter als lopen met je ski\'s of snowboards... De prijs-kwaliteits-verhouding is goed; Wintersport hier is echt een aanrader!

  • Anoniem
    Anoniem 21 januari 2008 · 21:23

    Laax is een super gebied! Wij zijn pas terug van een weekje snowboarden en de sneeuw was heel goed. Dit is het 3de jaar dat wij er naar toe gaan. Mooie lange pistes,geen wachttijden aan de liften, leuke offpiste afdalingen en een goede sfeer en niet zo ver van huis.

  • adriaan wessels
    adriaan wessels 23 januari 2007 · 18:53

    een super skigebied, het is wel toegespits op de snowboarders. De off-piste mogelijkheden zijn enorm. nooit echt lange wachttijden aan de liften. La Vacca, is super om te eten (is een soort tipi-tent, heel speciaal!) en Zwitserland is duur? niet dus, 1.5l bier (in een cafe wel e) voor omgerekend naar Euro's 7.5 €. noem ik nu niet echt duur... enige jammere is dat er in Flims niet echt iets te doen om uit te gaan. Laax waarschijnlijk wel, maar hebben we nog niet gedaan... dit is mijn topgebied(dus niemand moet er langskomen, zeker skiers niet ?) meen het eigelijk!!!

  • Annemiek
    Annemiek 21 augustus 2006 · 10:19

    Het skigebied van Flims, Laax, Falera is prachtig. Het is er niet druk, prachtige piste's, mooie lange afdalingen, uitdagende ongeprepareerde routes, weinig nederlanders (is dan ook niet goedkoop). Minpuntje: ze kennen er geen apres ski zoals in Oostenrijk. Maar het skieën maakt alles goed. Verder goed te bereiken, 850 km. Gletscher aanwezig, sneeuwzeker.

>