Tips accomodatie Laax

Dit onderwerp gaat over de bestemming Flims - Laax - Falera

In januari zit ik voor werk een aantal dagen in de buurt van Zug in Zwitserland. Mooie kans om te combineren met een weekendje snowboarden. Ik zag bijvoorbeeld Laax als mooie optie. Wie heeft er goede tips voor accomodatie voor 2 personen?

Natuurlijk zit ik het liefst dichtbij de lift en iets van gezelligheid.

Zeker ook gezocht op de genoemde sites. Er is wel iets aan aanbod, maar toch flink aan de prijs of niet een erg goede locatie. Ben erg benieuwd of er wellicht mensen zijn die daar bijvoorbeeld een leuk B&Btje hebben gehad.

Het Rocksresort in Laax is echt perfect. Direct naast de liften onderaan de dalafdaling.
http://www.rocksresort.com/ ( Is niet heel goedkoop)

Ben zelf paar keer in Flims geweest. Volgens mij is de accomodatie daar niet echt voordelig, waar de actuele waarde van de Zwitserse franc ook aan bijdraagt.

Flims is niet echt bruisend en ik zag daar niet echt voordelige accomodaties, je zou eens kunnen kijken in Laax of Falera. Er is ook een dorpje op de weg naar Flims, ik meen Trin, volgens mij zou je daar wat voordeliger moeten kunnen verblijven, het is wel niet aan de voet van de lift. Is overigens een afstand van niks van daar tot de liften bij Flims. Er is ook een mogelijkheid om te overnachten bovenaan de lift vanuit Laax bij bergstation Crap Sogn Gion (het middelpunt van snowboarden daar), is wel hostel-achtig. Ben je 's ochtends de eerste en kun je de zon zien ondergaan bovenop de berg.

Skigebied is overigens prima.

2024 Met kleinkinderen, weer gebonden aan het hoogseizoen €€€

Wij zitten van 17/01/13 t.e.m. in Flims onmiddellijk aan de lift in dit leuke hotel http://www.arenaflims.ch ;)

Wij zitten van 17/01/13 t.e.m. in Flims onmiddellijk aan de lift in dit leuke hotel http://www.arenaflims.ch ;)

Gast722 op 18 okt. 2012 21:02

… t.e.m. 20/01/13
Sorry, was niet ingelogd. Arena Hotel in Flims is volgens mij prijs/kwaliteit zeer gunstig naar Zwitserse normen.

Thanks voor de tips, daar ga ik zeker eens naar kijken! Arena hotel ziet eruit als een goede optie, die ga ik eens contacten.

Onderaan de lift in Laax zit een heel mooi hotel, Laaxerhof. Eten is goed, maar vooral de kamers zijn super(zijn haast appartementen). Afgelopen twee jaar geweest.
Daarnaast vind ik Laax(en dus Flims-Falera) één van de mooiste en beste skigebieden waar ik heb geskied. Echt super! Heerlijke pistes die ook nog eens behoorlijk breed zijn. Nooit last van andere skiers, wat ik toch wel erg fijn vind. Echt een aanrader!

Ik zit een paar dagen in Berghaus Nagens (bij Flims). Kan er niet zoveel ervaringen over vinden, behalve wat Duitsers die het wel prima vonden… Uitzicht is echt geweldig en de first descent nog voordat de liftbedieners uberhaupt bij hun lift staan is natuurlijk helemaal geweldig !!
Nadeel is de prijs, maargoed daar zit wel ontbijt + diner bij (kost ong. 125e pppn).

Plaats een reactie