BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Ski Arlberg

Chalets Ski Arlberg

Chalets zijn er voldoende te vinden in Ski Arlberg. In dit grote en populaire skigebied is er een behoorlijk groot aanbod van chalets, maar dit valt wel in het niet bij het aantal hotels en appartementen dat wordt aangeboden in Ski Arlberg. Gezien het feit dat Ski Arlberg, met de dorpen Sankt Anton am Arlberg, Lech, Zürs en Stuben, zeer populair is bij (Nederlandse) wintersporters moet je zorgen dat je je chalet in Ski Arlberg al op tijd vastlegt!

Verschillen tussen de dorpen

Er is een groot verschil tussen de dorpen in Ski Arlberg. Het levendige en bruisende Sankt Anton am Arlberg heeft het grootste aanbod van chalets. Zürs is een echt hoteldorp en kent geen chalets, terwijl in het mondaine en pittoreske Lech ook nog wel aardig wat chalets te vinden zijn. Al moet je voor de meeste chalets in Lech wel een hele dikke portemonnee hebben.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in de dorpen van Ski Arlberg ligt hoger dan gemiddeld. Deze regio is bijzonder populair bij veel wintersporters en veel chalets zijn dan ook al ver van te voren geboekt. In de kleinere dorpen rondom het skigebied liggen de prijzen over het algemeen lager. Houd er dus rekenening mee dat je voor een chalet in Ski Arlberg meer betaald dan in andere skigebieden.

Accommodatie thema's