BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Arêches - Beaufort

Reviews Arêches - Beaufort

63% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3685 reviews.

 • Sterke punten: Goed eten op de piste, kindvriendelijk, laag prijsniveau en sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Veel vlakke stukken en weinig après-ski.

Wat vind jij van Arêches - Beaufort?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast537
  Gast537 16 november 2016 · 20:34

  Areches is een leuk klein ski-gebied met gevarieerde pistes. Het dorp is authentiek en rustig. Pistes worden niet zo goed geprepareerd als in grote ski-gebieden en er zijn nauwelijks sneeuwkanonnen.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast537
  Gast537 15 oktober 2015 · 20:24

  Erg leuk gebied. Zonder drukte en met de echte franse authentieke sfeer. Enigszins verouderde liften maar nooit druk dus dat nemen we voor lief. De pistes worden niet iedere nacht zo goed geprepareerd maar een laagje poeder is toch heerlijk? Het dorpje is net een sprookje, helemaal in de kerstvakantie!

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 14 januari 2008 · 19:54

  Wij zijn 1 week met het gezin ( 2 kinderen 9 en 6 jaar)naar Areches geweest voor oud- en nieuwjaar. Het appartement dat we gehuurd hebben, was van alle gemakken voorzien. Het is een oude boerderij aan de piste die helemaal verbouwd is. Zeer rustig gelegen en geen lawaai. Maxime Gachet, de eigenaar, is heel gastvrij. Wij zijn zelfs uitgenodigd voor een aperitief. Maar let op....ze praten alleen maar frans. Het skigebied is uitermate geschikt voor families. Het gebied is groot genoeg en het dorp heeft veel cachet. Het nadeel is dat drinken en eten op de piste niet erg goedkoop zijn. Dit appartement is te vinden op de site van de office du tourisme.

 • Anoniem
  Anoniem 14 januari 2008 · 13:16

  Erg mooi frans dorp, goed sneuw en lieve skileraren. De sfeer is leuk en het is geschikt voor families. We hebben een mooi appartement bij de pisten gehuurd.

>