BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Ski Arlberg

Appartmenten Ski Arlberg

Wanneer je op zoek bent naar een appartement in het gebied van Ski Arlberg dan kan je niet in ieder dorp terecht. In de dorpen die deel uitmaken van dit grote skigebied vind je voornamelijk hotels. Het bruisende Sankt Anton am Arlberg heeft wel een mooi aanbod van appartementen en wanneer je in een appartement in Ski Arlberg wilt verblijven dan heb je in Sankt Anton de meeste keuze.

Verschillen tussen de dorpen

In het Ski Arlberg gebied vind je in Sankt Anton am Arlberg de meeste appartementen. Deze appartementen liggen verspreid door het dorp. Daarnaast is het ook mogelijk om in een appartement in een van de dorpen rondom Sankt Anton am Arlberg te verblijven, zoals Nasserein, Fliersch of Pettneu. In de overige dorpen die deel uitmaken van Ski Arlberg heb je beduidend minder keuze in appartementen. Zürs is een echt hoteldorp en in het mondaine Lech vind je voornamelijk hotels uit het hogere segment. Je vindt in Lech wel wat appartementen, maar je begrijpt dat het gemiddelde clientèle van Lech daar niet naar op zoek is.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Ski Arlberg is absoluut hoger dan in andere populaire skigebieden in Oostenrijk. Dit is een van de meest klassieke skigebieden van de Alpen waar het moderne alpine skiën is uitgevonden. De Arlberg trekt al tientallen jaren veel wintersporters en daardoor liggen de prijzen van appartementen in de Arlberg hoger dan gemiddeld. Uiteraard maakt het wel uit waar je precies in een appartement zoekt. Zo betaal je voor een appartement in Fliersch, Pettneu of Nasserein weer wat minder dan voor je appartement in Sankt Anton am Arlberg zelf.

Accommodatie thema's