Reviews Niedere Andelsbuch-Bezau

69% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7 op basis van 3690 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski, beperkte off-piste en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Niedere Andelsbuch-Bezau?

Reviews van gebruikers

Gast601
12 februari 2013 · 08:37

wij komen al 25 jaar naar andelsbuch vanuit VOORHOUT .
Het is altijd heerlijk en gemoedelijk en gezelligwe ontmoeten ieder jaar weer vrienden uit vele provincies vooral uit brabant en twente dat zijn waardevolle contacten .
morgen gaan we weer de boel op zijn kop zetten en genieten van de massa sneeuw die er ligt .ik hoop jullie allenweer te zien.
groetjesvan de voorhout groep Marian en Gerard knijnenburg .

Met vriendenSkiër
de Brabanders
17 december 2011 · 20:10

Voor ons een geweldig gebied waar we echt al ruim 33 jaar komen. Klein gebied maar supergezellig met carnaval, gezellige mensen bij de lift, skihut beneden en boven op de berg. Zeker geen wachttijden bij de lift, goed voor beginners gevorderde en mensen die van gezelligheid houden. Zelfs onze pubers gaan graag mee. Wat de prijzen betreft voor de "gewone" mens goed te doen, geen gepronk met mooie skies en skipakken als het maar gezellig is.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
26 december 2008 · 14:58

Wij gaan in februari 2009 voor de zesde keer naar Andelsbuch. Je kunt hier prachtig huisjes huren die aan de piste liggen. De pistes boven zijn erg breed en de afdalingen zijn erg mooi. Jammergenoeg ligt er niet altijd meer helemaal tot het dal sneeuw, maar als dat wel zo is is het een prachtig skigebied met ook leuke paadjes die niet op de officiele pisten liggen.

18 december 2008 · 16:24

Heel leuk skigebied voor families / gezelschappen! Piste is overzichtelijk. Het restaurant boven (Leo) en de skibar / restaurant beneden Paula zijn heel gezellig. Bij goede sneeuw en voldoende animo worden er activiteiten georganiseerd op de piste beneden.