Nieuw in Alta Badia 2015/2016

Dit onderwerp gaat over de bestemming Alta Badia

Ontwikkelingen in Alta Badia voor het seizoen 2015/2016:

Lift 30, ‘La Fraina’ aan de kant van San Cassiano, was een 17 jaar oude 4-pers stoeltjeslift. Deze is vervangen en is vanaf deze winter een 6-pers ontkoppelbare stoeltjeslift.

King of the hill

Ook interessant twee dorpjes verder: Arabba fly … verbindt de noordzijde met de zuidzijde van Arabba waardoor je niet meer door het dorpje moet baggeren.

Goed om te weten @Lars3 , dank!

Dat scheelt aanzienlijk!

Nog meer nieuwtjes anyone?

King of the hill

Hallo allemaal
ik heb naar deze nieuwe liften zitten zoeken maar kan nergens foto,s hiervan vinden.
heeft iemand misschien een link?

Alpinforum.de

Al ergens anders gepost, maar de volledige lijst met vernieuwingen binnen de Dolomiti Superski:
http://www.dolomitisuperski.com/press-texts/de/1-dolomiti-su…

oei, dat is niet goed voor de plaatselijke friettent beneden arabba haha! hopelijk hebben ze die ijzige trap van de portavescovo ook veranderd. vrijwel ieder jaar lig ik daar op mn plaat, en dat al dik 10 jaar lang… overigens is er een nieuw spaarbekken gegraven bij de braia frada. filmpje staat ergens op facebook dat er een paar kilo aan dynamiet de lucht in gaat. verder rest hebben ze nog nieuwe sneeuwkanonnen neergezet en is de capanna nera ( die ontieglijk lange sleper, die het guinness book of records wel gehaald heeft) verkort is, hij start nu bij de uitgang van costes de l’ega. http://www.funivie.org/cantieri/thumbnails.php?album=402… http://www.funivie.org/cantieri/thumbnails.php?album=396… krijg geen foto gevonden van de capanna nera maar zal nog eens verder kijken

De Arabba Fly verbindt dan een blauwe piste met een zwarte? Begrijp de logica niet goed.

@Supersix3 de Arabba fly zorgt ervoor dat de sella ronda ook direct verbonden is, een rode en een blauwe piste met de sella ronda en los nog een zwarte volgens mij. Afgelopen week heb ik de lift allebei de kanten op genomen voor de beide sella ronda routes.

#proudtobepartofleswintersporters

Is de lift borest ook vervangen? Dit vormde altijd een groot knelpunt.

Dat is de lift over de wintercamping bij Corvara toch? Die was al vervangen voor gondeltjes/eitjes lift. Kom net iets hoger uit dan het oude station. Weliswaar uit de ski’s/board maar wel snel en weinig vertraging ervaren afgelopen jaar.

Plaats een reactie