BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Arabba

Reviews Arabba

94% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.0 op basis van 3694 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor gevorderden, geweldige mogelijkheden voor tochten, goed eten op de piste, sneeuwzeker en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Weinig après-ski en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Arabba?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast668
    Gast668 24 april 2018 · 08:40

    Fantastisch skigebied. Arabba zelf is klein maar sluit mooi aan bij de dolomiti superski. Honderden km piste. Het mooiste gebergte dat er bestaat.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast875
    Gast875 31 januari 2016 · 10:29

    Super gebied voor gevorderden als beginners! Toffe dingen te doen, Sella Ronda, Marmolada... Zeker aan te raden!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast018
    Gast018 29 december 2014 · 14:39

    Fantastisch gebied! Een hele dag skiën zonder dezelfde piste te moeten doen. Sella Ronde en heel wat pistes er naast : ik wil geen ander gebied meer en heb al meer dan 40 jaar ski-ervaring.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • charlottedevree
    charlottedevree 1 december 2014 · 12:21

    Maakt deel uit van de prachtige Sella Ronda en van hieruit is het mogelijk elke dag een ander deel van de Dolomieten te ontdekken. Het gebied is wel aan te raden voor de iets gevorderde skiërs, om de Sella Ronda te skiën moet je toch van een rode piste af kunnen komen. In de namiddag durven de pistes er iets minder goed bijliggen als het druk is. Er heerst een typisch Italiaanse sfeer, rustig, niet te toeristisch maar toch leuke après-ski. Kortom een superleuk en rustig dorpje!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast701
    Gast701 8 februari 2014 · 12:26

    Arabba is een klein rustig dorpje in de schaduw van het Sellamassief. In maart is het zonovergoten en kan je buiten op het terras van de Albergo Pordoi genieten van een heerlijke grote pizza. Voor de après-ski steek je gewoon de straat over naar Bar Peter. Het skigebied is gigantisch groot en één van de mooiste die ik ken. Arabba ligt ook bijzonder goed om via een aaneenschakeling van liften de Marmoladagletsjer te bereiken. Een absolute aanrader !

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Sander13
    Sander13 24 oktober 2013 · 22:22

    Ben hier inmiddels enkele weken geweest en heb me altijd uitstekend vermaakt. Met de Dolomiti Super Ski pas kun je eindeloos lange tochten maken en telkens weer genieten van nieuwe vergezichten. Arabba ligt zelf vrij centraal gelegen tussen al deze gebieden en is daarom ideaal voor tochten/dagtripjes. In Arabba zelf is er ook redelijk/genoeg te skiën, qua sneeuwcondities is het juist een van de sneeuwzekere gebieden in de omgeving door de sneeuwsluis van de Marmolade en de Sella Group. Qua dorp is het een gezellig klein dorpje met een aantal fijne restaurants voor een redelijke prijs, let wel op, aan deze kant van de Sella pas wordt Italiaans gesproken of Engels, voor de Sella pas (Val Gardena) wordt Duits (Ladinisch) gesproken. Kortom een heerlijk familie gebied met veel mogelijkheden en een fijne sfeer.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • rob
    rob 18 december 2012 · 14:03

    ik ben er januari 2011 geweest,veel zon en perfekte sneeuw gehad,met uw skipas kan je wel naar de Marmolada gaan maar de piste ernaar toe loopt wel grotendeels vlak,dus eentonig en soms bijduwen.op piste 26 blauw ligt er een zeer goede hut(PLAN BOE) beetje vergelijkbaar met Oostenrijk, daar begint de ambiance om 16u. wij logeerden in Hotel Alpenrose dat op de piste ligt, propere kamers ,een goede keuken met lekker eten. wij gaan zeker nog terug naar dit gebied!!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Richard I
    Richard I 11 december 2011 · 13:07

    Mooiste hoek van de Sella Ronda, maar vanuit Nederland het lastigste te bereiken. Klein, authentiek dorp voor wie van rust houdt. In tegenstelling tot wat er in de beschrijving hierboven staat is de dolomiti superski pas gewoon geldig voor de liften naar de Marmolada.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Speedwave
    Speedwave 7 februari 2011 · 13:52

    Arabba is centraal gelegen in een schitterend en uitgestrekt skigebied. Toch moet gezegd dat beginners er niet direct hun gading zullen vinden wegens nogal veel rood. Wij waren er reeds een vijftal keer en vaak komen wij dezelfde mensen tegen. Dus: wie er eenmaal heeft geproefd komt beslist terug.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 14 augustus 2009 · 18:59

    dorpje zelf absoluut niet toeristisch aantrekkelijk, enkel apr?ski in je eigen hotel, wel als doorgangspunt gelegen op de Sella-ronda en vandaar veel passanten, je kan elke dag een andere kant op: gletsjer Marmolada, met- of tegenwijzerzin de Sella en de gebiedjes zelf op deze toer (Belved?, Plan de Gralba, Ciampinoi te Wolkenstein, ...)of nog een dag in het gebied Alta Badia (Corvara, San Cassiano, Armentarola, ... niet vergeten van daaruit taxibusje de Falsareggopas op en daarna nog per teleferique naar de 2800 m hoge top van de Lagazuoi en via rooie piste van circa 5 km terug naar Armentarola met onderweg enkele gezellige drink- en eetstoppen. Ga d\'er waarschijnlijk terug eind januari 2010 maar wel beter hotel dan de (te) eenvoudige herberg Albergo Pordoi Ski ze !

  • Anoniem
    Anoniem 14 januari 2009 · 11:30

    Zeer goed skigebied voor alle niveau\'s.Ligt op de prachtige skitour \"Sella-Ronda\".Midden in de dolomieten.Men kan elke dag al skieend naar een ander gebied.Aanrader voor wie van afwisseling houd.

  • Kees
    Kees 21 augustus 2006 · 09:43

    Erg mooi in de Dolomieten. Enkele jaren doorgebracht in een hotel in Malga Ciapella aan de voet van de Marmolada (gletscher aan de andere kant v/d berg van Arabba). Aanrader!

>